Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Προ των πυλών το 2ο KAVALA NIGHT CITYRUN – Πλησιάζουν τις 500 συμμετοχές

DSC_0059
Συνέντευξη τύπου παραχωρήθηκε χθες το μεσημέρι στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Καβάλας, για το 2ο KAVALA NIGHT CITYRUN, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Οκτωβρίου.

Η διοργάνωση ανήκει στο Δήμο Καβάλας, στη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ και στη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας και γίνεται υπο την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Αρχικά το λόγο πήρε η Δήμαρχος Καβάλας, κ. Δήμητρα Τσανάκα, η οποία είπε τα εξής: « Η διοργάνωση είναι ένα γνήσιο τέκνο δημιούργημα της ΛΦΚ. Ετσι θα παραμείνει. Αυτή είναι ο πνευματικός μπαμπάς, μαμά της εκδήλωσης. Πέρσι τα παιδιά προσπάθησαν μόνα τους με ελάχιστη υποστήριξη από μας. Είχαν ένα αποτέλεσμα εξαιρετικά θετικό.

Εμείς σαν διοίκηση του Δήμου, όπως και η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ αγκαλιάσαμε την προσπάθεια και αποφασίσαμε φέτος να συνδράμουμε υλικοτεχνικά και οργανωτικά, στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της προσπάθειας.

Στόχος κοινός, είναι να καθιερωθεί αυτή η διοργάνωση σε πανελλαδικό επίπεδο, ώστε να μπει στο καλεντάρι, κάθε αθλούμενου στη χώρα. Να αποτελέσει πόλο έλξης. Να συνδυάζει την επίσκεψη στην πόλη μας, αθλητών και συνοδών, απ` όλα τα μέρη της Ελλάδας.

Ο Δήμος Καβάλας, είναι πάντα ανοιχτός σε τέτοιες πρωτοβουλίες που προβάλουν τις ομορφιές της Καβάλας. Πολλά συγχαρητήρια σε όλους όσους εργάζονται για αυτή την εκδήλωση. Καλώ όλους τους δημότες να στηρίξουν την προσπάθεια των αθλητών , να δώσουν το παρόν τους, στην εκδήλωση.

Να πάρουν μέρος στη γιορτή της πόλης, το βράδυ του Σαββάτου. Το Σάββατο γιορτάζουμε όλοι, είτε τρέξουμε, είτε δεν τρέξουμε».



Η Αιμιλία Θεοδωρούδη εκπροσώπησε τη ΛΦΚ, ευχαρίστησε το Δήμο Καβάλας, τη ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, την Περιφέρεια και τους χορηγούς ενώ τόνισε: « Πρόκειται εξ ολοκλήρου μέσα σε αστικό τοπίο, σε κεντρικούς δρόμους, σε πλατείες, στο λιμάνι, στην παραλιακή και περνάει από τα γραφικά σοκάκια της πόλης. Αυτός είναι ο στόχος του αγώνα.

Ολοι οι αθλητές που θα παραβρεθούν θα γνωρίσουν τις ομορφιές της πόλης.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει το πρωί του Σαββάτου. Πριν την εκκίνηση στην κεντρική πλατεία της Καβάλας, θα υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις. Επίσης το πρωί, θα γίνονται οι δηλώσεις συμμετοχής, στη γραμματεία που θα έχει στηθεί. Το κάνουμε αυτό για να μην υπάρχει συνωστισμός, το απόγευμα.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 19.30.



Οι συμμετοχές έχουν περάσεις τις προσδοκίες μας. Εχουμε φτάσει αισίως στις 450.

Εάν αναλογιστούμε ότι πέρσι ο αριθμός συμμετοχών ήταν στις 230, τώρα ο φετινός, έχει περάσει όλες τις φιλοδοξίες μας.

Τελευταία στιγμή περιμένουμε πολύ κόσμο. Είναι απ` όλη την Ελλάδα, οι αθλητές.

Σχεδόν απ` όλη την Ελλάδα, έχουμε αθλητές, αυτό είναι πολύ ενθαρρυντικό».

Τέλος στον αγώνα αναφέρθηκε και η πρόεδρος της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, κ. Αναστασία Ιωσηφίδου: « Χαιρετώ την πολύ μεγάλη προσπάθεια της ΛΦΚ. Πραγματικά πέρσι, ήταν πρωτόγνωρη η πρώτη εκδήλωση και είχαμε πάρει τα μηνύματα. Εχει πολλές δυναμικές. Φέτος οι συμμετοχές, έχουν διπλασιαστεί. Επιβραβεύουμε το αθλητικό γεγονός. Με αυτό τον τρόπο επίσης προβάλλεται η Καβάλα, μ` έναν διαφορετικό τρόπο. Η διαδρομή, αναδεικνύει την ομορφιά της Καβάλας. Θέλουμε να έρθουν περισσότεροι αθλητές με τους συνοδούς, προκειμένου να επωφεληθούν και οι καταστηματάρχες της πόλης. Συγχαρητήρια και στον Αντιδήμαρχο Γιώργος Φιλόσογλου που έδωσε τη ψυχή του, για τη διοργάνωση. Φυσικά και στη ΛΦΚ».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...