Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Άνδρας συνελήφθη μετά από τον τραυματισμό επτά ατόμων στο Ντίσελντορφ τσεκούρι επίθεση


Man arrested after injuring seven people in Düsseldorf axe attack. Η αστυνομία λέει ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη για τρομοκρατική κίνητρο μετά από κράτηση 36-year-old από την πρώην Γιουγκοσλαβία

Ένας άνδρας συνελήφθη μετά τραυματίζοντας επτά ανθρώπους με ένα τσεκούρι στο κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό του Ντίσελντορφ το βράδυ της Πέμπτης, η αστυνομία είπε.

Σε δήλωσή του, περιέγραψε τον άνθρωπο ως ένα 36-year-old από την πρώην Γιουγκοσλαβία, που προφανώς είχε προβλήματα ψυχικής υγείας. Η αστυνομία είπε ότι τρία από τα θύματα τραυματίστηκαν σοβαρά, με τους άλλους που υποφέρουν μικροτραυματισμούς. Ο ύποπτος ήταν επίσης τραυματίες.

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος για την ομοσπονδιακή αστυνομία είχε πει δύο άνθρωποι συνελήφθησαν και περαιτέρω επιτιθέμενοι θα μπορούσαν να είναι στο τρέξιμο. Αυτό αργότερα διορθώθηκε από την αστυνομία ο οποίος επιβεβαίωσε μόνο μία σύλληψη.

Η αστυνομία είπε ότι δεν υπήρχε καμία ένδειξη μιας τρομοκρατικής κίνητρο πίσω από την επίθεση.

Ο σταθμός παρέμεινε κλειστό, ενώ οι ειδικοί σκηνή του εγκλήματος διεξάγεται το έργο τους, αλλά η αστυνομία δεν ψάχνουν για άλλους εισβολείς.

Είναι ερευνά αναφορές ότι ο άνθρωπος μπήκε στο υπέργειο αριθμό 28 σιδηροδρομική γραμμή του Rhein-Ruhr S-Bahn δίκτυο, την Πέμπτη περίπου στις 20:50 τοπική ώρα και άρχισαν να επιτίθενται στους επιβάτες, αργότερα στρέφονται σε περαστικούς σε μια πλατφόρμα.

Μετά φεύγουν σε όλα τα κομμάτια, ο άνδρας πήδηξε από μια σιδηροδρομική γέφυρα, φέρεται διατήρηση τραυματισμούς. Συνελήφθη λίγο αργότερα, εξακολουθεί να μεταφέρουν ένα όπλο.

Η τοπική εφημερίδα Rheinische Δημοσίευση ανέφερε ένας μάρτυρας, ο Tobias Schneeberger, 30, ο οποίος είπε ο δράστης είχε κατέβηκε από το υπέργειο S28 στο σταθμό και τρέχει πάνω-κάτω την πλατφόρμα που μεταφέρουν ένα όπλο, που περιγράφεται σε διάφορες εκθέσεις, όπως ένα τσεκούρι. Άλλες αναφορές περιγράφεται το όπλο ως ένα τσεκούρι.

Ένας άλλος μάρτυρας είπε εφημερίδα Bild : «Είδα τον άνθρωπο. Υπήρχε αίμα στο πάτωμα, νομίζω ότι είδε δύο σώματα στις ράγες. Philip Oltermann 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...