Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2016

Ινδία: Ένωση Κεράλα μέλος Γυναικών ήταν η πρώτη συνέλευση

2015 συμμετείχε σε αντικυβερνητικές διαδηλώσεις τον Σεπτέμβριο, η πομπή που αποτελείται από γυναίκες εργαζόμενες από διάφορα συνδικάτα, Βομβάη - Ινδία | Φωτογραφία: Reuters
Asanghadith την ένωση με μια γυναίκα Mekhala Thozhilal Ενώσεων (AMT) βρέθηκε στην επίσημη αίτηση στις 18 Ιανουαρίου 2016 και η αίτηση έγινε δεκτή στις 30 του Ιανουαρίου του 2016.Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια μακρά ιστορία της συνδικαλιστικής πάλης του κράτους έχει τη διάκριση της ύπαρξης η πρώτη γυναίκα ένωση που ιδρύθηκε.

Οι άνδρες αγνοούν τα προβλήματα των εργαζομένων γυναικών κυριαρχούν τα κύρια συνδικάτα είναι ένας από τους λόγους για τη δημιουργία των συνδικάτων.

Asanghadith πλήρη επέκταση σε Mekhala Thozhilal της Ένωσης Ένωσης «Ευέλικτη Τομέα Εργαζομένων. Αυτή η ένωση μιας γυναίκας ήταν αρχικά γνωστή ως η συνέχιση της συλλογικής Penkoot. Γλυκό Κρέας δρόμο τους εργαζόμενους καθαρισμού και η πλειοψηφία των εργαζομένων, ιδρύθηκε από γυναίκες που ράφτη και υπάλληλος συλλογική ενώθηκαν το 2009 και έχουν εντείνει τις εκστρατείες για την υγιεινή και καθαρές τουαλέτες πρώτη αίτηση για τις γυναίκες που εργάζονται. Αυτή η εκστρατεία είχε ως αποτέλεσμα την αρχική επιτυχία και δήλωσε ότι η οδός διατέθηκε τουαλέτες υγιεινής για τις γυναίκες σε καταστήματα και άλλες επιχειρήσεις.Προοδευτική που επίσης τα θεμέλια της Ένωσης.


Αυτός Penkoot το 2011 από την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας στην οθόνη σε μια διαμαρτυρία δρόμου |Φωτογραφία: Σ Ramesh συσταθεί

Δικαιώματα για λογαριασμό των εργαζομένων γυναικών στο χώρο εργασίας Καθιστικό Απεργία (Kalyan Sarees) κουπόνι Mall αρκετές μεγάλες απεργίες και διαδηλώσεις όπως απεργίες άνδρες που οδήγησε το AMT ετοιμάζεται να ωθήσει τα διαρθρωτικά εμπόδια της κυρίαρχης συνδικαλιστικού κινήματος. Η πρακτική ήταν Penkoot θα συνεχίσει να παράγει ως μια ανοιχτή πλατφόρμα για θέματα γυναικών.
Με βάση http://www.epw.in/journal/2016/7/letters/keralas-first-womens-trade-union.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...