Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017 ΚΑΒΑΛΑ


Το Λιμεναρχείο Καβάλας χορήγησε χθες την τελευταία και τελική άδεια στον ιδιώτη προκειμένου να αρχίσουν

αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες οι εργασίες απομάκρυνσης του βυθισμένου γερανού στην δυτική πλευρά της Ραψάνης. Ο γερανός θα τεμαχιστεί στην ακτή, τα τμήματα του θα απομακρυνθούν προκειμένου να λήξει μια εκκρεμότητα που υφίσταται από τον Δεκέμβρη του 2014. Η ιδιώτη παρέμβαση θα γίνει μέσω διαγωνισμού του ΟΛΚ, αφορά δύο ακόμη ναυάγια σε λιμάνια του Νομού.

Το σωματείο των εργαζομένων στη ΒΦΛ κατέθεσε την προσφυγή κατά της απόφασης Μαρκόπουλου με την οποία έλαβε άδεια η νέα εταιρία που δραστηριοποιείται στο εργοστάσιο. Η προσφυγή θα κριθεί εντός 60 ημερών. Τελειώνουν οι εργασίες στο «Ασημακοπούλου». Υπολογίζεται ότι θα φιλοξενηθούν 250 πρόσφυγες. Τον Μάη θα επαναληφθεί η δίκη με κατηγορούμενο τον πρώην αντιδήμαρχο Θ. Μουριάδη. Κατατέθηκε μήνυση από πολίτη που τον Οκτώβρη του 2011 έπεσε σε πεζοδρόμιο στην Καλαμίτσα και τραυματίστηκε στο πρόσωπο. Ο βουλευτής Δράμας Δημήτρης Κυριαζίδης «φέρνει» στη Βουλή το ιδιοκτησιακό καθεστώς των Πηγών Κεφαλαρίου. Δύο εκδηλώσεις πραγματοποιεί στη Θάσο το ΚΚΕ για τον προσυνεδριακό διάλογο.

Το πρωί η εκδήλωση αλλαγής διοίκησης στην ΧΧ Μεραρχία. Αμέσως μετά ο Θ. Μαρκόπουλος θα επισκεφθεί το ΤΕΙ. Χθες Αντωνιάδης- Ιωσηφίδης επισκέφθηκαν το Δήμαρχο Παγγαίου. Στάση αναμονής για τους απλήρωτους συμβασιούχους της καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Απεργούν σήμερα και αύριο οι πράκτορες του ΟΠΑΠ. 10 εποχιακούς εργαζόμενους για χρονικό διάστημα 5 μηνών θα προσλάβει ο Δήμος Θάσου. Μείωση δημοτικών τελών στις ευπαθείς ομάδες ανακοίνωσε ο Δήμος Καβάλας. Πρωτοβουλία για να γίνει το Νοσοκομείο Καβάλας Περιφερειακό ξεκινά το σωματείο των εργαζομένων.

Στη νέα πτέρυγα του αρχαιολογικού μουσείου θα παρουσιαστεί τον Μάη παράσταση μαθητικού θεάτρου, πρωτοβουλία του 24ου δημοτικού σχολείου. Χθες στην Κομοτηνή η Περιφέρεια ΑΜΘ βράβευσε την Αγγελική Κιουρτσή Μιχαλοπούλου, την Ανθή Καραγιάννη και την Αλεξάνδρα Δήμογλου. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση της Θασιακής Ένωσης με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Ο διαιτητής Τσοπουλίδης από τη Ξάνθη σφυρίζει το κυριακάτικο ματς του ΑΟΚ. Προβλήματα τραυματισμών στην Ένωση λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ματς με το Παγκράτι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...