Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΝΟΕΜΒΡΗ 2016

Περισσότερα έργα αυτεπιστασίας ζήτησε από τον Δήμο Καβάλας το σωματείο των οικοδόμων. Η διοίκηση του σωματείου μαζί οικοδόμους ήταν στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Η Δήμαρχος περιέγραψε γραφειοκρατικές και άλλες δυσκολίες που εμποδίζουν τον Δήμο Καβάλας να δράσει αν και όπως είπε χρήματα υπάρχουν. Τα επιχειρήματα της κ. Δημάρχου χαρακτηρίστηκαν δικαιολογίες από τις περισσότερες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 

Η διοίκηση της Εργοανάπτυξης έκανε δεκτή την εισήγηση της επιτροπής του διαγωνισμού. Κατόπιν τούτου η διαδικασία για την ανεύρεση επενδυτή για τα Λουτρά των Ελευθερών θα αρχίσει από την αρχή. Στη χθεσινή της συνεδρίαση η Εκτελεστική Επιτροπή της Περιφέρειας ΑΜΘ ενέκρινε την εκτέλεση 3 έργων στην επαρχία Νέστου. Δικηγορικός Σύλλογος και Δήμος Παγγαίου συμφώνησαν στην έκδοση ψηφίσματος για την ενίσχυση με προσωπικό του Ειρηνοδικείου Ελευθερούπολης. Την ερχόμενη εβδομάδα ιδιώτης θα λειτουργήσει το παρκινκ του Τελωνείου. Μηνιαίο μίσθωμα 14.500 ευρώ. Την ερχόμενη Τρίτη θα συγκροτηθεί σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος Αγία Μαρίνα. 
Εκτός από τα θετικά μηνύματα της τουριστικής έκθεσης του Λονδίνου, αισιοδοξία για την τουριστική κίνηση του 2017 στη Θάσο και το χερσαίο τμήμα του Ν. Καβάλας και από τον περιφερειακό σύμβουλο Μιχάλη Αμοιρίδη. Δυναμική διαμαρτυρία συνταξιούχων έξω από το ΙΚΑ. Βοήθεια από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τον Ε61 ζήτησε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας. Μελέτη του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών απέδειξε ότι η εξέδρα άντλησης πετρελαίου στον Πρίνο δεν επηρέασε αρνητικά το οικοσύστημα της περιοχής. Ο πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Σωτήρης Σωτηριάδης αποφάσισε την οριστική παύση υπαλλήλου λόγω σειράς πειθαρχικών παραπτωμάτων. Αύριο το πρωί στην Καβάλα ο Αντώνης Σαμαρας. Στη χθεσινή συνεδρίαση του άτυπου συντονιστικού οργάνου της ΝΔ έλαβε μέχρις ο Νίκος Παναγιωτόπουλος. 
Αρχίζει το πρωί διήμερη εθελοντική αιμοδοσία στη Λέσχη Αξιωματικών. Το απόγευμα παρουσιάζεται στη Δ. Βιβλιοθήκη το βιβλίο της Ελένης Καλαφάτη. Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» μουσική εκδήλωση με τον Παναγιώτη Μάργαρη. Το Σάββατο συμπόσιο Καππαδοκών στη Νέα Καρβάλη. Την Κυριακή γιορτή των Πολυτέκνων. 
Φιλικό ματς με τον Ορφέα Ξάνθης θα παίξει αύριο στην Ξάνθη ο ΑΟΚ. Σήμερα αναχωρεί για την Αθήνα η Ένωση, αύριο αντιμετωπίζει το Παγκράτι. Κανονικά το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα των τοπικών κατηγοριών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...