Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2016

Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για τις 15 Δεκεμβρίου επαναληπτική διαδικασία για την ανεύρεση επενδυτή στα Λουτρά των Ελευθερών. Ταυτόχρονα ανακύπτουν έντονες φήμες σύμφωνα με τις οποίες η διοίκηση της Εργοανάπτυξης θα αλλάξει. Για το θέμα ενδιαφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος ενώ γραφειοκρατικά προβλήματα ανέκυψαν σε σχέση με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης.


Ολοκληρώθηκε χθες στην Κομοτηνή η εκδίκαση της έφεσης στην υπόθεση της δολοφονίας του Τριαντάφυλλου Κουκούδη. Εκτός από τον ταμία Σαλτουρίδη, ποινή ισοβίων επιβλήθηκε και στον δεύτερο βασικό κατηγορούμενο Μόνο. Αρχικά η ποινή του Μόνου ήταν 22 έτη. Αυτή τη φορά δεν του αναγνωρίστηκε ελαφρυντικό. Στις 13 Δεκέμβρη θα πληρωθούν έναν μισθό οι συμβασιούχοι των δημοτικών παιδικών σταθμών. Δημοσιεύεται σήμερα στην Πρωινή απάντηση στου ΟΛΚ στις δηλώσεις του προέδρου των Λιμενεργατών. «Κάναμε τις παραστάσεις στους αρμοδίου» αναφέρει η απάντηση για το φερόμενο ως παράνομο λιμάνι του Σταυρού Χαλκιδικής. Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα θα συζητηθεί η αγωγή 11 πρώην εργαζόμενων στον Δήμο, η σύμβαση των οποίων κακώς δεν ανανεώθηκε τον Μάη του 2015.



Αρνούνται να μετακινηθούν σε ξενοδοχεία οι περισσότεροι πρόσφυγες του στρατοπέδου Ασημακοπουόυ. Νομαρχιακή συνδιάσκεψη ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στις 18 Δεκέμβρη. Την Τρίτη στην Καβάλα ο Σταύρος Θεοδωράκης. Κρίσιμη σύσκεψη σήμερα στην Αθήνα για τη ΒΦΛ. Εκπρόσωποι του ΤΑΡ συνάντησαν στην Κομοτηνή τον περιφερειάρχη. Αποπέμφθηκε από την ομάδα Αναστασιάδη ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Καλένης. Αθωώθηκε χθες στο Τριμελές για κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ο Βασίλης Ξουλόγης.



Αρχίζουν στις 7.30 το απόγευμα στην πλατεία οι εκδηλώσεις για την περίοδο των εορτών. Στις 8 συναυλία των ΕΚΜΕΚ. Σήμερα αρχίζουν οι εκδηλώσεις και στην Ελευθερούπολη. Αύριο το βράδυ φιλανθρωπικό γκαλά όπερας στο Όσκαρ. Την Τετάρτη εκδηλώσεις στην συνοικία της Παναγίας.



Άμεσα φαίνεται ότι θα αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές από τον ΑΟΚ. Κανονικά προπονείται ο Μανούσος για το αυριανό ματς της Ένωσης με τον Ηρακλή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...