Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 1 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Χωρίς ουσιαστικές αλλαγές σε σχέση με τους φιλοξενούμενους στο Ν. Καβάλας πρόσφυγες κύλησε η χθεσινή μέρα. Ομόφωνες αποφάσεις στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, πλήθος κόσμου χθες το απόγευμα στο Εκθεσιακό Κέντρο για την στήριξη των προσφύγων. Αύριο το απόγευμα η επόμενη άφιξη πλοίου, πιθανότερο είναι οι νέοι πρόσφυγες να προωθηθούν για φιλοξενία στην Δράμα. Η ΠΕ Καβάλας συγκεντρώνει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πρόσφυγες στο φουαγιέ του Αμφιθεάτρου του Διοικητηρίου.

Αποχώρησαν από τον κόμβο της Χρυσούπολης στην Εγνατία Οδό οι αγρότες. Ο δρόμος που ήταν κλειστός από τις 22 Γενάρη, άνοιξε χθες το βράδυ. «Θα συνεχίσουμε με στοχευμένες κινητοποιήσεις» λένε οι εκπρόσωποι των αγροτών της περιοχής. Δεν λειτούργησαν χθες οι υπηρεσίες του Διοικητηρίου. Λόγω της αποχώρησης των αγροτών από τα μπλόκα επανέρχονται σε κανονική εκτέλεση όλα τα δρομολόγια του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας. 84χρονη κάτοικος Καβάλας έπεσε χθες το μεσημέρι θύμα απατεώνων, της πήραν χρηματικό ποσό 2.800 ευρώ και χρυσαφικά αξίας 10.000 ευρώ. Οι δράστες προσποιήθηκαν τους αστυνομικούς, δήλωσαν ψευδώς ότι συγγενικό πρόσωπο της 84χρονης ενεπλάκη σε τροχαίο κι είχε άμεση ανάγκη χρήματα. Ερώτηση για θέματα του λιμενικού σώματος κατέθεσε στη Βουλή ο κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Καθυστερεί λόγω γραφειοκρατίας η κατεδάφιση του πρώτου ορόφου παλαιού σπιτιού στην οδό Μεχμέτ Αλή στην Παναγία. Πολιτικές εκδηλώσεις θα γίνουν τις επόμενες μέρες στην Καβάλα με ομιλητές τους Παφίλη, Φάμελλο και Ρωμανιά. Οργανώνονται από το ΚΚΕ, τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΛΑΕ.

Οι αντιπεριφερειάρχες Μαρκόπουλος και Αμοιρίδης έλαβαν μέρος σε σύσκεψη που έγινε χθες με θέμα την ετοιμότητα των παραλιών του Νομού Καβάλας το Καλοκαίρι. Ανακοίνωση για τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στην Καβάλα εξέδωσε η Συμπαράταξη Πολιτών. Εκπρόσωποι των Ανεξάρτητων Ελλήνων ήταν στην Καβάλα την Κυριακή, συνάντησαν τα τοπικά στελέχη. Και το προσφυγικό πρόβλημα απασχόλησε στη χθεσινή της συνεδρίαση τη διοίκηση του Επιμελητηρίου.



Πετυχημένο αποκριάτικο χορό διοργάνωσε το Σάββατο ο Σύλλογος Εβριτών. Την Τσικνοπέμπτη ο χορός των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ. Σήμερα το βράδυ στο θέατρο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες». Παίζει και σκηνοθετεί η Άννα Παναγιωτοπούλου.



Ο Ολυμπιακός συνέτριψε χθες την Ένωση με σκορ 115-61. Αναβολή των αγώνων του αφού στο γήπεδο του φιλοξενούνται πρόσφυγες ζητά ο Γυμναστικός Σύλλογος Ελευθερούπολης. Χωρίς τον τιμωρημένο Δέντσα ο ΑΟΚ υποδέχεται την Κυριακή την ομάδα του Λαγκαδά. (proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...