Κυριακή 7 Αυγούστου 2016

ΛΕΣΧΗ BILDERDERG : ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ


Η περιβόητη λέσχη Bilderberg, ιδρύθηκε το 1954 σαν ένας προθάλαμος συνεργασίας ανάμεσα στις επιχειρήσεις της Βορείου Αμερικής και την Ευρώπη. Πήρε το όνομά της από το ξενοδοχείο όπου έγινε η πρώτη συνάντηση, το Hotel De Bilderberg στο Oosterbeek της Ολλανδίας μεταξύ 29 και 31 Μαΐου 1954.
Κάθε χρόνο έκτοτε, 120 με 150 πολιτικοί ηγέτες και ειδικοί των επιχειρήσεων συναντώνται σε ένα συνέδριο, δεσμευμένοι όμως με τον όρο σιωπής, για λεπτομέρειες των θεμάτων και των προσώπων που συνάντησαν και συζήτησαν. Μπορούν να αναφερθούν γενικά στα θέματα αλλά όχι εκτενώς....
Οι επαφές μεταξύ πολιτικών και επιχειρηματιών, σε σταθερή βάση, με τα έξοδα να καλύπτονται από ιδιώτες, με τον όρο σιωπής για τα τεκταινόμενα της συνάντησης και με τους πολιτικούς αυτούς να «εξυπηρετούνται» ποικιλοτρόπως από τους επιχειρηματίες, είναι ο απόλυτος ορισμός της διαπλοκής.
Αυτό το καταλαβαίνει κάθε νοήμων άνθρωπος και δεν νομίζω ότι χρειάζεται περισσότερη ανάλυση. Προς επίρρωση θα αναφέρω μόνο ότι μόλις λίγες μέρες πριν, ο τέως Πρόεδρος της Commission Baroso, μέλος του διοικητικού συμβουλίου (steering committee) της λέσχης, διορίσθηκε από την Goldman Sachs μη εκτελεστικός πρόεδρος των διεθνών δραστηριοτήτων της. Κατά τύχη ο πρόεδρος των διεθνών δραστηριοτήτων της Goldman Sachs Robert Zoellick, είναι επίσης μέλος του διοικητικού συμβουλίου (steering committee) της λέσχης!!
Να υπενθυμίσουμε πως ο Baroso, είναι «πρώην» πολλών ιδιοτήτων: πρώην Μαοϊστής, πρώην Πρόεδρος του κεντροδεξιού Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος και πρώην Πρωθυπουργός Πορτογαλίας, πρώην Πρόεδρος της Commission.Να σημειώσουμε εδώ, πως κι άλλος ένας επιφανής της Ε.Ε. έχει περάσει από την Goldman Sachs. Ο πολύς Mario Draghi. Πριν αναλάβει την Κεντρική Τράπεζα της Ιταλίας και από εκεί την Κεντρική Ευρωπαϊκή Τράπεζα, υπήρξε αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Goldman Sachs International.
Ας δούμε λοιπόν μιαν ακτινογραφία της οργάνωσης και της διοίκησης της Λέσχης. Υπάρχουν τρεις βαθμίδες διοίκησης.
1)Ο Πρόεδρος (Henri de Castries, Γάλλος, Πρόεδρος μίας εκ των μεγαλυτέρων ασφαλιστικών εταιριών τηςAXA Group). Τα καθήκοντα του Προέδρου είναι να «καθοδηγεί» την επιτροπή και να συναποφασίζει την ατζέντα των συναντήσεων. Η Λέσχη διατηρεί μια μικρή γραμματεία για τον Πρόεδρο τα έξοδα της οποίας καλύπτονται από ιδιωτικές εισφορές.
2) το «Steering Committee» δηλαδή το αποτελούμενο από 31 μέλη, επί της ουσίας Διοικητικό Συμβούλιο. Ανάμεσά τους θα δείτε Προέδρους εταιριών όπως : Τσιμέντα «Τιτάν», Airbus, Deutsche Bank, Evercore, Lazard, Kudelski Group, Mundie & Associates, Kontroll bank, Goldman Sachs και πολλά άλλα επενδυτικάfunds, think tanks, καθηγητές πανεπιστημίων ακόμη κι ένα Τουρκικό όμιλο. Τα μέλη εκλέγονται για 4 χρόνια (από ποιόν άραγε;) και τα έξοδα των συναντήσεων καλύπτονται από τα μέλη της χώρας που θα γίνει η συνάντηση. Η Λέσχη πρέπει να είναι το μόνο συνέδριο που σε πληρώνουν για να πας, αντί να πληρώνεις…
3) το λεγόμενο «ADVISORY GROUP» δηλαδή ένα συμβουλευτικό όργανο, που παραδόξως ονομάζεται «group” αν και έχει μόνο ένα μέλος: τον David Rockefeller !! Βρίσκοντας το όνομα αυτό, στη θέση αυτή, διαλύεται και οποιαδήποτε αυταπάτη μπορεί να είχε κανείς για πιθανή «αθωότητα» της Λέσχης. Είναι δε σημειολογικά σημαντικό, πως ενώ σε όλα τα άλλα πρόσωπα αναφέρεται κάποια ιδιότητα (Πρόεδρος ή καθηγητής κλπ) ο Rockefeller αναφέρεται μόνο με το όνομά του χωρίς καμία ιδιότητα, δείγμα ότι αποτελεί μια κατηγορία από μόνος του!!
Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τα καθήκοντα του «ADVISORY GROUP» ή του ενός και μοναδικού μέλους του. Αν και δεν χρειάζεται ιδιαίτερη πληροφόρηση για να καταλάβει κανείς, ότι ο Rockefeller είναι η πραγματική αφανής αρχή της Λέσχης, εκείνος που παίρνει τις αποφάσεις και που διαλέγει μελλοντικά στελέχη της σκιώδους παγκόσμιας κυβέρνησής, μέσα από αυτό το θερμοκήπιο «συνεργατών». Επίσης είναι και ο συνδετικός κρίκος της Λέσχης με άλλα ανώτερα Διευθυντήρια του Συναρχικού σχεδίου, όπως η Επιτροπή των 300.
Η Λέσχη εξέδωσε πρόσφατα δελτίο τύπου, για την 64η συνάντηση που έλαβε χώρα τον Ιούνιο στη Δρέσδη. Σχετικά με την ατζέντα θεμάτων αναφέρονται γενικότητες αλλά ανάμεσα στα 124 ονόματα συμμετεχόντων διακρίνουμε:
Τον Βασιλιά της Ολλανδίας, τον σύμβουλο των ΗΠΑ Kissinger, τον τέως αρχηγό Αμερικανικών & συμμαχικών στρατιωτικών δυνάμεων Ευρώπης P.Breedlove, τον Καναδό Αστροναύτη C.Hadfield, τηνChristine Lagarde, τον J.Baroso, την αντιπρόεδρο της Commission Kristalina Georgieva, τον Γερουσιαστή των ΗΠΑ L.Graham, τον Πρόεδρο της Σαξωνίας, τους Πρωθυπουργούς Βελγίου & Ολλανδίας αλλά και τον 2ο Πρωθυπουργό της Τουρκίας Mehmet Simsek.
Ακόμη, τους υπουργούς οικονομικών Ιρλανδίας, Σουηδίας, Γερμανίας, Καναδά και τους υπουργούς Αμύνης και Εσωτερικών της Γερμανίας. Επίσης τους υπουργούς Εξωτερικών και Περιβάλλοντος της Νορβηγίας , Δικαιοσύνης της Δανίας και Περιβάλλοντος της Ολλανδίας.
Ακόμη διακρίνουμε τους Δημάρχους του Άμστερνταμ, Ρότερνταμ και Χάβρης. Βλέπουμε Προέδρους κοινοβουλίων και βουλευτές από πολλές χώρες αλλά και από την Ευρωβουλή.
Επιπλέον βλέπουμε τον διευθυντή του Ινστιτούτου Max Planck αλλά και δεκατρείς εκπροσώπους πανεπιστημίων, όπως το ΜΙΤ και το Harvard αλλά και τα τουρκικά Kadir Has & Bilgi.
Σημαντικότατη παρουσία έχουν φυσικά τα ΜΜΕ με δέκα συμμετοχές ομίλων όπως το NBC,Economist, Bloomberg, Washington Post, Financial Times, Wall Street Journal, Le Point.
Πάρα πολλές οι συμμετοχές εταιρικών κολοσσών κι αναφέρω μόνο ονόματα ειδικού ενδιαφέροντος όπως Siemens, Volvo, RyanAir, Τσιμέντα Τιτάν, Linkendin, Fiat-Chrysler, Deutsche Telekom.
Βαρύτατη παρουσία οι Τράπεζες και τα funds με ηχηρά ονόματα όπως Ευρ.Κεντρική Τράπεζα, Deutsche Bank, Banco Santander, HSBC, Thiel Capital, Goldman Sachs και άλλους.
Από Ελληνικής πλευράς, βλέπουμε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Γιώργο Λογοθέτη της Libra και τον Δημήτρη Παπαλεξόπουλο της «Τιτάν».
Αυτή η σύνθεση πολιτικών, επιχειρηματιών, πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων και στρατιωτικών, σε πρώτη ανάγνωση μπορεί να φαίνεται χαώδης αλλά εν τέλει σχηματίζει ένα διεθνές μωσαϊκό, που περιλαμβάνει κάθε πτυχή οικονομίας, πολιτικής και του πολιτισμού μας. Οδηγώντας έτσι στον απόλυτο έλεγχο της ζωής μας, μέσα από τέτοια καθοδηγητικά σχήματα.
Σε όλο αυτό το οικοδόμημα της διαφθοράς, θα βρείτε κάθε πολιτική απόχρωση. Μόνο Εθνικιστές δεν θα βρείτε. Εμείς απορρίπτουμε κάθε τέτοια πρακτική. Ποδηγετούμε τις επιχειρήσεις και το κέρδος, σε όφελος της κοινωνίας, σεβόμενοι πάντα την ιδιωτική πρωτοβουλία. Προκρίνουμε μόνο τους ικανούς και τους οραματιστές.
Γι αυτό κι έχουμε αποκλειστεί από τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, το μακρύ χέρι όλων αυτών των υπόγειων ρευμάτων. Γι αυτό κι έχουμε δαιμονοποιηθεί από τις πολιτικές καθεστωτικές δυνάμεις, που φορούν το ράσο του δημοκράτη καλόγερου αλλά πίσω από κλειστές πόρτες λειτουργούν σαν Ρασπούτιν των ημερών μας σε Λέσχες και Διευθυντήρια.
Στις μέρες μας δεν συγχωρείται η άγνοια των συνθηκών που διαμορφώνουν τη ζωή μας. Έχουμε όλοι την υποχρέωση να γνωρίζουμε τι προσπαθούν όλοι αυτοί οι εχθροί των Εθνών να επιτύχουν.
Δεν είναι εύκολο να παρακολουθείς κάθε τέτοιο εγχείρημα, αλλά σήμερα οι Έλληνες δεν είναι μόνοι. Υπάρχει το κίνημα της Χρυσής Αυγής. Ασπίδα και δόρυ για την προστασία του Έθνους. Αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη ο Εθνικισμός αφυπνίστηκε και λαμβάνει θέσεις μάχης. Όλα αυτά τα μυστικά γραφεία και οι καθοδηγητές τους θα είναι τα πρώτα που θα πέσουν, χτυπημένα από τη ορμή της Εθνικής Αλήθειας.

Εσείς θα μείνετε έξω από τον Αγώνα;
Δημοσιεύτηκε 13 hours ago από τον χρήστη BLOGGER GR
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...