Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ


Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες το βράδυ στη συνοικία της Παναγίας για τις εκδηλώσεις της πρώτης μέρας του φεστιβάλ Cosmopolis. Την έναρξη των εκδηλώσεων κήρυξε η Δήμαρχος ενώ παράλληλα με το χορευτικό μέρος εξελίσσονταν σε άλλα σημεία της ίδιας συνοικίας πολλές ακόμη δραστηριότητες. Τις αποστολές των χορευτικών συγκροτημάτων υποδέχθηκε νωρίτερα χθες το πρωί στο Δημαρχείο η κ. Τσανάκα. Το Cosmopolis συνεχίζεται σήμερα, από τις 7 το απόγευμα ως αργά το βράδυ.



Νέα απεργία ετοιμάζουν για την ημέρα δημοπράτησης των διοδίων οι εργαζόμενοι στην Εγνατία Οδό ΑΕ. Με τιμή εκκίνησης 4.000 ευρώ το μήνα η διαδικασία ιδιωτικοποίησης της κατοικίας του Στρατηγού στην οδό Θ. Πουλίδου. Όποιος νοικιάσει το ακίνητο θα έχει την υποχρέωση να ανακαινίσει διαμέρισμα σε πολυκατοικία επί της οδού Βουλγαροκτόνου, στο οποίο θα διαμένει ο εκάστοτε διοικητής της ΧΧ Μεραρχίας. Την Τρίτη 1η Αυγούστου σύσκεψη τοπικών παραγόντων στον ΕΛΓΑ για το γνωστό αίτημα επέκτασης και στο Ν. Καβάλας της από αέρος αντιχαλαζικής προστασίας. Άρχισαν χθες να απολογούνται στο Πταισματοδικείο οι 56 αιρετοί και πρώην αιρετοί που κατηγορούνται για τις προσλήψεις διμήνων στο Δήμο Παγγαίου. Όλοι αρνούνται τη σε βάρος τους κατηγορία.



Εκτάκτως συνεδρίασε χθες το δημοτικό συμβούλιο κι έλαβε μία ακόμη, κατά πλειοψηφία, απόφαση για τους συμβασιούχους. Σήμερα συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παγγαίου. ΗΑποκεντρωμένη ακύρωσε απόφαση απευθείας ανάθεσης προμήθειας υλικών της Οικονομικής Επιτροπής. Απολογούνται σήμερα στον ανακριτή οι 8 συλληφθέντες για συμμετοχή σε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών. Ούτε χθες επανήλθε στα δρομολόγια της γραμμής του Πρίνου το φέρι μποτ Νικητής.



Αρχίζουν το βράδυ στη Νέα Πέραμο οι εκδηλώσεις Περάμεια 2017. Αύριο στους Αντιφιλίππους η γιορτή του καλαμποκιού. Αύριο βράδυ στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων η παράσταση «Επτά επί Θήβας» με τον Γιάννη Στάνκογλου.



Παίκτης του ΑΟΚ είναι ο Νίκος Βαλαβανόπουλος. Η ομάδα μας είναι έτοιμη να ανακοινώσει την απόκτηση τουλάχιστον δύο ακόμη ποδοσφαιριστών. Αύριο στο «Ανθή Καραγιάννη» τα Δαβιτζόγλεια. Ο Διονύσης Καπινιάρης είναι πολύ πιθανό να συνεργαστεί με την Ένωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...