Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΩΝ ΟΘΩΜΑΝΩΝ


To ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ έρχεται στην περιοχή μας!

Στις 25/5/2017 στις 17:00 θα ξεπροβοδήσουν για 13η φορά το ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨, του οποίου η πρώτη στάση θα είναι στον δήμο Τζέμπελ της Βουλγαρίας. Ενώ η τελευταία στάση θα είναι το Μεγάλο Δουκάτο της Κομοτηνής.

Καθορίστηκε το πρόγραμμα ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ του δήμου Μπαϊράμπασά, το οποίο άρχισε τα ταξίδια πριν από 13 χρόνια με το σύνθημα ¨Η αδερφοσύνη σύνορα δεν γνωρίζει¨, κατέκτησε τις καρδιές των ανθρώπων στα Βαλκάνια και έστησε νέες γέφυρες επικοινωνίας. Το κομβόι θα κάνει την πρώτη του στάση στο Τζέμπελ της Βουλγαρίας και εκεί θα συναντηθεί με τους ομογενείς. Η τελευταία στάση του καθορίστηκε να είναι στις 23/6 ημέρα Παρασκευή στο χωριό Μεγάλο Δουκάτο της Κομοτηνής. To κονβόι θα παραθέσει επίσης γεύμα ιφτάρ και στο χωριό Κύρνος.

Το ¨Καραβάνι της Αφθονίας¨ που αντιμετωπίζεται με μεγάλο ενδιαφέρον από τους Τούρκους –μουσουλμάνους όπου πάει, μετά από το γεύμα ιφτάρ παραθέτει πρόγραμμα που προωθεί την τουρκοισλαμική κουλτούρα και τέχνη.

Το κονβόι θα ξεκινήσει από το Μπαϊράμπασά στις 25/5 Ημέρα Πέμπτη, και σε 19 μέρη των χωρών Ελλάδα, FYROM, Βουλγαρία, Σερβία, Ρουμανία, Αλβανία, Κόσσοβο, Σερβία, Μαυροβούνιο και Κροατία, θα οργανώσει διάφορα πολιτιστικά προγράμματα και θα συνενώσει χιλιάδες ανθρώπους στα γεύματα ιφτάρ που θα κάνει.

………………….

http://rodopruzgari.com/component/k2/item/6741-bereket-konvoyu-b%C3%B6lgemize-geliyor.html

24/5/2017

Σχ: Πρόκειται όπως καταλαβαίνουμε όλοι για μια ΚΡΑΤΙΚΗ διοργάνωση και όχι βέβαια δημοτική. Για δείτε π.χ. και τους χορηγούς για να καταλάβετε.



Για όσους θέλου να μάθουν περισσότερα μποτρείτε να δείτε στην διεύθυνση…

http://tourkikanea.gr/?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...