Τρίτη 13 Ιουνίου 2017

Hoax μυστικό διαστημικό πρόγραμμα έρευνας Exposed από έγγραφα και ειδικοί της πληροφορικής


Daniel Liszt, ιδρυτής της ιστοσελίδας σκοτάδι δημοσιογράφος , έχει δημοσιεύσει οκτώ βίντεο που μέχρι σήμερα ήταν ιδιαίτερα επικριτικός για τις αξιώσεις Corey Goode του να είναι ένα μυστικό πληροφοριοδότη διαστημικό πρόγραμμα, και έχει επιλεγεί ως εκπρόσωπος για μια ομάδα εξωγήινων που ο ίδιος αποκαλεί τον Σφαίρα Ον ΣΥΜΜΑΧΙΑ. «Αμερόληπτη» έρευνα Λιστ αμφισβητεί την αξιοπιστία των Goode ως μάρτυρας, και προωθεί την άποψη ότι Γκουντ είναι ένας παθολογικός ψεύτης που έχει σκηνοθετημένη κατάθεσή του.

Τα έγγραφα και μαρτυρικές καταθέσεις των εμπειρογνωμόνων που περιλαμβάνονται σε αυτό το άρθρο πειστικά στοιχεία που να αποδεικνύουν επαγγελματικό υπόβαθρο Goode στην Πληροφορική (IT) βιομηχανία, και την αξιοπιστία του ως σύμβουλος πληροφορικής πριν από την εμφάνιση του ως πληροφοριοδότη το 2014. αποκλεισμό Λιστ αυτών των εγγράφων και μη λάβει τις επαγγελματικές συστάσεις στην «αμερόληπτη» έρευνα του δημιουργήσουν σοβαρές αμφιβολίες σχετικά με τον ισχυρισμό του ότι είναι ένας ερευνητής δημοσιογράφος που αναζητούν την αλήθεια για την κατάθεση Goode του.

Στα πρώτα τέσσερα βίντεο της σειράς του, Liszt παρουσιάζει και υποστηρίζει τις απόψεις του Πρότζεκτ Άβαλον Ιδρυτής, ο Bill Ryan, ότι Goode κατασκευάζεται το παρελθόν του ως σύμβουλος πληροφορικής (IT), ο οποίος κέρδισε ένα εξαψήφιο μισθό κατά τη διάρκεια της καριέρας του.Σύμφωνα με τον Ryan και Liszt, ισχυρισμοί Goode ότι στερήθηκε ενός καλά αμειβόμενες IT καριέρα, αφού χωρίς τη θέλησή outed ως ένα μυστικό πληροφοριοδότη διαστημικό πρόγραμμα το 2014/2015 είναι σκηνοθετημένη.

Συγκεκριμένα, ο Ryan υποστηρίζει ότι Goode δεν ήταν ειδικός πληροφορικής, και παραθέτει διάφορες πηγές σε τρία μέρος συνέντευξή του Liszt υποστηρίζουν το συμπέρασμά του. Στην αρχική άρθρο του που κέρδισε το ενδιαφέρον και την υποστήριξη του Λιστ, Ryan έγραψε :

Ilie Παντιάς (ο οποίος, όπως ο Παύλος, ξέρει πολλά τεχνικά, geeky πράγματα σχετικά με τους υπολογιστές και το καθαρό), στη συνέχεια κοίταξε προσεκτικά μερικές από τις δηλώσεις του, και έθεσε μια σημαία ότι δεν υπήρχε απολύτως κανένας τρόπος αυτός ήταν ένας «ΑΜ εμπειρογνώμονα, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει. Αυτό απλά δεν ήταν αλήθεια. Αυτή ήταν η πρώτη φορά που είχαμε συνειδητοποιήσει υπήρχε μία σαφής, αποδεδειγμένα, το πρόβλημα, και ότι Corey είχε ψέματα για την εμπειρία του. (Απαιτήσεις σχετικά με την εμπειρία μπορεί φυσικά να αναιρεθούν μόνο από κάποιον που είναι πραγματικά ένας εμπειρογνώμονας.)


Πλάγια τελευταία πρόταση του Ryan είναι πολύ αποκαλυπτική. Ο ίδιος αναφέρεται σε δύο άτομα, κατά πάσα πιθανότητα το Πρότζεκτ Άβαλον μέλη του φόρουμ που γνωρίζουν «πολλά τεχνικά, geeky πράγματα σχετικά με τους υπολογιστές και το διαδίκτυο,» που περνούν κρίση σχετικά με υποτιθέμενη τεχνογνωσία IT Goode του. Υπάρχει μια μεγάλη υπόθεση εδώ από τον Ryan ότι δύο πηγές του είναι καλή τη πίστει ΤΠ εμπειρογνωμόνων - η οποία δεν φαίνεται να συμβαίνει - και δεδομένου ότι βρίσκουν τα προβλήματα με τις δηλώσεις Goode του, Ryan καταλήγει στο συμπέρασμα ότι Γκουντ είχε ψέματα σχετικά με την εμπειρία πληροφορικής του.

Αυτό θέτει αμέσως το ζήτημα του ελέγχου εάν υπάρχουν έγγραφα και ειδικούς της πληροφορικής που μπορούν να επιβεβαιώσουν αξιώσεις Goode της εργασίας στη βιομηχανία πραγματικότητα.Όπως θα διαπιστώσετε, Ryan αγνοεί στοιχεία που δείχνουν αυτή, όπως και ο Λιστ που δεν μπαίνουν στον κόπο να διερευνήσει τα στοιχεία αυτά στην «αμερόληπτη έρευνα» του σε Goode.

Τέλος, Ryan έφτασε επίσης στο συμπέρασμα ότι Goode, ο οποίος ήταν άνεργος και στη φαρμακευτική αγωγή κατά τη στιγμή της δύο συνεντεύξεις με την πρώην γυναίκα του Ryan, Christine Άντερσον, το 2014, ήταν απελπισμένος για τα κεφάλαια και πλήρως σκηνοθετημένη πληροφοριοδότη κατάθεσή του να συγκεντρώσει τα χρήματα από αφελείς δημόσιο.


Liszt δεκτές όλες συμπεράσματα του Ryan χωρίς κανένα προσόν, και τους έδωσε επίσημη έγκριση του ως μια σημαντική αποκάλυψη μετά την ολοκλήρωση της σειράς συνέντευξή του με τον Ryan χρησιμοποιώντας εντυπωσιακή τίτλους όπως « Μπιλ Ράιαν εκθέτει Corey Goode: Τα γεγονότα!»Και το« μυστικό διαστημικό PSYOPS: Celebrity Πληροφοριοδότες! »Liszt έχει πάει από τότε για να δημοσιεύσει τέσσερις περισσότερα βίντεο επίθεση ορισμένα από τα βασικά τους υποστηρικτές και τους εθελοντές Goode του. Σε οκτώ σειρές μέρος του βίντεο μέχρι σήμερα, Liszt παρουσιάζει τον εαυτό του ως μια καλόπιστη δημοσιογράφος διεξαγωγή αμερόληπτης έρευνας σχετικά με ισχυρισμούς Goode, προκειμένου να μάθει την αλήθεια.

Liszt ισχυρίζεται ότι η σειρά του αποκαλύπτει μια μεγάλη απάτη που διεξάγεται στην κοινότητα UFO από Goode και υποστηρικτές οι οποίοι επιθυμούν να υπονομεύσουν νόμιμη έρευνα για την ύπαρξη μυστικών διαστημικών προγραμμάτων:

Το μυστικό αφήγηση διαστημικό πρόγραμμα είναι να μολυνθεί από αυτό που μοιάζει με μια ψυχολογική λειτουργία ως στόχο να δυσφημίσουν αυτό αξίζει την έρευνα.


τηλεοπτική σειρά Liszt έχει σίγουρα κερδίσει πολλή προσοχή από το υποστηρικτές του και πολλοί τηλεθεατές πιστεύουν ότι διεξάγει μια αμερόληπτη έρευνα σχετικά με ισχυρισμούς SSP Goode του.Ωστόσο, υπάρχουν σημαντικά προβλήματα με την έρευνα Λιστ από την άποψη των διαθέσιμων δημόσιων εγγράφων που διαψεύδουν κλειδί ισχυρισμούς Ryan ότι Goode σκηνοθετημένη υπόβαθρό του ως σύμβουλος πληροφορικής κερδίζοντας ένα εξαψήφιο μισθό.

Κατά τον έλεγχο των εγγράφων και συστάσεις διατίθενται στην σελίδα του LinkedIn Goode του , ένα φτάνει σε ένα πολύ διαφορετικό συμπέρασμα από εκείνο που εξήχθη από τον Ryan, ο οποίος διαβούλευση δύο ισχυρισμούς IT καταλαβαίνω άτομα. Liszt στη συνέχεια άκριτα δεκτές αυτές τις πληροφορίες ως γεγονός.

Τα διαθέσιμα έγγραφα δείχνουν ότι Goode πράγματι εργάζονται στον κλάδο της πληροφορικής ως σύμβουλος, που είχε μεγάλη υπόληψη στη βιομηχανία ως εμπειρογνώμονας που δόθηκε πολλά βραβεία. Είναι σημαντικό, το βιογραφικό του δείχνει επαγγελματικές συναντήσεις και τις δεξιότητες που θα τον πληρούν τις προϋποθέσεις για τις έξι μισθούς σχήμα που Goode ισχυρίζεται ότι έχει κερδίσει από την παροχή υπηρεσιών συμβούλου σταδιοδρομίας του.

Τι είναι εξαιρετική στην αναθεώρηση των οκτώ βίντεο Λιστ είναι ότι δεν αναφερόταν κάποτε σε κάποιο από αυτά τα έγγραφα, ούτε ο ίδιος πλησιάσει καμία από τις εταιρείες που Goode ισχυρίζεται ότι έχει εργαστεί για, τα οποία σαφώς αναφέρονται στο βιογραφικό του, που είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο. Ούτε Liszt προσπάθεια να επικοινωνήσει με ανεξάρτητους τρίτους, οι ειδικοί της πληροφορικής, ο οποίος συνέστησε στο κοινό Goode για την εργασία στον κλάδο της πληροφορικής.

Αυτό συμβαίνει παρά το γεγονός ότι ο ίδιος ο Ryan αναφέρεται στην αρχική κριτική του για τη σημασία της διαβούλευσης με εμπειρογνώμονες κατά την εκτίμηση αξιώσεις Goode του. Ακόμα κι αν Ryan αναφέρθηκε σε δύο πηγές να αντικρούσει ισχυρισμούς Goode του, Liszt δεν έκρινε άξιο εξερεύνησης αν ήταν όντως ειδικοί της πληροφορικής, όπως υποθέτει ο Ryan, και αν δεν υπήρχαν γνήσια εμπειρογνώμονες υποστηρίζουν αρμοδιότητα Goode του ως σύμβουλος πληροφορικής.


Επιπλέον, και πιο κριτικά, Liszt δεν επικοινωνήσετε Goode για διευκρινίσεις σχετικά με φόντο IT του, προκειμένου να εκτιμήσει σωστά αυτή τη ζωτική πτυχή της ιστορίας εργασίας Goode, καθώς και την αξιοπιστία του, δεδομένου αίτημα Ryan ότι Goode ήταν «ψέματα σχετικά με την εμπειρία του».


Αυτή η έλλειψη βασικών αυστηρότητα έρευνας στην ιστορία της εργασίας και των προσόντων Goode του ρίχνει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με Λιστ την αμεροληψία και την επαγγελματική ακεραιότητα στη διερεύνηση ισχυρισμών Goode του. Αποδοχή Liszt της σύναψης Ryan που Goode είναι «παθολογικός ψεύτης» σε πολλά ζητήματα, το οποίο περιλαμβάνει το ιστορικό του έργο, φαίνεται να είναι μια προηγούμενη υπόθεση Liszt ενέκρινε που κρύβεται πίσω από όλη τη σειρά διερεύνησης του.

Σε αυτό το στάδιο, είναι σημαντικό να επανεξετάσει τα έγγραφα και τις συστάσεις από τρίτους, που είναι όλες διαθέσιμες στο κοινό για ανεξάρτητη εξέταση, όταν πρόκειται για την καριέρα Goode του ως σύμβουλος πληροφορικής.


Το βιογραφικό του δείχνει μια σειρά από θέσεις που κατείχε ως σύμβουλος πληροφορικής για τις διάφορες εταιρείες μέχρι τα τέλη του 2013. Για παράδειγμα, από Ιούλιος - Οκτώβριος 2013, εργάστηκε ως Μηχανικός Συστημάτων σε Ντάρλινγκ International Inc., στο Irving Τέξας, όπου παρέχεται υποστήριξη στη Microsoft (VMware, Citrix και VEEAM) συστημάτων λογισμικού.

Αμέσως πριν, από τον Απρίλιο έως Ιούνιο του 2013, Goode εργάστηκε στο Hilton Worldwide ως σύμβουλος σε Citrix και άλλα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Κέρδισε τη θέση μέσω Robert Τεχνολογία Half η οποία είναι ένας διαφημιστής στον τομέα της πληροφορικής με περίπου 5.000 έως 10.000 εργαζομένους.


Βιογραφικό Goode που πηγαίνει για να λεπτομέρεια IT ιστορικό έργο του όλα στον τρόπο πίσω στο 1995, όταν από τον Αύγουστο έως Ιανουάριο του 1998, εργάστηκε στο Γραφείο Πληροφόρησης της Stream Διεθνούς στην περιοχή Dallas / Fort Worth δίνοντας υποστήριξης της Microsoft.

Goode έχει προσκομίσει έγγραφα που αποδεικνύουν τις αναγνωρίσεις που έλαβε σε διάφορες θέσεις εργασίας. Αυτές περιλαμβάνουν AmerisourceBergen Ειδικότητα ομάδα όπου εργάστηκε από Μάρτιος 2006 - Ιούλιος 2008 σε Frisco, Τέξας. Κύρια ευθύνη του ήταν «Εφαρμογή Μηχανικός Υποστήριξης», όπου ο ίδιος λέει «Διατήρηση του περιβάλλοντος Web Server και την αντιμετώπιση προβλημάτων εφαρμογής μέσω αρχείων καταγραφής, αρχεία ρυθμίσεων, ερωτήματα SQL & Εκδηλώσεις εργαλεία παρακολούθησης IIS και διακομιστή διαμόρφωσης \».


Goode παρέχεται το ακόλουθο έγγραφο το οποίο είναι ένα 7 Ιούν, 2007 επιστολή της αναγνώρισης για το πρώτο έτος της υπηρεσίας από την Dale Danilewitz, Διευθυντής συστημάτων πληροφορικής σε AmerisourceBergen. Σχετικά με το έργο IT Goode, η Danilewitz λέει στην δακτυλογραφημένη επιστολή του: «Η δουλειά σας έχει συμβάλει σημαντικά στην επιτυχία της AmericsourceBergen Ειδικότητα ομάδα, και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας έχουμε ως μέλος της ομάδας μας»



Σε χειρόγραφο σημείωμα του στο κάτω μέρος της επιστολής, Danilewitz γράφει: «Corey, εκτός από σας στην ομάδα επιφάνεια εργασίας μας ήταν μια θετική και παραγωγική.» Εδώ Danilewitz είναι αναγνωρίζοντας το έργο του Corey ως ειδικός πληροφορικής με θέμα «Η ομάδα επιφάνεια εργασίας» της επιχείρησης.

Goode εργάστηκε επίσης από Ιούλιος 2008 - Μάρτιος 2009 στην Federal Reserve Bank του Ντάλας ως «Επικεφαλής Ομάδας / Sr.Desktop Support III / Security Network.»Στις 19 Δεκεμβρίου 2008, έλαβε ένα βραβείο 11-K από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ για την“συμβολή για την προώθηση της αποστολής της Federal Reserve Bank του Ντάλας στην τοποθεσία σας δια του παρόντος αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται.” ο παρουσιαστής της γνωρίζουν ήταν ο Robert Triplett, ο οποίος είναι σήμερα ο Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Federal Reserve Bank του Ντάλας.


Εκτός από τα παραπάνω έγγραφα, σελίδα LinkedIn Goode περιλαμβάνει επίσης επαγγελματικές προτάσεις από πρώην συναδέλφους που σχολίασαν την εμπειρία συμβούλου του.

Μεταξύ αυτών είναι ο James Fomby ο οποίος συνεργάστηκε με Goode για πάνω από ένα χρόνο σε Santander Consumer ΗΠΑ από τον Απρίλιο του 2011 έως τον Απρίλιο του 2012. Fomby έχει Bachelor of Science Υπολογιστών βαθμό από την Southeastern Oklahoma State University, και από την αποφοίτηση το 1993, εργάστηκε στο χώρο της πληροφορικής βιομηχανία.

Fomby έγραψε την ακόλουθη επαγγελματική σύσταση, η οποία βρίσκεται στη σελίδα LinkedIn Goode είναι:



Στις 11 Ιουνίου, το 2017, ήμουν σε θέση να επικοινωνούν με Fomby από το LinkedIn και επιβεβαίωσε την ορθότητα της σύστασης που είχε γράψει για Goode. Όταν ρωτήθηκε για το Goode μισθό θα είχε κερδίσει εκείνη την εποχή, Fomby μου απευθύνεται σε μια ιστοσελίδα λίστα βιομηχανικό πρότυπο των μισθών για τη θέση Goode πραγματοποιήθηκε.




Αυτό είναι σημαντικό, δεδομένου ότι καθιστά αίτημα εύλογο Goode ότι ως σύμβουλος πληροφορικής πλήρωση θέσεων εκτάκτων, όπως αναφέρεται στο βιογραφικό του, αργότερα, από το 2013, κερδίζοντας ένα εξαψήφιο μισθό, αθροιστικά.

Άλλες επαγγελματικές προτάσεις περιλαμβάνουν Vic Blazier ο οποίος είναι ανώτερος σύμβουλος για την Ομοσπονδιακή σε VMware, και συνεργάστηκε με Goode Μάιο του 2013, όταν Goode έγινε διαβούλευση για χρονικό διάστημα πέντε μηνών στο Hilton Worldwide. Blazier έχει την εξής να πει για Goode, όπως διαπιστώθηκε στη σελίδα LinkedIn Goode είναι:





Ένα άλλο ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα ΤΠ, Glenn Mason συνεργάστηκε με Blazier, και πήρε για την αξιολόγηση των δεξιοτήτων Goode μετά κοιτάζοντας το βιογραφικό του και μιλώντας μαζί του προσωπικά. Mason έγραψε:



Ωστόσο, ένας άλλος ειδικός πληροφορικής που σχολίασε στο φόντο της πληροφορικής και την εμπειρία Goode είναι ο Sam Zhong ο οποίος είπε:



Όπως τα προηγούμενα έγγραφα και τέσσερις επαγγελματικές προτάσεις να καταστήσει σαφές, Goode λειτούργησε ως σύμβουλος πληροφορικής ο οποίος χαίρει μεγάλης εκτίμησης από τους συνομηλίκους του, και κέρδισε τις συνήθεις αμοιβές του κλάδου για σύντομο χρονικό διάστημα την παροχή συμβουλών του σε μεγάλες εταιρείες. Αυτό σημαίνει ότι η αξίωση του Ryan , με βάση τον μιλώντας με δύο άτομα που γνωρίζουν «πολλά τεχνικά, geeky πράγματα σχετικά με τους υπολογιστές και το δίχτυ», που Goode είπε ψέματα για το παρελθόν πληροφορικής του είναι αποδεδειγμένα λάθος.


Είναι σημαντικό, Goode γυναίκα του Στέισι παρέχει σημαντικές λεπτομέρειες υπόβαθρο για την ιστορία το έργο του και τις εμπειρίες, ιδιαίτερα το 2013, όταν άρχισε να ανακάμπτει τραυματικές αναμνήσεις από την μυστική εμπειρία διαστημικό πρόγραμμα του. Η ίδια περιγράφει στην γραφική λεπτομέρεια της ζημίας, η χειρουργική επέμβαση και η ανάρρωση ότι Goode ήταν στη μέση του όταν έδωσε την πρώτη του συνέντευξη στην Ράιαν πρώην σύζυγός Christine το 2014.

Αξίζει να σημειωθεί, Stacy επιβεβαιώνει ότι Corey κέρδιζε έναν μισθό εξαψήφιο μέσω της πληροφορικής την παροχή συμβουλών του, πριν τον τραυματισμό του. Αυτό υποστηρίζει σαφώς τον ισχυρισμό του, να κερδίσουν ένα εξαψήφιο μισθό πριν σταμάτησε να λειτουργεί στα τέλη του 2013 λόγω ενός τραυματισμού ανεξάρτητο αμφιβληστροειδή των ματιών. Αυτό είναι σύμφωνο με τους μισθούς επίπεδο της βιομηχανίας για τις θέσεις που κατέχονται από Goode, τα οποία έχουν επιβεβαιωθεί από τα έγγραφα και οι ειδικοί της πληροφορικής.


Σε ένα πέρασμα αναφορά στην κατάθεση Stacy στο πιο πρόσφατο βίντεο του, Liszt είναι πολύ απορριπτικοί και δεν λαμβάνει υπόψη τις πληροφορίες της σχετικά με τον καθορισμό της αλήθειας σχετικά με τους ισχυρισμούς Goode είναι καθόλου. Όπως τα προηγούμενα έγγραφα και συστάσεις προτείνουν, ωστόσο, οι πληροφορίες της είναι πολύ σημαντικό διότι δείχνει ότι Goode ήταν ένας επιτυχημένος σύμβουλος πληροφορικής μέχρι τα τέλη του 2013, πριν πάτε μέσω της χειρουργικής επέμβασης και την ανάκτηση το 2014.

μαρτυρία Stacy υποστηρίζει ισχυρισμό Corey ότι όταν ήταν δημόσια outed το 2014/2015, οι προοπτικές έργο του στον τομέα της πληροφορικής έχουν σοβαρές συνέπειες, δεδομένου ότι μια αναζήτηση στο Google θα αποκαλύψει αμφιλεγόμενη μαρτυρία πληροφοριοδότη του.

Με εσκεμμένα αγνοεί τη δημόσια έγγραφα και όχι επαφή με ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες τρίτο κόμμα με άμεση γνώση για το IT φόντο Goode, τόσο Daniel Lizst και ο Μπιλ Ράιαν έχουν τραυματιστεί δημόσια φήμη Goode ως αξιόπιστο πρόσωπο, λόγω πρώην παρελθόν του στον κλάδο της τεχνολογίας κερδίζει ένα σημαντικό μισθό, και ευρέως σεβαστή από άλλους συμβούλους.

Αυτό φαίνεται να έχουν γίνει σχετικά με το σχεδιασμό για delegitimize πληροφοριοδότη μαρτυρία Goode σχετικά με το μυστικό διαστημικά προγράμματα και να είναι μια εξωγήινη εκπρόσωπος.αξιώσεις Goode στο θέμα αυτό είναι σίγουρα αμφιλεγόμενη, και οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία για την υποστήριξή τους. Ωστόσο, υποστηρίζει ότι πρέπει να διεξάγει μια αμερόληπτη έρευνα, σύμφωνα με την οποία αγνοούνται έγγραφα και ανεξάρτητα τρίτα μέρη τα οποία είναι ζωτικής σημασίας για την αξιοπιστία Goode του, Liszt και Ryan επιδεικνύουν μια σαφή πρόθεση να απονομιμοποιήσει την αξιοπιστία Goode του.

Αντί Goode είναι μέρος ενός «ψυχολογική επιχείρηση» για να χειραγωγήσουν την κοινή γνώμη πάνω νόμιμη έρευνα σε Μυστική διαστημικά προγράμματα, Liszt έχει αποδείξει με τις πράξεις του ότι «η αμερόληπτη έρευνα» του είναι η εξαπάτηση διεξάγεται εδώ.

Σε πιο προσωπικό επίπεδο, από τον Μάρτιο του 1989 έως 1993, ήμουν Ph.D. υποψηφίου στο Τμήμα Κυβέρνησης, Πανεπιστήμιο του Queensland, Αυστραλία. Έχω έντονα ανάκληση συχνά κάθονται μέσα σε συναντήσεις και παρουσιάσεις που αφορούν την ακαδημαϊκή μου συναδέλφους από τη Σχολή Δημοσιογραφίας. Έμαθα από πρώτο χέρι από τους ειδικούς για την ηθική Δημοσιογράφος και την ακεραιότητα.

Liszt με τόλμη υποστηρίζει : «Ως δημοσιογράφος, το δικό μου στόχος είναι η αλήθεια» Μπορώ να πω ότι από καθαρά επαγγελματική προοπτική, τι Liszt έχει γίνει με υποτιθέμενη έρευνα του Goode, όσον αφορά το ιστορικό έργο πληροφορικής του, έχει μικρή δημοσιογραφική ακεραιότητα.Ισοδυναμεί με μια έρευνα φάρσα ή PSYOP, παρόμοιο με αυτό που κατηγορεί Liszt Goode διεξαγωγής. Αυτό εγείρει σοβαρές αμφιβολίες για την εγκυρότητα των πρόσθετων θεμάτων Liszt στη συνέχεια εγείρει σχετικά με μαρτυρία Goode και των βασικών υποστηρικτών σε οκτώ σειρές μέρος του.

Ερευνητές UFO καλά θα κάνουν να ειδοποιήσουν τον εαυτό του τις κατάλληλες τεχνικές δημοσιογράφος έρευνας πριν από το άλμα στο εξάνθημα συμπεράσματα για περιπτώσεις όπως Corey Goode, και την αποδοχή στην ονομαστική τους αξία τα καλής πίστης των φερόμενων δημοσιογράφων, όπως Λιστ, του οποίου το πραγματικό στόχος είναι τίποτα αλλά η εξεύρεση της αλήθειας σχετικά με μυστικά διαστημικά προγράμματα.

© Michael E. Salla, Ph.D. Πνευματικά Δικαιώματα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...