Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2015

Ὁ ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (από ένα παλιό αναγνωστικό)

Ο ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ…”Καὶ δὲν τὸν ἔβλεπον τὸν Ἀθλοφόρον μόνον οἱ πολῖται τῆς πόλεως ἀλλὰ καὶ αὐτοὶ οἱ ἐχθροί, οἱ ὁποῖοι κατελαμβάνοντο ὑπὸ τρόμου καὶ διεσκορπίζοντο. Ὅταν ἠρώτων μετὰ τὴν νίκην τοὺς αἰχμαλώτους διατί ἔφυγον, ἐκεῖνοι ἀπεκρίνοντο:
«Εἴδομεν ἕνα ἄνδρα ξανθὸν καὶ λαμπρόν, ὁ ὁποῖος ἐκάθητο ἐπὶ λευκοῦ ἵππου καὶ ἐφόρει ἱμάτιον λευκόν»…

Προστασία των δεδομένων - προστασία της ιδιωτικής ζωής σας;;;


Οι νέες τεχνολογίες μας επιτρέπουν να μείνετε συνδεδεμένοι στο τρέξιμο και να κρατήσει σε επαφή με τους φίλους μας, αλλά δημιουργούν επίσης νέες απειλές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής μας.

Αντικατοπτρισμοί

Πώς είναι, άραγε, να κοιτάς στον καθρέφτη και να αντικρίζεις στο πρόσωπό σου έναν ξένο; Μια μορφή γερασμένη, που σχεδόν δεν αναγνωρίζεις;

Η Fitch αναβαθμίζει Κύπρος σε «Β +» από τη `` Β-


Μια φωτογραφία αρχείου δείχνει μια άποψη από τα γραφεία της Fitch Ratings στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ.  EPA, ο Justin LANEΜια φωτογραφία αρχείου δείχνει μια άποψη από τα γραφεία της Fitch Ratings στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. EPA, ο Justin LANE


Η Fitch Ratings αναβάθμισε την Παρασκευή Cyprus` μακροπρόθεσμη ξένο και τοπικό νόμισμα βαθμολογίες εκδότη προεπιλογή (τα idR) για να `` Β + επάνω από το `` Β-με μια θετική προοπτική.

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ: ΠΑΡΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ DEB ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

deb_syriza
Αμέσως μετά τις τελευταίες εκλογές το ethnikismos.net έκρουσε το κώδωνα του κινδύνου σχετικά με το αποτέλεσμα των εκλογών με τίτλο «Για το έγκλημα στην Ροδόπη που έμεινε χωρίς χριστιανό βουλευτή, δεν υπάρχει πολιτική ευθύνη ;» Μέσα από το άρθρο καταγγέλλαμε ότι το κομματικό συμφέρον υπερίσχυσε του Εθνικού με αποτέλεσμα η Άγκυρα να εκμεταλλευτεί την αδυναμία του πολιτικού συστήματος να συνεννοηθεί .

CERN: Ψάχνουν την πέμπτη διάσταση στο παράλληλο σύμπαν!


7b392971-fdad-4074-8298-e5b5d24198f9

Ένα απίστευτα περίπλοκο πείραμα θα επιχειρήσουν οι επιστήμονες του ερευνητικού κέντρου CERN και σε περίπτωση που πετύχει θα αλλάξουν σχεδόν τα πάντα από όσα γνωρίζουμε σε πολλούς τομείς επιστημών.

Το κακό μάτι μπορεί να “σκάσει” άνθρωπο: Ποιοι “ματιάζονται” εύκολα !


mati (6)

Το λεγόμενο “κακό μάτι” όσο και αν μας φαίνεται υπερβολικό, μπορεί να αρρωστήσει ακόμη και να σκοτώσει κάθε άνθρωπο πού βρίσκεται μακριά από τά μυστήρια τής Εκκλησίας… Υπάρχουν φθονεροί άνθρωποι πού όταν βλέπουν κάτι το καλό στον άλλο, υποφέρουν… Το ίδιο παθαίνει και ο πανούργος διάβολος. Διάβολος και φθονερός φθονούν το καλό του άλλου.

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε τι «κρύβεται» κάτω από την γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου!



Δεν υπάρχει ταξιδιώτης που να έχει διασχίσει έστω και μια φορά την Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου και δεν έχει νιώσει θαυμασμό και δέος για τοσύγχρονο αυτό μηχανικό θαύμα.

Τα πιο παράξενα και αστεία Ελληνικά επίθετα ever (κρατηθείτε)!!!!


xasouras

Δεν θα το πιστέψετε ότι υπάρχουν συνάνθρωποί μας που ονομάζονται…
Ακίνδυνος Αλβανός
Σεραφείμ Μπουφές…
Σουλτάνα Κουτσουκλανιότογλου (ΑΜΑΝ!!!)
Αγλαΐα Βουνοτρυπίδου
Τίμιος Τέλειος
Κάρολος Φρίκης
Κάρολος Σκορδαλιάς
Βρασίδας Βρυκόλακας
Ιππουργός Ξυπόλυτος
Κροίση Πετρελαίου

Γ. Μπαλάφας: Η έκδοση της κάρτας του πολίτη, απάντηση στη γραφειοκρατία (Video)

Από την ίδια εφημερίδα πριν μερικούς μήνες μάθαμε ότι αναβάλλεται η Κάρτα του Πολίτη λόγω των αντιδράσεων των συμμετεχόντων στη διαβούλευση(βλ.http://id-ont.blogspot.gr/2015/03/blog-post_29.html)Σήμερα, η "κυβερνητική" εφημερίδα, απλά αναπαράγει χωρίς καθόλου κριτική στάση την κυβερνητική προπαγάνδα!

ΠΑΜΘ: ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ… Να αναπτύξουμε τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού


fish02-735x459Συντάκτης:

News.Makedonias
Τρόποι τουριστικής αξιοποίησης της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Αν.Μακεδονίας- Θράκης, με εναλλακτικές μορφές αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον συζητήθηκαν κατά τη διάρκεια ημερίδας, που πραγματοποιήθηκε το πρωί στην Καβάλα.

ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟ ΤΣΙΡΚΟ: Βήμα-βήμα η αποτυχημένη επίθεση-παρωδία στα κλειστά γραφεία της Τ.Ο. Θεσσαλονίκης – Βίντεο

ΧΟΡΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ: Κυβέρνηση Τσιπροκαμμένων, υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ (Προ-ποτζής), Τσίρκο Μεντράνο

Προσευχὴ μὲ προσοχή!…*



.Kάποτε ὁ παπα-Νικόλας ὁ Πλανᾶς, θυμιάτιζε τὴν ὥρα τῆς ἐνάτης ᾠδῆς, ὅταν ἔψαλλαν οἱ ἱεροψάλτες «τήν Τιμιωτέραν τῶν Χερουβεὶμ καὶ Ἐνδοξοτέραν ἀσυγκρίτως τῶν Σεραφείμ».

Τα ψυχιατρεία του Βερολίνου γεμίζουν από τους Έλληνες μετανάστες της κρίσης.

Τα ψυχιατρεία του Βερολίνου γεμίζουν από τους Έλληνες μετανάστες της κρίσης.


Κατερίνα Ροββά
Στα Εξωτερικά Ιατρεία Ψυχικής Υγείας της δημοτικής κλινικής Humboldt στη συνοικία Wittenau του Βερολίνου παρακολουθούνται το τελευταίο χρονικό διάστημα περισσότεροι από 600 Έλληνες ασθενείς.

Έτσι κατάντησαν την χώρα μας: Ούτε οι Κενυάτες δεν θέλουν να έχουν την τύχη των Ελλήνων

https://i2.wp.com/www.xryshaygh.com/assets/images/preview/36284/kenya-ellada__article.jpgΦωτιά έχει πάρει ο αφρικάνικος Τύπος με αφορμή την δυσχερή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Κένυα. Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων τους βρίθουν από υποτιμητικούς τίτλους για την Ελλάδα.

Τεράστιος αστεροειδής θα περάσει «ξυστά» από τη Γη στις 31 Οκτωβρίου

Συνήθως όταν ένας αστεροειδής πρόκειται να περάσει δίπλα από τη Γη, η NASA μας προειδοποιεί αρκετά νωρίτερα.
Στην παρούσα περίπτωση, όμως, η NASA κατάφερε να επιβεβαιώσει την πορεία του αστεροειδή ονόματι «2015 ΤΒ145» μόλις 3 εβδομάδες πριν.

Σημαντική διάκριση στην ελληνίδα επιστήμονα Βίκυ Καλογερά

Βίκυ ΚαλογεράΗ κ. Βίκυ Καλογερά θα τιμηθεί με το Βραβείο «Χανς Μπέτε» της Αμερικανικής Φυσικής Εταιρείας για το 2016.

Σημαντική αναγνώριση για το ερευνητικό της έργο στα κοσμικά φαινόμενα για την κ. Βίκυ Καλογερά.

Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

Οι άνθρωποι που θα γίνουν της ζωής σου, θα έρθουν αθόρυβα


girl-autumn

Κάθεσαι και μετράς ανθρώπους που έφυγαν και δεκάδες πικρές στιγμές.

Μετράς λάθος εκτιμήσεις, προδοσίες, ψέματα κι απογοητεύσεις.

Και λες πως είσαι άτυχος, κατεβάζοντας ηττημένα το κεφάλι.

Λες πως οι ανθρώπινες επαφές, φιλίες, συγγένειες, έρωτες και συνεργασίες είναι λαχείο κι εσύ αιώνια γκαντέμης.

Το καυτο βιντεο απο τη Μαδρίτη που θελουν να ξεχασουν οι υποψήφιοι αρχηγοί!

neadimokratia1Πολλά εχουν ειπωθεί για τους ταυρομάχους της πολιτικής, υποψήφιους αρχηγους της Νέας Δημοκρατίας που βρεθηκαν στη Μαδρίτη για την συνοδο του ΕΛΚ και κατεληξαν να επιστρεψουν στην Ελλάδα με τσαλακωμένη τη δημοσια εικονα τους εξαιτίας της διχόνοιας τους. Το βιντεο που ακολουθεί δειχνει σημαντικές στιγμές απο τη δράση τους στην χώρα των ταυρομάχων και εξηγεί πολλά για την αποτυχία του ταξιδιού αυτού!

Βιβλιοπαρουσιάσεις από την ΚΟ Αν. Μακεδονίας - Θράκης


Παρουσιάσεις του βιβλίου «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-1941» θα πραγματοποιήσει η Κομματική Οργάνωση Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

Οι εκδηλώσεις θα γίνουν:

Στην Καβάλα, Σάββατο 24 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στο ξενοδοχείο «ΩΚΕΑΝΗΣ», με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας.

Στην Αλεξανδρούπολη, Κυριακή 25 Οκτώβρη στις 11 π.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο, με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Τμήματος Ιστορίας.

Στην Κομοτηνή, Δευτέρα 26 Οκτώβρη στις 7 μ.μ. στην Παλιά Νομική, με ομιλητή το Νίκο Σταματόπουλο, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της ΚΝΕ.

Κινέζοι και Αιγύπτιοι έτοιμοι για Συρία – Επίκειται η τακτική του «απόλυτου σοκ»!

Δημοσιεύθηκε αρχικά στο hellasforce.com:



Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ

Προβολή αρχικού 712 επιπλέον λέξεις

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

news
Καθημερινό θα είναι το δρομολόγιο που θα εκτελεί από τη Μυτιλήνη στην Καβάλα το καταμαράν, φέρνοντας πρόσφυγες. Χθες κατέπλευσε στις 10 το βράδυ αν και πρόθεση της εταιρίας είναι η άφιξη του πλοίου να γίνεται στις 7 κάθε απόγευμα. Η πιο πάνω εξέλιξη προκαλεί εντύπωση αφού το εισιτήριο του καταμαράν είναι 80 ευρώ το άτομο ενώ στα άλλα πλοία μόνο 35 ευρώ. Το καταμαράν έρχεται από τη Μυτιλήνη στην Καβάλα σε 4 ώρες και 15 λεπτά.

Η Τουρκία βρίσκεται στα πρόθυρα του χάους και ενός πιθανού πραξικοπήματος



tyrkey4Η Τουρκία βαδίζει ολοταχώς προς μία » ανώμαλη¨ κατάσταση η οποία ,μπορεί να οδηγήσει ακόμα και στην επιβολή πραξικοπήματος από τους Κεμαλιστές , λόγω του Κουρδικού.
Αυτό είναι το συμπέρασμα πολλών εμπειρογνωμόνων και αναλυτών.

Ανακοίνωση κατάληψης Ευαγγελισμού σχετικά με τις εργασίες αναπαλαίωσης που έγιναν το καλοκαίρι

Ανακοίνωση κατάληψης Ευαγγελισμού

Το χρονικό

Γύρω στα τέλη Μάη μαθαίνουμε πως έχει προκηρυχθεί διαγωνισμός από το πανεπιστήμιο Κρήτης, για την ανάληψη από μια κατασκευαστική εταιρεία, ανάμεσα σε άλλες, του έργου »ανάπλασης» της πρόσοψης του Ευαγγελισμού. Έπειτα από διαχειριστικές συνελεύσεις που πραγματοποιήσαμε , αποφασίσαμε πως δεν θα αφήσουμε το πανεπιστήμιο και κατ’επέκταση την εταιρεία να αναλάβει το έργο καθώς αντιτίθεται στις αρχές της αυτοοργάνωσης που υπερασπιζόμαστε.

ΚΑΒΑΛΑ: ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ θα φέρνει πρόσφυγες το καταμαράν


Champion-Jet-2

23-10-2015, 09:19 Category: Μακεδονία

Συντάκτης:
News.Makedonias

Στις 10 χθες το βράδυ αναμένονταν στην Καβάλα το καταμαράν που θα έρχεται κάθε μέρα μεταφέροντας από τη Μυτιλήνη 750 με 800 πρόσφυγες!

Ελλάς – Γαλλία – Ξεπούλημα


Tsipras Hollande

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ως πλασιέ γαλλικών εταιριών, ενώ θα δει τι μπορεί να αγοράσουν φτηνά οι γαλλικές εταιρίες από το ξεπούλημα της Ελλάδας.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Η ΑΠΑΤΗ ΤΗΣ ΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ



Η απάτη της ονομασίας των ”Σκοπίων ως Μακεδονία” και η ιστορική αλήθεια με ντοκουμέντα! Τι έλεγε η απογραφή του 1921;;
Πως ονομάζονταν η περιοχή πρίν το 1944;;
Τα Σκόπια ως νεοαμερικανική αποικία τα οποία ο παγκόσμιος Σιωνισμός και η νέα τάξη προσπαθούν να τα καθιερώσουν στην συνείδηση μας με το κλεμμένο όνομα Μακεδονία!

ΠΡΌΓΟΝΟΙ 1.000.000 ΕΤΏΝ


Picture

Λίθινα εργαλεία που ανακαλύφθηκαν κάτω από ηφαιστειακή λάβα επιβεβαιώνουν ότι εκεί ζούσαν μικροσκοπικά όντα .Ήταν ξεκάθαρο έως τώρα για τους επιστήμονες ότι στο νησί Φλόρες της Ινδονησίας ζούσαν μικροσκοπικά ανθρωποειδή όντα, ενώ παράλληλα το είχαν εποικήσει και άλλα ανθρωπόμορφα πλάσματα.

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, Η “ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ” ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ.

Ο χρόνος που μας απομένει μέχρι να δεχθούμε την τελική επίθεση των δυνάμεων του Αντίχριστου, είναι λίγος και γι’ αυτό δεν πρέπει να τον σπαταλάμε σε άνευ σημασίας ενδιαφέροντα. Αυτό είναι ο κανόνας σήμερα, αν θέλουμε να μην μας πιάσουν στον ύπνο οι εξελίξεις.

Όλα γύρω μας είναι σταλαγματιές της αγάπης του Θεού

του αγίου Γέροντος Πορφυρίου του Καυσοκαλυβίτου .

Περί της Κτίσεως

Όλα γύρω μας είναι σταλαγματιές της αγάπης του Θεού. Και τα έμψυχα και τα άψυχα και τα φυτά και τα ζώα και τα πουλιά και τα βουνά και η θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα και ο έναστρος ουρανός. Είναι οι μικρές αγάπες, μέσα απ’ τις οποίες φθάνομε στη μεγάλη Αγάπη, στον Χριστό.

Άνθρωποι Και Ποντίκια

Getting away with it, all messed up, τhat’s the living James

Κάθε ζώο όταν βρίσκεται αντιμέτωπο με εχθρό έχει δύο επιλογές, fighting or fleeing, μάχη ή φυγή, πολεμάει ή την κοπανάει.
Όμως ο άνθρωπος, από τότε που ξεκίνησε να “χει κάτι ανθρώπινο, είχε τρεις στρατηγικές για ν” αντιμετωπίσει τον εχθρό του:

Οι Illuminati προειδοποιούν: Πλησιάζει η ώρα της Αποκάλυψης [Βίντεο]



Την ώρα που επεκτείνεται στην Ελλάδα το νέο σύστημα συναλλαγών με κάρτες στην άλλη άκρη του Ατλαντικού το σύστημα αυτό κυριαρχεί εδώ και χρόνια.Οι Ιλλουμινάτοι προειδοποιούν ότι πλησιάζει η ώρα της Αποκάλυψης, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην τεχνολογία.

Μόνο έτσι θα σωθεί η Κύπρος‏

άρθρο του Όμηρου Αλεξάνδρου
Οικονομολόγου Λογιστή-Ελεγκτή.

Με πιάνει κυριολεκτικά κατάθλιψη όταν σκέφτομαι το σοβαρότατο πλέον ενδεχόμενο, μετά τα όσα έχουμε πάθει, να οδηγηθούμε στις επόμενες βουλευτικές εκλογές του Μαίου του 2016 με πρωταγωνιστές το ίδιο άθλιο κομματικό κατεστημένο και τους ίδιους φτηνούς πολιτικάντηδες που το συνθέτουν.

Καβάλα: Ημερίδα για τον τουρισμό σε προστατευόμενες περιοχές



Καβάλα: Ημερίδα για τον τουρισμό σε προστατευόμενες περιοχέςΟ Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας -Θράκης διοργανώνουν στην Καβάλα την Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου στις 9.00 π.μ. ημερίδα με θέμα: «Ανάπτυξη Τουρισμού σε Προστατευόμενες Περιοχές. Η Περίπτωση του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης».

Σάββατο 24/10, ραδιοφωνική εκπομπή του Μ. Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού

ert-protoΤο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού και οι εθελοντές τουαπέκτησαν την δική τους ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο «Η Αλληλεγγύη στον Αέρα» στο Πρώτο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας (ΕΡΤ).

Τώρα τι θέλει να ψωνίσει η Γαλλία από την Ελλάδα;



Δεν είναι μόνο πολιτικοί οι στόχοι του Ολάντ και επισκέπτεται την Ελλάδα, υπάρχουν και οικονομικοί. Το Παρίσι θέλει να αυξήσει τα κέρδη του, αναπληρώνοντας ότι έχει χάσει από τις επενδύσεις από τη Γερμανία και την Κίνα, όπως υπογραμμίζεται στην "Figaro".

Αυτή την είδηση δεν θα την δείξει κανένα ΣΥΣΤΗΜΙΚΟ κανάλι


tsomski

Μετά από αυτή τη δημοσίευση θα σκεφτείτε κάποια πράγματα διαφορετικά

Νόαμ Τσόμσκι: Υπάρχει οργανωμένο σχέδιο από ΔΝΤ και ΕΕ με σκοπό την καταστροφή της Ελλάδας

Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Κάτι τρομακτικό συμβαίνει με το πείραμα CERN…

cern

Πολλοί επιστήμονες προειδοποίησαν ότι τα πειράματα στο CERN θα ανοίξουν παράλληλα σύμπαντα και «επιπλέον διαστάσεις», ενώ μας ήρθε βίντεο από την Κίνα που απεικονίζεται μια πλωτή πόλη στον ουρανό, και αναρωτιόμαστε μήπως έχουν ήδη ανοίξει τα παράλληλα σύμπαντα και οι επιπλέον διαστάσεις.

Βρέθηκε μυστικό τούνελ στο Βερολίνο: Ο Χίτλερ διέφυγε και έζησε μέχρι τα γεράματα. Αποκάλυψη-σοκ


hitler-tounel

Νέες ανακαλύψεις στο Βερολίνο υποστηρίζουν τη θεωρία ότι ο Χίτλερ διέφυγε τελικώς στο τέλος του Β “Παγκοσμίου Πολέμου.

Σύμφωνα με την επίσημη ιστορία ο ηγέτης των Ναζί και η σύζυγός του Εύα Μπράουν αυτοκτόνησαν στο καταφύγιο του Χίτλερ για να αποφύγει τη σύλληψη από της σοβιετικές δυνάμεις που είχαν καταλάβει την πρωτεύουσα της Γερμανίας.

Διαγωνισμός φωτογραφίας για τη «Σαμοθράκη μου»

SAMOTHRAKH-IERO.-(150)

Στο πλαίσιο της περιοδικής έκθεσης «Σαμοθράκη: Τα μυστήρια των Μεγάλων Θεών», το Μουσείο Ακρόπολης διοργανώνει έναν διαγωνισμό φωτογραφίας στο Instagram με θέμα “My Samothraki Exhibition”.

Εθνικά όπλα σχεδιασμένα από Έλληνες

kammenos-omilia

Μπορούν να ευδοκιμήσουν τα ερευνητικά προγράμματα από Έλληνες Επιστήμονες για τον Εθνικό Αγώνα, τονίζει ο ΥΕΘΑ, κ. Πάνος Καμμένος


Η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την Εθνική Άμυνα σε επίπεδο έρευνας και ανάπτυξης οπλικών συστημάτων για τις ΕΔ ,ακούγεται περίπου ως σενάριο επιστημονικής φαντασίας για την Ελλάδα.

Δέλτα του Έβρου: Δραματική μείωση του πληθυσμού των πουλιών που αγγίζει το 90%


Δραματική μείωση του πληθυσμού των πουλιών που επισκέπτονται ή φωλιάζουν στον υγροβιότοπο Δέλτα του Έβρου, που αγγίζει το 90% στην πλησιέστερη στα ελληνοτουρκικά σύνορα ζώνη και το 50% στις άλλες ζώνες, από τη δεκαετία του ’60 έως σήμερα, κατέγραψε μέσω των επί μισό αιώνα παρατηρήσεών του, ο Ολλανδός βιολόγος – ορνιθολόγος Ad Wittgen.

Παύθηκε η γ.γ. Εσόδων Κ. Σαββαϊδου με απόφαση του υπουργικού συμβουλίου


Η γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου. Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗΗ γενική γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Κατερίνα Σαββαΐδου. Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ

Οι κρίσιμες ημερομηνίες και το παζλ των γεγονότων που «πλέκεται» πέριξ αυτών στο αμέσως προσεχές διάστημα. Η επίσκεψη Κέρι στην Αθήνα.

Εντείνεται η κινητικότητα πέριξ της Ελλάδας για μια σειρά από στρατηγικά ζητήματα της περιοχής, που έχουν να κάνουν κυρίως με τις ενεργειακές εξελίξεις, αλλά και όχι μόνο. Σημειώστε τις κρίσιμες ημερομηνίες και το παζλ των γεγονότων που "πλέκεται" πέριξ αυτών στο αμέσως προσεχές διάστημα και πάντως πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους.

Επιθέσεις κουκουλοφόρων σε λέμβους προσφύγων καταγγέλλει ΜΚΟ


Refugees traveling by overloaded rubber dinghy from Turkey arrive at the coast near Mytilene, Lesbos, Greece. EPA/ZOLTAN BALOGHΕπιθέσεις ένοπλων μασκοφόρων σε βάρκες που μεταφέρουν μετανάστες και πρόσφυγες στο Αιγαίο και θέτουν τις ζωές τους σε κίνδυνο καταγγέλλει σε έκθεσή της η μη κυβερνητική οργάνωση «Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» («Human Rights Watch»).

Επίθεση με σπαθί σε σχολείο της Σουηδίας!


Swedish police at the scene after a masked man attacked people with a sword at the Kronan school in Trollhaettan in western Sweden 22 October 2015. Reports state that at least six people were injured, and the offender was shot by the police. EPA/STIG HEDSTROEM SWEDEN SWEDEN OUTΈνας ενήλικας και τέσσερις μαθητές τραυματίστηκαν από την επίθεση με σπαθί που δέχθηκαν από μασκοφόρο μέσα σε σχολείο της πόλης Τρολχάταν στη δυτική Σουηδία, ανακοίνωσε η σουηδική αστυνομία.

Υπό κράτηση 15χρονος για “προσβολή” του Ερντογάν, στην Τουρκία


A handout picture made available by the Turkish Presidential Press Office shows Turkish President, Recep Tayyip Erdogan. EPA/PRESIDENTIAL PRESS OFFICE

Δεκαπεντάχρονος Τούρκος ετέθη υπό κράτηση από την αστυνομία στην πόλη Μπούνιαν, στην κεντρική Τουρκία, για “εξύβριση” του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης.

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Προ των πυλών το 2ο KAVALA NIGHT CITYRUN – Πλησιάζουν τις 500 συμμετοχές

DSC_0059
Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, για το 2ο KAVALA NIGHT CITYRUN, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Γιατί TV;

Τα ιδιωτικά κανάλια αντεπιτίθενται, με αφορμή το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για να ελέγξει τη λειτουργία τους.
Γιατί όλοι δικαιούμαστε να πάρουμε κοντά ένα δισ. τραπεζικά δάνεια που όποτε και άμα θέλουμε τα ξεχρεώνουμε.

ΤΩPΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗ ΚΡΗΤΗ – Γιατί η τηλεόραση δεν μας δείχνει τίποτα;;;


kriti mme

ΙΣΧΥΡΟ μήνυμα απο την Κρήτη στην κυβέρνηση Τσίπρα.

Αιτία πολέμου για τους Κρητικούς είναι η υπέρμετρη αύξηση σε φορολογία και ασφαλιστικές εισφορές.

Τι πληρώνουν οι εύποροι που ελέγχονται

Την πιο τρανή απόδειξη ότι οι έλεγχοι για τη φοροδιαφυγή αποδίδουν εισπρακτικά για το δημόσιο αποτελούν τα στοιχεία της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων για τους ελέγχους που πραγματοποιεί το Κέντρο Φορολογούμενων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ).

Εφτασε η «λυπητερή» - Ανέβηκαν στο Taxisnet τα πρώτα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.Ποιοι δικαιούνται έκπτωση ή απαλλαγή

Από το πρωί της Τετάρτης άρχισαν να αναρτώνται στο taxisnet των πρώτα νέα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ.


Έως το μεσημέρι θα ολοκληρωθεί η διαδικασία, ενώ οι φορολογούμενοι θα ενημερώνονται για το ποσόν που θα πρέπει να πληρώσουν, βάζοντας τον προσωπικό τους κωδικό στο taxisnet (www.gsis.gr) να επιλέξουν την εφαρμογή υποβολής Ε9.

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΟΚΤΩΒΡΗ 2015

news
Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας Χρήστος Ηλιάδης επιβεβαίωσε χθες τις πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες το ΤΑΙΠΕΔ εξετάζει το ενδεχόμενο παραχώρησης στον Δήμο Καβάλας της αποθήκης του Τελωνείου στο λιμάνι. Με αυτόν τον τρόπο το δημόσιο θα αποζημιώσει τον Δήμο Καβάλας για την έκταση που χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί στο έργο του νέου λιμανιού, η οποία είναι δημοτική. Ο κ. Ηλιάδης ανακοίνωσε χθες την πρόθεση του Υπουργού κ. Σταθάκη να χρηματοδοτήσει τη μελέτη απαραίτητων έργων στη χερσαία ζώνη του νέου λιμανιού.

ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ – ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΤΩΝ ΣΟΦΩΝ ΤΗΣ ΣΙΩΝ

1
«Θα έχουμε προκαλέσει γενική οικονομική κρίση, θα εξαπολύσουμε μεγάλα πλήθη εργατών σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Μια σαφής δήλωση καταγεγραμμένη ξεκάθαρα στο βιβλίο όπου περιγράφεται με ακρίβεια η πρόθεση , αλλά και ο σχεδιασμός των Σιωνιστών για την διάλυση της Ευρώπης.

Αυτά είναι τα μπαχαρικά που αδυνατίζουν!

Αυτά είναι τα μπαχαρικά που αδυνατίζουν!
Το υγιεινό, διαιτητικό φαγητό δεν πρέπει να είναι συνώνυμο του... νοσοκομειακού νερόβραστου κοτόπουλου.

Ενας έξυπνος τρόπος για να γίνει πιο νόστιμο το φαγητό είναι το πασπάλισμα με μπαχαρικά. Κάτι το οποίο κάνει όχι μόνο το φαγητό πιο νόστιμο, αλλά έχουν και άπειρες άλλες ιδιότητες, από το να βοηθούν στην απώλεια βάρους, μέχρις ότου να προστατεύουν από διάφορες παθήσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...