Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 6 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Σύντομη επίσκεψη στο βαπτιστήριο της Λυδίας και στο Δημαρχείο έκανε χθες το μεσημέρι ο Γερμανός Υφυπουργός Φούχτελ. Υποστήριξε εκ νέου την προοπτική του θρησκευτικού και ιστορικού τουρισμού, είχε μαζί του σύμβουλο για θέματα διαρροών σε δίκτυα ύδρευσης. Αργότερα χθες βρέθηκε στη Θάσο όπου σήμερα το πρωί θα λάβει μέρος σε σύσκεψη στο Δημαρχείο του νησιού. Ο κ. Φούχτελ μίλησε με καλά λόγια για το Δήμο Θάσου επειδή θα τοποθετήσει σε όλο το δίκτυο φωτισμού λάμπες τύπου led.
Στις 10 το πρωί στο ξενοδοχείο Λούσυ αρχίζει συνάντηση για τη διαχείριση απορριμμάτων σε όλη την ΑΜΘ. Θα συμμετάσχει ο αναπληρωτής Υπουργός Περιβάλλοντος Φάμελλος. Αόριστες οι χθεσινές δηλώσεις του Θόδωρου Μαρκόπουλου για τα υπόλοιπα δέντρα πλησίον του δρόμου, στο αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑΚ. Ο δημοτικός σύμβουλος Σπύρος Προυσαεύ αναδεικνύει το θέμα της καταλληλότητας του νερού στο Ζυγό. Πρώην πρόεδρος του ιδρύματος Αγία Μαρίνα καταδικάστηκε από το Μονομελές Καβάλας για το χρέος στο ΙΚΑ το 2009 και το 2010. Το ΙΚΑ επέβαλε νέο πρόστιμο στο ίδρυμα 120.000 ευρώ. Χθες στο Μονομελές καταδικάστηκε ιδιοκτήτης σκύλου για επίθεση σε πολίτη, περιστατικό που έγινε τον Μάρτιο του 2016 στη Νέα Καρβάλη.



Διέκοψε τη λειτουργία του το αναψυκτήριο της κεντρικής πλατείας. Έκλεισε ένα ακόμη περίπτερο σε κεντρικό σημείο. Αναβλήθηκαν για το τέλος του έτους υποθέσεις χρεών ιδιωτών στο ΙΚΑ, στο Μονομελές. Βασικός λόγος των αναβολών η επικείμενη ευκαιρία νέας ρύθμισης. Αγιασμόςτελέστηκε στο νεότευκτο φέρι μποτ Νικητής. Συνελήφθη 50χρονος κάτοικος Καβάλας κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών. Παράσταση διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ το πρωί στη ΔΕΗ λόγω διακοπής ρεύματος σε οικία. Οι ένοπλες δυνάμεις καθάρισαν τα χόρτα σε ελεύθερους χώρους του στρατοπέδου Ασημακοπούλου. Αύριο ασφαλτόστρωση κοντά στις Καμάρες. ΗΕγνατία Οδός ΑΕ όρισε τα μέλη της επιτροπής που την ερχόμενη εβδομάδα θα δημοπρατήσει το έργο των διοδίων στην Παράκαμψη.



Την Κυριακή 16 Ιουλίου στο Φρούριο η 7η συνάντηση πολιτιστικών συνοικιακών συλλόγων της πόλης. Πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο διεθνές χριστιανοπαιδαγωγικό συνέδριο που οργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη. Μέχρι και σήμερα θα βρίσκονται στην Καβάλα 30 και πλέον ξένοι καθηγητές, φιλοξενούμενοι του 1ου ΕΠΑΛ.



Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία για τον ΑΟΚ. Νεαρό ποδοσφαιριστή από τον Άρη Πηγών απέκτησε ο Νέστος. Στον Αετό Ορφανού ο Πτηνόπουλος. Σάββατο και Κυριακή αγώνες μπάσκετ 3Χ3 στην Ελευθερούπολη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...