Δευτέρα 17 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 17 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ

Λιγότερα του αναμενομένου ήταν τα καταστήματα της αγοράς που χθες λειτούργησαν. Η πλειοψηφία τους βρίσκονταν στους πεζόδρομους και στο τμήμα της Ομόνοιας από το Επιμελητήριο έως το κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης. Οι περισσότεροι καταναλωτές ήταν έλληνες και ξένοι τουρίστες. Κατά της Κυριακάτικης εργασίας διαμαρτυρία της ΠΑΣΕΒΕ. Ο Θόδωρος Κοντογεωργίου υποστήριξε ότι η Κυριακάτικη αργία οδεύει σε πλήρη κατάργηση.



Ο διοικητής του ΕΦΚΑ έστειλε επιστολή στο ίδρυμα Αγία Μαρίνα κάνοντας λόγο για μερική άρση της κατάσχεσης για χρέη στο ΙΚΑ, προκειμένου να εισπραχθούν χρήματα από τον ΕΟΠΠΥ που αμέσως μετά θα προωθηθούν στους εργαζόμενους του ιδρύματος. Για το θέμα ενημερώθηκε ο βουλευτής Τάκης Εμμανουηλίδης. Το σωματείο των απολυμένων της ΒΦΛ ασκεί πίεση στην Κυβέρνηση να αναλάβει δράση σε «ανοιχτά» ζητήματα του εργοστασίου. Εντός των ημερών θα κοινοποιηθεί στη ΒΦΛ η απόφαση του δικαστηρίου. Άγνωστο είναι πότε θα γίνει η επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στην Καβάλα, τη Δράμα, ακόμη και τη Θάσο. Την Τετάρτη εκδήλωση της ΝΟΔΕ Καβάλας για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.



Συνεδριάζουν σήμερα τα δημοτικά συμβούλια Καβάλας και Θάσου με θέμα ημερήσιας διάταξης την αλλαγή των οργανισμών των δύο δήμων σε σχέση με την πρόσληψη μόνιμου προσωπικού. Ίδιο θέμα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Νέστου την Τετάρτη. Σε ηλεκτρονική διαβούλευση ο νέος κανονισμός λειτουργίας του δημοτικού κοινωνικού παντοπωλείου. Μέσα ενημέρωσης των Αθηνών αναφέρουν ότι ο Μακάριος Λαζαρίδης θα είναι υποψήφιος βουλευτής ΝΔ στο Νομό μας. Υποδειγματικές συνεδριάσεις νέων στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πετυχημένηδράση γκράφιτι πλησίον της ακτής της Ραψάνης.



Παρά τον άσχημο καιρό έγινε κανονικά χθες βράδυ στο Φρούριο η συνάντηση πολιτιστικών συνοικιακών συλλόγων. Άρχισαν οι προετοιμασίες για το Cosmopolis που ξεκινά την Πέμπτη. Απαγόρευση στάθμευσης στην οδό Θ. Πουλίδου από σήμερα. Σε εξέλιξη έκθεση ζωγραφικής στο σπίτι του Μεχμέτ Αλί στην Παναγία από γυναίκες ζωγράφους. Δημιουργική απασχόληση παιδιών σήμερα το πρωί στην παιδική βιβλιοθήκη της συνοικίας του Αγίου Λουκά.



Με επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου στο Ανθή Καραγιάννη. Στόχος μας ο πρωταθλητισμός, δηλώνει ο νέος προπονητής της Ένωσης Ανδρέας Καραπιπερίδης. Αύριο στην Καβάλα ο Κώστας Ανυφαντάκης. Τον Θωμά Γκαρακλίδη θέλει να αποκτήσει ο Αετός Ορφανού. Αρχίζει σήμερα την προετοιμασία της η ΑΕ Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...