Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2016

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας το απόγευμα της προσεχούς Πέμπτης συζητούνται 4 έργα του ΕΣΠΑ, τα οποία «ζητούν» μία ακόμη παράταση για την ολοκλήρωση τους. Σε ορισμένες περιπτώσεις η νέα παράταση είναι η 5η στη σειρά, έργο προτείνεται να ολοκληρωθεί τον Αύγουστο του 2017 ενώ ο δρόμος προς το νέο Νοσοκομείο εμποδίζεται ως προς την περαίωση του από κολώνα της ΔΕΗ! Αυτή την εβδομάδα εκτός από το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει το τοπικό συμβούλιο αλλά και δύο επιτροπές του Δήμου Καβάλας.

Δημοσιεύεται σήμερα στην Πρωινή επιστολή συμπολίτισσας που διαμαρτύρεται για τα κριτήρια επιλογής των διμήνων στον Δήμο. Η εταιρία Μπάτης ΑΕ ενεπλάκη χωρίς λόγο στη διαμάχη του Μάκη Παπαδόπουλου με την διοίκηση του Δήμου. Προσφεύγει στη δικαιοσύνη κατά δηλώσεων του Ν. Ξανθόπουλου. Αύριο από το μεσημέρι και μετά οι εργασίες επίστρωσης του ειδικού γαλακτώματος στην Ερυθρού Σταυρού. Κλείνει προσωρινά το παρκινγκ του Διοικητηρίου. Ο Τέρενς Κουίκ ασχολείται σε κυβερνητικό επίπεδο με το θέμα της ΒΦΛ. Οποιαδήποτε κυβερνητική πρωτοβουλία κι αν υπάρξει, αναμένεται την ερχόμενη εβδομάδα. Δύο άτομα τραυματίστηκαν το βράδυ του Σαββάτου στον κόμβο Φαλήρου σε σύγκρουση δικύκλου με δίκυκλο της ομάδας Δίας. Εξετάζεται αν ο αστυνομικός πέρασε με κόκκινο και για ποιόν λόγο.

Με απόφαση του Πάνου Σκουρλέτη εγκρίνεται αίτημα του ΤΑΡ για αλλαγή της όδευσης του σε 12 περιφερειακές ενότητες όπως επίσης και αλλαγή των βανοστασίων. Συνεχίζεται η παραχώρηση στο Δήμο Νέστου κτιρίου του ΟΛΚ στο λιμάνι της Κεραμωτής. 63χρονος άνδρας πνίγηκε το Σάββατο στην Νέα Καρβάλη. Επιστολή προς τα μέλη του και τα Επιμελητήρια της χώρας έστειλε λόγω KavalaExpo η διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας. Έκλεισε για 15 μέρες η βουλή, στην Καβάλα οι 4 βουλευτές. Ορίστηκαν οι ημερομηνίες του αεροπορικού σόου του 2017. Μικρής έκτασης φωτιά στην άκρη του δρόμου, στην Παράκαμψη, από βλάβη φορτηγού. Εντοπίστηκε φυτεία χασίς στον Αμυγδαλεώνα. Ανακοινώσεις του ΠΑΣΟΚ Καβάλας για ΒΦΛ και πρόσφυγες.

Πολλαπλή ισοβαθμία στο τουρνουά σκάκι που τέλειωσε το Σάββατο. ΑμΕΑ κι εθελοντές φρεσκάρισαν χθες τις διαγραμμίσεις στο κέντρο της πόλης, θέσεων στάθμευσης που προορίζονται για άτομα με ειδικές ανάγκες. Την Τετάρτη 10 Αυγούστου εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας Οφρυνίου. Το βράδυ στο Φρούριο θεατρικό αναλόγιο με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Ισόπαλος 0-0 ο ΑΟΚ χθες στο Βώλακα, σε φιλικό με τον Πανθρακικό. Έφυγε από την ομάδα μας ο Παληγεώργος, συνεχίζει στον Αιολικό. 1-1 ο Νέστος με την Κ20 της Ξάνθης, ήττα 5-1 του Ορφέα από τον Ορφέα Ξάνθης. Μάλλον αποσύρεται από τον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής ο Εθνικός Αγιονερίου.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...