Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

ΟΛΟΤΑΧΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗΣ

Μας προέκυψε τώρα και το Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδος – Το 15,5% του πληθυσμού είναι Μουσουλμάνοι – Σε μια δεκαετία, θα είναι το ΙΣΕΚΕ πρώτη πολιτική δύναμη της Χώρας

Η συνωμοσία της “Σιωπής”, καλά κρατεί στην Ελλάδα.

Το παρακάτω κείμενο που δημοσιεύουμε βρίσκεται στα χέρια μας, εδώ και δέκα τουλάχιστον ημέρες.

Περιμένουμε να δούμε να προβάλλεται στην τηλεόραση, να γράφεται στις Εφημερίδες, αλλά από παντού σιωπή.

Διαβάστε λοιπόν ένα-ένα αυτά που συμβαίνουν στην χώρα μας και…. ξυπνήστε…

***

Αυξήθηκε ο αριθμός των Μουσουλμάνων στην Ελλάδα

Σύμφωνα με διάφορες εκτιμήσεις και έρευνες (την ακρίβεια των οποίων δεν είχα τα περιθώρια να επιβεβαιώσω με προσωπική μου ενδελεχή έρευνα), ο αριθμός των Μουσουλμάνων της Ελλάδας αγγίζει το 1.700.000 πιστούς.

Σύμφωνα με τις ίδιες εκτιμήσεις, στην Ελλάδα ζουν περίπου 1.000.000 Αλβανοί, από τους οποίους περίπου οι 400.000 είναι θρησκευόμενοι Μουσουλμάνοι.

Σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε περίπου 1.000.000 Αθηναίους Πακιστανούς, καθώς και 300.000 Τούρκους στη Θράκη και στα Δωδεκάνησα.

Σε σύνολο, δηλαδή, 11.000.000 κατοίκων της Ελλάδας, ζουν 1.700.000 Μουσουλμάνοι στη χώρα μας, ποσοστό που αγγίζει το 15,5% στον γενικό πληθυσμό.

Επιπρόσθετα, σύμφωνα με έρευνες, ο πληθυσμός των Μουσουλμάνων αναμένεται να παρουσιάσει ετήσια αύξηση της τάξης του 10% τα επόμενα 10 χρόνια.

Όπως διαπιστώνετε, υπάρχει τεράστια δυναμική και το μεγάλο στοίχημα για το Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας είναι να συσπειρώσει αυτές τις λαϊκές μάζες γύρω από τον Ισλαμικό Σοσιαλισμό.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις αυτές, σε ορίζοντα δεκαετίας, το ΙΣΕΚΕ μπορεί και πρέπει να αποτελεί πρώτη πολιτική δύναμη στον ελλαδικό χώρο.

***

«Για την Ισλαμική Μαοϊστική Λαϊκή Δημοκρατία της Ελλάδας

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ!

***

Αθήνα,9/6/2014

Ιδρυτική Διακήρυξη

Γεια σας σύντροφοι!

Το Ισλαμικό Σοσιαλιστικό Εργατικό Κόμμα Ελλάδας (ΙΣΕΚΕ) είναι ένα πολιτικό κόμμα που σκοπό έχει την εγκαθίδρυση μιας σοσιαλιστικής ισλαμικής κοινωνίας στον Ελλαδικό χώρο.

Διάφορες τάσεις εκφράζονται μέσα στο κόμμα, οι σημαντικότερες από τις οποίες είναι οι εξής:

Δημοκρατικός Σοσιαλισμός, Κομμουνισμός, Ισλαμικός Σοσιαλισμός, Τροτσκισμός, Ελευθεριακός Σοσιαλισμός, Ισλαμικός Μαοϊσμός, Επιστημονικός Σοσιαλισμός, Ευρωισλαμισμός.

Θέλουμε να συσπειρώσουμε γύρω μας τις λαϊκές ισλαμικές μάζες, ώστε να φέρουμε την αλλαγή στην κοινωνία και να χαράξουμε το δρόμο προς τον ισλαμικό σοσιαλισμό.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς,

Κεντρική Επιτροπή ΙΣΕΚΕ, Τοπική Οργάνωση Αθήνας, Τοπική Οργάνωση Θεσσαλονίκης, Τοπική Οργάνωση Κομοτηνής, Τοπική Οργάνωση Ξάνθης».

***

TO WHOM IT MAY CONCERN

Το παρόν απευθύνεται κυρίως στους άφρονες αρμοδιο-αναρμόδιους και ανευθυνο-υπεύθυνους πολιτικάντηδες ενταφιαστές της Ιδέας της Πατρίδας μας, στους αφελέστατους ψυχοπονιάρηδες… «αλληλέγγυους», αλλά και στον υγιώς σκεπτόμενο Έλληνα Πατριώτη.

ΚΡΑΥΓΗ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑΣ!

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΠΟΥΝΤΑΛΑΔΕΣ… ΓΚΙΑΟΥΡΗΔΕΣ από τη νιρβάνα του ισλαμο-λήθαργου!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΓΚΑΒΑ ΣΑΣ ΜΟΙΡΑΙΟΙ… «ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ», αναλογιζόμενοι: ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΟΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΑ!

ΠΩΣ Θ’ ΑΠΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; ΤΙ ΧΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΑΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ;

ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΙΕΡΗ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΛΟΓΩ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΗΣ ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΘΕΝΤΩΝ!

ΟΛΩΣ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΤΕ ΕΠΙΟΡΚΩΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ-ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ:

ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ, ΠΑΡΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΤΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΛΑΜΟ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΥΠΑΚΟΥΟΝΤΑΣ ΠΕΙΘΗΝΙΑ ΣΤΑ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗ ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ ΙΣΛΑΜΟ-ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ «ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΤΟΥ ΕΚΠΟΡΘΗΤΗ», ΠΟΥ ΕΠΟΦΘΑΛΜΙΑ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΑΣ ΑΙΓΑΙΟ, ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ ΟΡΑΜΑ ΣΑΣ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΠΕΡΙΛΑΜΠΡΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΥΨΟΣ, ΑΙΓΛΗ ΚΑΙ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ ΟΡΟΣΗΜΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ!

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ, ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΑΦΡΟΝΩΣ ΤΗ ΓΕΝΕΤΕΙΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΒΟΥΛΩΣ «ΤΟΙΣ ΚΥΣΙ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ», ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΗΣ… «ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ»! ΜΩΡΑΙΝΕΙ Ο ΘΕΟΣ…!

Γράφει ο Κώστας Γλύστρας

Χαλάνδρι, 25 Νοεμβρίου 2016

***

Σημείωση Ε.Θ.:

Και όσο συνεχίζονται οι ροές των λαθρο-μουσουλμάνων στην χώρα μας, (αντιστάσεως μη ούσης) τόσο περισσότερο τα παραπάνω που διαβάσατε, θα βρίσκουν πρόσφορο έδαφος υλοποίησης.

Όμως μην διαμαρτυρηθείτε, μην αντιδράσετε, γιατί θα σας πουν ότι είσθε… “εθνικιστές” και “ρατσιστές”.
elthraki.gr
Σ. Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...