Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Να το καταλάβετε καλά. “Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλληνας.”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΆΔΑ

Robin O'Neill: Η πΓΔΜ θα ζητήσουμε από τον ΟΗΕ να καταχωρηθούν σύμφωνα με το συνταγματικό της όνομα.

Επίσης, συνιστά ότι θα πρέπει να επιδιώξει συμφωνία με το αιτιολογικό ότι η πΓΔΜ έχει κατείχε πάντα το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα που επέλεξε και είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο? ότι τα τελευταία 21 χρόνια σε συνομιλίες με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ, η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν έτοιμη να διαπραγματευτεί σοβαρά και με καλή πίστη για την επίλυση του προβλήματος της Μακεδονίας, για παράδειγμα, για να βρείτε ένα όνομα που θα είναι αποδεκτή από αμφότερες τις πλευρές




Σήμερα, 21 χρόνια μετά την προσχώρηση της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στα Ηνωμένα Έθνη είναι πιο σημαντικό από ποτέ να επιτρέψει στη χώρα να εγγραφεί στη Νέα Υόρκη με το νόμιμο όνομά της - Δημοκρατία της Μακεδονίας, είπε ότι το πρόγραμμα Φωνή του Λαού "πρώτος μεσολαβητής στην ελληνική-μακεδονική διαφορά, Robin O'Neil.

Σύμφωνα με τον Βρετανό πρέσβη, η Ελλάδα εμπόδισε τη χώρα με το σκεπτικό ότι υπήρχε μια διαφορά σχετικά με το όνομα κατά τη διάρκεια της εν λόγω περιόδου αρνήθηκε να διαπραγματευτεί σοβαρά για μια εναλλακτική ονομασία, και πραγματοποιήθηκε ένα ανοικτό ζήτημα, παρά τις πολλές προσπάθειες το πρόβλημα που πρέπει να λυθεί μέσω ενός ανεξάρτητου μεσολαβητή του ΟΗΕ.
- Ο λόγος για αυτό είναι απλός. Ελλάδα γνωρίζει ότι τελικά η πΓΔΜ θα γίνονται δεκτές διεθνώς το συνταγματικό όνομά της στο διεθνές δίκαιο και όλα αυτά επειδή τα πράγματα τακτικής, προκειμένου να καθυστερήσουν την αποδοχή ότι σε αυτό, φυσικά, αν μπορείτε και όπως μπορείτε - Βρετανός διπλωμάτης τόνισε.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι το επιχείρημα ότι το ελληνικό όνομα Μακεδονία με κάποιο τρόπο παραβιάζει Ελλάδα και διεθνώς και στο σπίτι, αλλά λέει, το επιχείρημα αυτό μπορεί να είναι το όνομα, επειδή, σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, ο καθένας μπορεί να οριστεί με βάση το όνομα, όπως ο ίδιος θέλει.
Εκείνος Κυβέρνηση στην πΓΔΜ πρέπει να λάβει αποφασιστική δράση τώρα ζητά από τον ΟΗΕ να δεχθεί τη Δημοκρατία της Μακεδονίας με το συνταγματικό της όνομα, και όχι κάτω από την ΠΓΔΜ αναφοράς.

Επιπλέον, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση πρέπει να απαιτούν συμφωνία για τους ακόλουθους τέσσερις λόγους: ότι η πΓΔΜ έχει πάντα το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το όνομα που επέλεξε και είναι σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο? ότι τα τελευταία 21 χρόνια σε συνομιλίες με τη μεσολάβηση του ΟΗΕ, η Ελλάδα ποτέ δεν ήταν έτοιμη να διαπραγματευτεί σοβαρά και με καλή πίστη για την επίλυση του προβλήματος της Μακεδονίας, για παράδειγμα, για να βρείτε ένα όνομα που θα είναι αποδεκτή από αμφότερες τις πλευρές. "Τότε λίστες ότι η πείρα έχει δείξει ότι η Ελλάδα δεν έχει καμία βλάβη από τη χρήση του ονόματος Μακεδονία, έχουν ήδη αναγνωριστεί από πολλά κράτη-μέλη του ΟΗΕ, και ότι τεχνητά και σκόπιμα παράταση αυτής της διαφοράς δεν είναι προς το συμφέρον των Ηνωμένων Εθνών και των καλών διεθνών σχέσεων, όπως και το διεθνές δίκαιο.
- Δεν νομίζω ότι αυτό θα παρεμποδίσει τις σχέσεις της πΓΔΜ με το ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, αλλά, αντιθέτως Αν η Ελλάδα ήταν έτοιμη να αποδεχθεί την προσωρινή ΠΓΔΜ αναφοράς της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ, όπως συμφωνήθηκε στο. 1995, δεν υπήρχε καμία ανάγκη να πάει στον ΟΗΕ τώρα. Οι Έλληνες, ωστόσο, ποτέ δεν έδειξε προθυμία να ενεργήσει σχετικά με τη σύμβαση. Μακεδονίας Αφού γίνει δεκτή στο ΟΗΕ ως Δημοκρατία της Μακεδονίας, η ΕΕ και το ΝΑΤΟ δεν θα καιρό να είναι σε θέση να αρνηθεί να δεχτείτε τη χώρα που με αυτό το όνομα και των δύο αυτών οργανισμών - ένα αποφασιστικό Πρέσβης Robin O'Neill.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...