Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016

Συγκλονιστικές Προφητεία Alert! Τρίτος Ναός εμφανίζεται από το Google Maps, όπως Όντας στο Όρος του Ναού (Video)

(Πριν Είναι Νέα)

Google Maps πρέπει να γνωρίζει κάτι που οι περισσότεροι από εμάς έχουν σκεφτεί μόνο περίπου. Το κτίριο του Τρίτου Ναού αναμφισβήτητα θα γίνει στο Όρος του Ναού.

Συγκλονιστικός! Google map έχει ήδη ενημερωθεί αντικατάσταση Masjid Al-Aqsa με το τρίτο Ναό του Σολομώντα (PBUH). Έτσι δεν είναι κάποια πολύ ότι Dajjal θα καθίσει στο θρόνο και να κυβερνήσουν τον κόσμο από την Ιερουσαλήμ. Είθε ο Θεός να μας σώσει από την εξαπάτηση.


Τρίτος Ναός στους χάρτες Google

Τρίτος Ναός εμφανίζεται από το Google Maps στο Όρος του Ναού
Τρίτος Ναός αντικαθιστά Masjid Al-Aqsa | Google Maps είναι ήδη ενημερωμένο


GoogleMaps σύνδεσμο: https://goo.gl/WM6CQW
BIN ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αν μέχρι τώρα δεν έχετε καταλάβει ότι το Facebook και η Google είναι στις συνεργασίες με την διεφθαρμένη κυβέρνηση, τότε νιώθω για σένα, αλλά για εκείνους που γνωρίζουν καλά τα θέματα που είναι καιρός να μεταφερθούν στο Seen.life . Πρόκειται για μια ιστοσελίδα που είναι παρόμοια με το Facebook, αλλά χωρίς όλα τα λογοκρισία.




Αν σας αρέσουν τα άρθρα που συμμερίζομαι, φροντίστε να κάνετε κλικ στο κουμπί «Προτείνουν" κοντά στην κορυφή της σελίδας

#beforeitsnews #jonathanlee #alternativenews #agendachaos #patriot #usconstitution #politicalbombshell #altnews #truenews #realnews #liberty #prophecy #endtimes #templkemount #beast # 666 #abominationofabomination #worldleader #antichrist

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...