Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

Ιταλία: Banco Popolare ανακοινώνει την απώλεια 380 εκατομμυρίων ευρώ

Η ιταλική Τράπεζα κρίση έχει αναρτηθεί σημαντικές απώλειες κατά το πρώτο εξάμηνο - παρά τις σχετικά μέτριες κανονισμούς της ΕΚΤ.

Η τιμή της Banco Popolare έχει μειωθεί σημαντικά. (Graphic: ariva.de )



Η ιταλική Banco Popolare γλίστρησε από το λογαριασμό της στο κόκκινο. Κατά το πρώτο εξάμηνο της απώλειας των 380 εκατομμυρίων ευρώ των δεδουλευμένων, η οποία είναι εντελώς λόγω της ζήτησης της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για την τριτοβάθμια καλύμματα για τα επισφαλή δάνεια, το ινστιτούτο, δήλωσε την Παρασκευή το βράδυ. Σε βραχυπρόθεσμο επίπεδο είναι επίσης πιο πιθανό να έχουν αντίκτυπο στα κέρδη, επειδή η τράπεζα θέλει να αυξήσει τα κατάλληλα καλύμματα.

Η αναφορά στην ΕΚΤ είναι ιδιόμορφη, διότι η ΕΚΤ έχει δημιουργήσει πολύ χαμηλότερο κανόνες του κεφαλαίου για τις τράπεζες από ό, τι του i ΔΙΕΘΝΗΣ εμπειρογνώμονες, όπως Ανατ Admati και Martin Hellwig απαιτείται.

Το Ινστιτούτο είναι πριν από τη συγχώνευση με την αντίπαλο Banca Popolare di Milano. Η κυβέρνηση της Ρώμης ζήτησε από τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα για να εξοικονόμησης κόστους συγχωνεύσεις. Ο τρέχων αριθμός τέσσερα στον κλάδο θα αυξηθεί μετά τη συγχώνευση, η τρίτη μεγαλύτερη ίδρυμα της χώρας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...