Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Γιατί TV;

Τα ιδιωτικά κανάλια αντεπιτίθενται, με αφορμή το νομοσχέδιο που κατέθεσε η κυβέρνηση για να ελέγξει τη λειτουργία τους.
Γιατί όλοι δικαιούμαστε να πάρουμε κοντά ένα δισ. τραπεζικά δάνεια που όποτε και άμα θέλουμε τα ξεχρεώνουμε.

Γιατί το να πληρώνει κανείς για άδειες λειτουργίας και χρήση δημόσιων συχνοτήτων είναι κρατισμός που συναντάται μόνο σε σοβιετίες τύπου ΗΠΑ, Βρετανίας, Γερμανίας, κλπ.

Γιατί η ελεύθερη αγορά και η ανταγωνιστικότητα είναι ωραίες μόνο για τους άλλους, και όχι για τα ζημιογόνα κανάλια που φεσώνουν τους εργαζόμενους και τους συνεργάτες τους.


Γιατί χωρίς τη Ρούλα, τον Μικρούτσικο, την Τατιάνα, τον Θέμο, την Αννίτα, τον Σεφερλή, τη Μενεγάκη, τον Χαρδαβέλα, την Πετρούλα, τον Ψινάκη και τον Μπογδάνο, τι πολιτισμό θα αφήναμε στα παιδιά μας;




Γιατί οι μανάδες μας μεγάλωσαν με Φώσκολο, γέρασαν με Σουλεϊμάν και τώρα ονειρεύονται να τις πηδάει ο Παπακαλιάτης.

Γιατί έγκυρη και αδέσμευτη ενημέρωση σημαίνει Ευαγγελάτος, Τράγκας, Κακαουνάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Αυτιάς, Πρετεντέρης, Τρέμη, Πορτοσάλτε, Χίος και Βερύκιος.



Γιατί οι ναζί που δέρνουν γυναίκες και οι χουντικοί που τσιρίζουν στα τηλεπαράθυρα έχουν πλάκα και τα λένε έξω απ’ τα δόντια.

Γιατί γεμίσαμε Αλβανούς, Πακιστανούς, αραπάδες, πούστηδες και αναρχοκομμουνιστές, που είναι υγειονομικές βόμβες και απειλούν να αλλοιώσουν την ορθόδοξη μας ταυτότητα και ευρωπαϊκή προοπτική.

Γιατί όλοι δικαιούμαστε να μάθουμε την αλήθεια για το πώς ο Γρηγορόπουλος επιτέθηκε σε αστυνομικούς εν μέσω εξέγερσης κι ο Φύσσας σκοτώθηκε για το ποδόσφαιρο.

Γιατί όλοι μπορούμε να φαντασιώνουμε ότι θα γίνουμε εκατομμυριούχοι, διάσημοι και λαμπεροί, και στ’ αρχίδια μας αν έξω από το στούντιο υπάρχουν άνθρωποι που τρώνε από συσσίτια ή αυτοκτονούν.

Γιατί η διαπλοκή δεν είναι μαγκιά, είναι αυτοταπείνωση.


Βρες το λάθος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...