Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Την έβγαλε «λάδι» η ΕΔΕ Η ψευδομάρτυρας αστυνομικός που έγινε τοπικός «σερίφης» στον Σώστη Ροδόπης

Κατέθεσε ψευδώς ενώπιον της Δικαιοσύνης εναντίον της ΦΩΝΗΣ και των συνεργατών της

Τελετή αγιασμού με αφορμή την έναρξη λειτουργίας του νέου θεσμού του τοπικού αστυνόμου πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Μαρτίου στον Σώστη Ροδόπης παρουσία των επικεφαλής των Αστυνομικών Αρχών, του Δημάρχου Ιάσμου και εκπροσώπων της οικείας Μητρόπολης.



Καθήκοντα τοπικού αστυνόμου ανέλαβε η κυρία Ε.Ρ. πρώην τροχονόμος στο Τμήμα Τροχαίας Κομοτηνής και εθελόντρια, σύμφωνα με κατάθεση της ίδιας, στην ιδιωτική εταιρεία «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» η οποία κατέθεσε στο παρελθόν ασφαλιστικά μέτρα και μηνύσεις εναντίον της ΦΩΝΗΣ και των συνεργατών της.

Η σημερινή τοπική «σερίφης» στον Σώστη κλήθηκε, τον Αύγουστο του 2016, να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας εναντίον της ΦΩΝΗΣ για το δημοσίευμα σχετικό με την υπόθεση του Αρχιμανδρίτη που προκάλεσε σοκ και αποτροπιασμό σε ολόκληρο το πανελλήνιο.


Με μίνι φούστα, κοντύτερη σε μήκος του επιτρεπτού, εμφανίστηκε στον αγιασμό του νέου θεσμού η ψευδομάρτυρας Αστυνομικός, η οποία επιλέχθηκε με άγνωστα κριτήρια για τη θέση του τοπικού αστυνόμου. Στα δεξιά της ο Αστυνομικός Διευθυντής Ροδόπης κ. Σεβδυνίδης και στα αριστερά της ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής κ. Μενεξίδης

Η ίδια αν και δήλωσε τότε ενώπιον του δικαστηρίου ότι ήταν παρούσα σε όλες τις εκδηλώσεις της, υποστηριζόμενης από την Χρυσή Αυγή, εταιρείας «Κιβωτός Δόμνας Βιζβίζη» απαντώντας σε ερώτηση της Πρωτοδίκη κ. Αγγελικής Ματζιάρη τόνισε πως «ο Αρχιμανδρίτης δεν έχει έρθει ποτέ στην Κομοτηνή και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ από κοντά».

Η παραπάνω κατάθεση αποτελεί καταφανέστατη ψευδομαρτυρία και αποδεικνύεται από τα ρεπορτάζ των τοπικών Μέσων Ενημέρωσης τα οποία κάλυψαν τον Ιανουάριο του 2013 τον αγιασμό του φροντιστηρίου που λειτουργούσε η εταιρεία στην Κομοτηνή και τον οποίον τέλεσε ο ίδιος Αρχιμανδρίτης τον οποίον η Αστυνόμος «δεν συνάντησε ποτέ από κοντά».

Παρ’ όλα αυτά η ίδια δεν δίστασε ενώπιον του Δικαστηρίου να αναγνωρίσει και να ταυτοποιήσει τον, άγνωστο γι’ αυτήν, κατηγορούμενο για παιδεραστία Αρχιμανδρίτη από μια ασπρόμαυρη φωτογραφία στην οποία απεικονιζόταν με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του!

Για την ψευδομαρτυρία αυτή έγινε καταγγελία εναντίον της και διενεργήθηκε Ε.Δ.Ε. η οποία όμως την έβγαλε «λάδι» ενώ ως ύποπτη μπορεί να χαρακτηριστεί η άρνηση του Αστυνομικού Διευθυντή Ροδόπης κ. Σεβδυνίδη και του Αστυνομικού Περιφερειακού Διευθυντή κ. Μενεξίδη να μας χορηγήσουν, αφού έχουμε ξεκάθαρο έννομο συμφέρον, αντίγραφο της κατάθεσης της επικαλούμενοι τον νόμο για τα προσωπικά δεδομένα.

Δηλώνουμε δημόσια ότι θα κινηθούμε εναντίον της ψευδομάρτυρας αστυνομικού προκειμένου να εξασφαλίσουμε τα νόμιμα συμφέροντα μας ενώ απευθυνόμενοι προς την ίδια και ενόψει της νέας δίκης που θα γίνει σύντομα της θέτουμε από σήμερα το ερώτημα που θα της υποβάλλουμε ξανά: «Τελικά ο Αρχιμανδρίτης ήρθε στην Κομοτηνή ή όχι;». Ας σκεφτεί από τώρα την απάντηση που θα κληθεί να δώσει…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...