2016 Εκλογή Αρχηγείο
Οι τελευταίες ειδήσεις για τις εκλογές του 2016 από το μεγαλύτερο όνομα στην πολιτική.Δείτε Τελευταία Κάλυψη →

Ο μεγαλύτερος δωρητής ήταν ο Σόρος με 9.000.000 $, σύμφωνα με το 2015 και 2016 αρχεία Ομοσπονδιακή Εκλογική Επιτροπή. Αυτό ακολουθήθηκε από την μαθηματικός και των hedge funds διευθυντής James Simons σε 7.000.000 $ και Haim Saban και Cheryl, με 3,5 εκατομμύρια $ η κάθε μία. Haim Saban κατέχει το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο Univision.

Τα περισσότερα από τα χρήματα που έχει δωρίσει στο PACs, διότι οι υποψήφιες εκστρατείες επιτρέπεται μόνο να αποδεχθεί $ 2.700 ανά δωρητή. Συνολικής εκστρατείας Κλίντον σύνολο είναι 374.500.000 $ και Trump είναι 98.700.000 $μέχρι τις 21 Ιουλίου, σύμφωνα με το Κέντρο για Responsive Politics.

Η εκστρατεία Κλίντον - που μόλις πρόσφατα θέσει μακριά μια κύρια πρόκληση από τον Bernie Sanders, ο οποίος υπερηφανευόταν για δωρεές μικρής δολάριο του - τονίζει ότι το μεγαλύτερο μέρος της υποστήριξης του υποψηφίου είναι λαϊκή.

"Περισσότεροι από 900.000 άνθρωποι συνεισέφεραν στην εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον, τον Ιούλιο και η μέση δωρεά είναι μόλις $ 44," δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κλίντον Josh Σβερίν. "Η στήριξη της βάσης είναι η πραγματική δύναμη πίσω από αυτή την εκστρατεία, όπως η Χίλαρι καθορίζει τα σχέδιά της για την οικοδόμηση μιας οικονομίας ότι λειτουργεί για όλους, όχι μόνο εκείνων που βρίσκονται στην κορυφή. "

Αλλά η υποστήριξη high-δολαρίου από μερικούς από τους πλουσιότερους Αμερικανούς έρχεται σε αντίθεση με μερικά από τα θέματα κατά τη διάσκεψη της Φιλαδέλφειας της περασμένης εβδομάδας. Κλίντον, ο οποίος κάλεσε στην ομιλία σύμβαση της για να πάρει "χρήματα από την πολιτική," κατ 'επανάληψη έχει δηλώσει προεδρία της θα μπορούσε να λειτουργήσει για μονάδες κατώτερης και της μεσαίας τάξης Αμερικανοί, ενώ η φορολόγηση των πλουσιότερων, όπως και στελέχη της Wall Street.

"Πιστεύω ότι οι αμερικανικές εταιρείες που έχουν πάρει τόσο πολύ από τη χώρα μας θα πρέπει να είναι ακριβώς όπως πατριωτικό σε αντάλλαγμα. Πολλοί από αυτούς είναι. Αλλά πάρα πολλοί δεν είναι, " , δήλωσε η Κλίντον κατά τη διάρκεια της αποδοχής διορισμού ομιλία της . "Είναι λάθος να λάβουν φορολογικές ελαφρύνσεις με το ένα χέρι και να δώσει έξω ροζ φύλλων με το άλλο. Και πιστεύω ότι η Wall Street δεν μπορεί ποτέ, ποτέ να επιτραπεί να καταστρέψει και πάλι Main Street. "

Τα super PACs, όμως, είναι ένα αξιόλογο πόρο για να ωθήσει Κλίντον μαζί στην προσπάθειά της να είναι η πρώτη γυναίκα πρόεδρος.

American Bridge 21 ου αιώνα ιδρύθηκε το 2010 για να παρέχει την έρευνα της αντιπολίτευσης στο Δημοκρατικό Κόμμα από ακόλουθο κλειδί Ρεπουμπλικάνοι και βιντεοσκόπηση όλα όσα λένε . Το υλικό που χρησιμοποιείται για την ερτζιανών κυμάτων κουβέρτα και το Διαδίκτυο με κουσούρια τους. Site της είναι ως επί το πλείστον αφιερωμένη στην προεδρική κούρσα .

Δράση προτεραιότητες των ΗΠΑ το 2016 ιδρύθηκε ένα χρόνο αργότερα με σκοπό την άντληση κεφαλαίων από πλούσιους δωρητές. Της ιστοσελίδας δηλώνει "Είμαστε όλοι μέσα για την Χίλαρι Κλίντον." Διορθώστε την αποστολή της εγγραφής είναι να «υπερασπιστεί Χίλαρι Κλίντον κατά αβάσιμες επιθέσεις».

Παρά τη διαφαινόμενη επίθεση διαφημίσεων, καμπάνια Trump είναι εκφράζοντας τη βεβαιότητα σχετικά με την οικονομική της θέση, μετά την ανακοίνωση ενός $ 80 εκατομμύρια Ιούλιος συγκέντρωση χρημάτων αποστάσεων για την εκστρατεία και την ΔΑΠ. Η ανάσυρση σηματοδοτεί ένα μεγάλο κύμα συγκέντρωσης χρημάτων, και έρχεται κοντά στο συνδυασμένο 90 ​​εκατομμύρια $ γκανιότα από τους Κλίντον και των Δημοκρατικών τον περασμένο μήνα.

"Η εκστρατεία είναι σε καλή κατάσταση. Είμαστε οργανωμένοι. Προχωράμε μπροστά," ο πρόεδρος εκστρατεία Paul Manafort είπε Fox News "Συμβαίνει τώρα" την Τετάρτη.

Ενώ Trump είναι επίσης πρόθυμοι να κρατήσει τις δαπάνες από τη δική του περιουσία για μαξιλάρι το λογαριασμό αν είναι απαραίτητο, η Κλίντον βρίσκεται σε μια βαθιά πάγκο με βαθιές τσέπες.

Οι άλλοι δισεκατομμυριούχοι που δώρισε αιτία της είναι: κληρονόμος του Hyatt Hotel αλυσίδας JB Pritzker και η σύζυγός του Μαρία? Slim-Fast ιδρυτή Daniel Αβραάμ? εκτελεστικό ταινία Thomas Tull? επιχειρηματίας Marc Benioff?Facebook COO Sheryl Sandberg? Jon και Pat Stryker, κληρονόμοι σε μια αυτο-που ονομάζεται οικογενειακή επιχείρηση ιατρική συσκευή? επιστήμονας David E. Shaw? φιλάνθρωπος Barbara Lee? χρηματοδότες John Doerr, Bernard Schwartz, Roger Altman, Henry Laufer και Herb Sandler? και LinkedIn συνιδρυτής Reid Hoffman.

Όπρα Γουίνφρει δήλωσε στην τηλεόραση ότι υποστηρίζει Κλίντον, αλλά δεν έχει κανένα δωρεές που αναφέρονται στο FEC ιστοσελίδα.

Αλλά ένα υψηλού προφίλ υποστηρικτής αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τις δικές του προσπάθειες αντι-Trump.

Ο δισεκατομμυριούχος Tom Steyer πέρασε $ 1.9 εκατομμύρια μέσω της οργάνωσης περιβαλλοντική δράση του NextGen να παράγει μια εμπορική τηλεόραση με τίτλο " The Wall ", το οποίο έτρεξε στην Καλιφόρνια κατά τη διάρκεια του Ρεπουμπλικανικού σύμβαση. Στον εμπορικό, Steyer και μια ομάδα νέων ανθρώπων στέκονται μπροστά από ένα μοντάζ Trump κλιπ όπου ο υποψήφιος συζητά την κατασκευή ενός τείχους στα σύνορα. "Αυτό δεν είναι Αμερική», Steyer δηλώνει η ομάδα λέει στην χορωδία, "Ψηφίστε!"

Νωρίτερα αυτό το έτος, Steyer δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι θα δαπανήσει $ 25 εκατομμύρια σε μια προσπάθεια να αποδειχθεί ότι οι ψηφοφόροι της νεολαίας. Έχει ιστορικά έχει χρησιμοποιηθεί το μη κερδοσκοπικό NextGen ως πολιτική πλατφόρμα για τους δημοκρατικούς υποψηφίους.