Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

9/11 Entire Pentagon Footage With Missile Impact Never Shown to Public


Από τότε που έμοιαζε περισσότερο στις 9/11 επιθέσεις, έχω δει κάποια πράγματα σχετικά με το Πεντάγωνο που είναι ενδιαφέρον.
Για παράδειγμα, το Πεντάγωνο είχε κατασχεθεί το βίντεο από το βενζινάδικο απέναντι από το ξενοδοχείο, και ένα βίντεο από ένα ξενοδοχείο.


Όσοι ήταν από το online φήμες προφανώς. Ο ιδιοκτήτης του σταθμού φυσικού αερίου κατέθεσε αγωγή για να πάρει πίσω το βίντεο. Επί του παρόντος, το Πεντάγωνο έχει πολλά βίντεο επικεντρώθηκε στην πάρκινγκ και γύρω από το κτίριο.

Υπάρχουν 86 κάμερες έξω. Μόνο ένα βίντεο 5 καρέ είχαν αποκαλυφθεί στο κοινό, και ποτέ δεν έδειξε αεροπορικό δυστύχημα.



Πολλοί άνθρωποι απαίτησαν ότι το Πεντάγωνο απελευθερώσει ταινίες ασφαλείας. Αυτό δεν συνέβη ποτέ. Αυτό που είναι ενδιαφέρον, είναι ότι το Πεντάγωνο πέρασε τόσο πολύ απλά να κατάσχει αυτές τις ταινίες ασφαλείας.

Γιατί να το κάνουν;

Μήπως σας αρέσει αυτό το άρθρο;
Γραφτείτε σήμερα και λάβετε δωρεάν ενημερώσεις κατευθείαν στο inbox σας. Εμείς ποτέ δεν θα μοιράζονται ή να πουλήσει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Και γιατί να κατασχέσει το βίντεο του ξενοδοχείου; Νομίζω ότι αυτά τα βίντεο είναι κρυμμένα από το δημόσιο μάτι για να καλύψει κάτι. Εμείς ποτέ δεν θα ξέρετε γιατί, επειδή οι συγκαλύψεις γίνει τόσο κοινή σε αυτούς τους χρόνους.
9/11 Entire Pentagon Footage With Missile Impact Never Shown to Public



Αυτό το βίντεο είναι μη καταχωρισμένο. Σκεφτείτε καλά προτού το μοιραστείτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...