Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Μοιραίοι και άβουλοι, περιμένουμε την σωτηρία από τους Φράγκους – Ενώ η αιτία των δεινών της Πατρίδος, είναι η Τουρκία – Γιατί δεν ανακαλούμε τον Πρέσβη μας από την Άγκυρα; – Μένουμε με τον… “Μουτζούρη” στο χέρι – Διαλύεται και ο τουρισμός μας

Η εξέλιξη των μεταναστευτικών ροών των Μουσουλμάνων προς Ελλάδα- Ευρώπη, δεν μας εκπλήσσει καθόλου, αφού σε αλλεπάλληλα δημοσιεύματα της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ παρουσιάσαμε αναλυτικά, όλα τα στοιχεία, ώστε οι αγαπητοί αναγνώστες μας, να έχουν πλήρη εικόνα των πραγμάτων.



Υπάρχει αίτιο και αιτιατό. Αρχή και τέλος.

Όταν λοιπόν γράφαμε ότι με τις πολιτικές των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ, που εφαρμόζει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στο τέλος θα μείνουμε με τον “Μουτζούρη” στο χέρι, είχαμε απόλυτο δίκιο.

Και αυτό δυστυχώς συμβαίνει σήμερα με το κλείσιμο των συνόρων από τα Σκόπια, που αναβαθμίζουν πλήρως τον ρόλο τους, έναντι την Ελλάδος, με τις πλάτες Κρατών-Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που κοιτάζουν το συμφέρον των Λαών τους και την προστασία τους από την ισλαμική τρομοκρατία.

Γιατί ξαφνικά αυτόν τον παράγοντα εμείς στην Ελλάδα ξεχάσαμε και βλέπουμε μόνο την ανθρωπιστική πλευρά του προβλήματος.

Ναι υπάρχει αυτή η πλευρά, που ο συντρέχτης και πονόψυχος Έλληνας, την νοιώθει και βοηθά όσο μπορεί τους κατατρεγμένους.

Όμως οι “Έμποροι των Εθνών” άλλα έχουν στο νου τους.

Γι’ αυτό και εμείς πρέπει να έχουμε τον δικό μας Νου, την δική μας Καθαρή σκέψη, για να προστατεύσουμε την δύσμοιρη Πατρίδα.

Γνωρίζουμε πως γινόμαστε δυσάρεστοι στους κρατούντες, γράφοντας ξανά και ξανά ότι διαχειρίσθηκε η Κυβέρνηση με τελείως λανθασμένο τρόπο το προσφυγικό πρόβλημα.

Μην ξεχνάτε τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ακόμα ήταν αντιπολίτευση, κατά των Λιμενικών, ότι βουλιάζουν τις βάρκες που μεταφέρουν στην Ελλάδα τους μετανάστες.

Ήταν τέτοιος ο πόθος για την εξουσία που δεν δίσταζαν να σπιλώσουν συνειδητά, τις φιλότιμες προσπάθειες διάσωσης που κατέβαλλαν στο Αιγαίο οι Άνδρες του Λιμενικού Σώματος.

Κι όταν ήρθαν στην εξουσία άνοιξαν διάπλατα τις πόρτες για τους Ισλαμιστές λαθρομετανάστες.

Όμως η Ευρώπη είχε ματώσει και είχε τρομάξει από τις επιθέσεις των Τζιχαντιστών που κρυμμένοι ανάμεσα στους κατατρεγμένους πρόσφυγες εισέδυαν στην Ευρώπη μέσω Ελλάδος.

Και ενώ αγριέψαμε με την Αυστρία και ανακαλέσαμε τον Πρέσβη μας για διαβουλεύσεις ενώ αρνηθήκαμε και την επίσκεψη στην Αθήνα που ζήτησε ο Αυστριακός Υπουργός Εξωτερικών, δεν πράξαμε το ίδιο και για την Τουρκία.

Που είναι η κύρια αιτία των δεινών της Πατρίδος μας.

Η συνεχιζόμενη (και μάλιστα με υπερωρίες των Τούρκων διακινητών) προώθηση των Μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα, έπρεπε να χαρακτηρισθεί από μόνη της ως ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

Και έπρεπε να απειληθεί και να γίνει πάραυτα η διακοπή των διπλωματικών σχέσεων με την Άγκυρα.

Αντ’ αυτού υποβάλλαμε από κοινού με Γερμανία και Τουρκία, αίτημα στο ΝΑΤΟ για δήθεν αντιμετώπιση του προσφυγικού ρεύματος.

Δίνοντας την ευκαιρία στην Άγκυρα για δημιουργία νέων “Γκρίζων Ζωνών” στο Αιγαίο.

Ενώ θα έπρεπε να απαιτήσουμε χερσαίες περιπολίες στις τουρκικές παραλίες από το ΝΑΤΟ.

Γιατί μόνον έτσι μπορούν να ελεγχθούν και να σταματήσουν οι ροές προς την χώρας μας που κατάντησε η “χωματερή” των Μουσουλμάνων μεταναστών που θέλουν να μετακινηθούν προς την Ευρώπη.

Ήδη η ευρισκόμενη σε άθλια κατάσταση οικονομία της χώρας μας, εξ αιτίας των μεταναστών που στέλνει η Τουρκία, καταστρέφει και τον μόνο τομέα που απόμεινε ζωντανός, τον τουρισμό μας.

Οι Τούρκοι τα έχουν υπολογίσει όλα.

“Αφού χάνουμε εμείς τους Ρώσους τουρίστες, να διαλυθεί και ο τουρισμός της Ελλάδος”.

Το μίσος τους προς την Ελλάδα δεν έχει όρια.

Και για να καταλάβετε τι εννοούμε, σας πληροφορούμε ότι ο Γερμανός Διοικητής της δύναμης του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο, χαρακτήρισε τις θαλάσσιες περιοχές δράσης, με αρχαιοελληνικά ονόματα, όπως “Θαλής”, “Πλάτων”, “Αρχιμήδης” κ.λπ. που με απαίτηση της Τουρκίας διεγράφησαν και αντικαταστάθηκαν με άλλα.

Υπάρχει όμως και κάτι άλλο που η Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα.

Βρισκόμαστε σε ασταθή περίοδο λόγω των Αμερικανικών εκλογών, και το σκηνικό όπως έχει στηθεί, ευνοεί τα αρπακτικά σχέδια της Άγκυρας που διεκδικεί 18 ελληνικά νησιά (ακόμα και τον φάρο της Ζουράφας ανατολικά της Σαμοθράκης) και βεβαίως την Θράκη.

Φθάνει πια η κοροϊδία με τα “Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης” φθάνουν και οι γελοιότητες με τα ζεϊμπέκικα του Γιωργάκη Παπανδρέου με τον Τζεμ, οι κουμπαριές του Κώστα Καραμανλή με τον Ερντογάν και τα ποδόσφαιρα του Τσίπρα με τον Νταβούτογλου.

Έρχεται θύελλα και όποιος δεν την βλέπει είναι συνειδητά τυφλό και ανάξιος της Πατρίδος.

Σ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...