Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ…


Κείμενο του ιστολόγιου 25/5/2017. http://tourkikanea.gr

Ο κ. Οζτζάν Μεχμέτ είναι δημοτικός σύμβουλος στον δήμο Ιάσμου. Προφανώς οπαδός της Γαλατά Σεράι, ενώ όπως αναφέρει ο ίδιος στο FΒ έχει σπουδάσει γυμναστής στην Θεσσαλονίκη και εργάζεται (!) στην ΠΕΚΕΜ (Πολιτιστική Εκπαιδευτική Εταιρία Μειονότητας της Δυτικής Θράκης). Εμείς γνωρίζουμε πως η ΠΕΚΕΜ είναι ο φορέας υλοποίησης των σχεδίων που έχει η Τουρκία αναφορικά με την εκπαίδευση της μειονότητας. Να ευχηθούμε τουλάχιστον να τον πληρώνουν καλά τον κ. Μεχμέτ.

Ας δούμε και μερικές φωτογραφίες του τουρκόψυχου αυτού δημοτικού συμβούλου.



Από το πρόσφατο φεστιβάλ κερασιού του δήμου Ιάσμου. Εδώ βράβεύει τον προέδρο της ¨Ένωσης Τουρκικής Νεολαίας Κομοτηνής¨ Νετζάτ Αχμέτ. Τώρα γιατί βράβευσε τον Αχμέτ που πρόσφατα ανέλαβε πρόεδρος, αγνοούμε…





Την ίδια στιγμή το φεστιβάλ παρακολουθούσε από κάτω ο σταθμάρχης της ΜΙΤ (δεύτερος από αριστερα), που όπως μαθαίνουμε είναι φίλος του κ. Οζτζάν Μεχμέτ.





Τέλη Απριλίου παραβρέθηκε σε συνέδριο που οργανώθηκε στο πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης με τίτλο ¨Τουρκική Κουλτούρα στα Βαλκάνια: Δυτική Θράκη¨. Μαζί με γνωστούς τουρκόψυχους από την ελληνική Θράκη. Κοράι Χασάν, Φεχίμ Αχμέτ κ.α.



24/4/2017

Μαζί με υποπρόξενο Οτζάκ, ψευδομουφτή Σερίφ, πρόεδρο του DEB και άλλους σε μεβλίτ που οργανώθηκε στο χωριό Δοκός της Ροδόπης.





Ο κ. Μεχμέτ είναι παντρεμένος με την κ. Τζιντέμ Ασάφογλου που είναι συντονίστρια δημοσίων σχέσεων του DEB. Εδώ σε γεύμα μαζί τους είναι ο κ. Αϊντίν Αχμέτ που είναι Γ.Γ. του DEB.



Σε σχόλιο του της 21/5, μεταξύ άλλων λέει πριν από τον αγώνα Φενέρμπαξέ-Ολυμπιακού, πως ¨Αυτού του είδους οι επιτυχίες είναι σημαντικές για τις αξίες της μητέρας πατρίδας (Τουρκίας εννοεί φυσικά)… Στον τελικό εύχομαι ολόψυχα επιτυχία στην Φενέρμπαξέ¨.

Τελικά προφανώς ο τουρκισμός είναι προσοδοφόρος για κάποιους…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...