Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Ο µεγαλύτερος ελευθερωτής των Ελλήνων είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Αρχιεπίσκοπος Νέας Αγγλίας ΧριστόφοροςΑ

  • Ο οποίος ήταν και Ιεραπόστολος του Πνεύµατος απλώνοντας τον πολιτισµό στα
    κράτη, κουβαλώντας όλη την σοφία των αρχαίων Ελλήνων και πληµµυρισµένος από ελευθερία και γνώσεως και πολιτισµό σοφίας αποτέλεσε έργο. Με λίγα λόγια είχε πολλά χαρίσµατα και πνευµατικά, φιλοσοφικά που αποτέλεσαν έργο ουσία ουσιαστικής χάρης που είχε διδαχθεί. 
    Αν έχετε υπευθυνότητα εκ του προσώπου του .•. θα σταµατούσατε την γνώση σας επί του προσώπου αυτού και του έργου του .. και ακολουθεί Ο Ιησούς Χριστός εκ Της Αγαθότητας Του που Επιτέλεσε Εργο Πνευµατικό και µας κατευθύνει εις το Ρήµα « Αγαπάτε Αλλήλους και πάντες αδερφοί Μου έστε »
    Έλληνας σηµαίνει ότι έχει αµετακίνητο λόγο πνευµατικό και δεν εξάπτεται ο Έλληνας αλλά ενεργοποιεί την πνευµαmcή του υπόσταση που είναι αµετακίνητη και δεν αιωρείται ο πνευµατικός λόγος, γιατί ρέει η πληρότητα για να την περιχύσει εις την ψυχή του και στην εικόνα του.
    Σε παρακαλώ πάρα πολύ να έχεις επιχεφήµατα πνευµατικά, διότι καθετί έργο που επιτέλεσαν όλοι οι αρχαίοι ηµών πρόγονοι, είχε απώτερο σκοπό την πνευµατική τους υπόσταση. Εγώ καταλαβαίνω ότι θυµώνεις. Ο θυµός δεν είναι του Έλληνα, αλλά της διατροφής του πάθους του δήθεν πατριω!!Ο'J1ού. Μάθετε ότι Έλληνας Χριστός αναφέρει κάτι πολύ σπουδαίο. Ότι δεν λειτουρyεl η πνευµατική πληρότητα και δεν περιχύνεται στην ψυχή η πληρότητα αυτή του πνεύµατος, τότε έχουµε άνθρωπο νεκρό. Εποµένως Ο Χριστός Λέει - αφήστε τους νεκρούς να θάψουν τους εαυτούς νεκρούς.

    Έχουµε ουκ ολίγους ανθέλληνες νεκρούς γιατί δεν υπάρχει η Ουσία του Πνεύµατος, αλλά η εξουσία, η οποία αποτελεί την κακή φυτεία και υποδουλώνει την πνευµατική υπόσταση του ανθρώπου.
    Αγαπητέ αδερφέ (Έλληνα ) άκουσε, το µεγαλύτερο έργο του Μέγα Αλέξανδρου, ήταν η ερωτική του οντότητα εν τη ροή ταύτη και µην ακούς το αντίθετο. Άκουσε, το έργο του επέβαλε στο στρατό του να σπερµατώση σε όλους τους λαούς της yηc:; και οι Έλληνες, ως επιβήτορες του πολιτισµού τους το µετέφεραν και σε ερωτική οντότητα, απλώνοντας µέσα από τον έρωτα, απλώθηκε και ο πολιτισµός. Διότι η ροή της Αφροδίτης που είχε αφετηρία την Μήλο, κουβαλούσαν πάντοτε µέσα τους την ενέργεια αυτή του φωτός του έρωτα, ως πλήρης οντότητα και µέσα από αυτήν επιτέλεσαν έργο. Άρα είναι ενηµερωµένοι εκ της σπερµάτωσης αυτής πάντες οι λαοί της γης, οι κατοικούντες αυτής Ελλάδος.
    Εµείς αυτή τη στιγµή ζούµε µέσα από την φαυλοκρατία και κοµµατοκρατία !
    και τον δεσποτισµό της Μοναρχίας, την τρόικα του Ααρών. :
    Μην ξεχνάς ότι µέσα από αυτήν την σπερµάτωση γεννήθηκε και µεταπήδησε Η Χάρις Της Θεοτόκου που είναι Γέννηµα Ιωακείµ και Άννα, απόγονοι του Μέγα Αλέξανδρου του Φιλλίπου των Μακεδόνων. Οραµατίσου σε Αυτήν Την Χάρι, που αυτή Η Χάρι ταξίδεψε σε όλους τους πλανήτες, η οντότητά της, και συνάντησε Τον Λόγο Της Δηµιουργίας και τους ενσάρκωσε Ο ίδιος Ο Δηµιουργός δια Του Έργου Του, Ο Οποίος δεν Είχε που Την Κεφαλή κλίνε, ενώ εσύ απλόχερα την έχεις,
    γι' αυτό µην διαφοροποιείς την ελληνιt<ή σου καταγωγή και την ιστορία αυτής.
    Εποµένως δεν έχει σχέση Ο Έλλην Χριστός και οι αρχαίοι µας πρόγονοι µε την µοναρχία και τον δεσποτισµό των θρησκειών.
    Ο Θεός βρίσιc.εται Στον Νόµο Του Πνεύµατος των Ελλήνων. Ο Έλληνας είναι αθάνατος γιατί είναι ηµίθεος. Οι θρησκείες θέλουν λιντσάρισµα, διότι βεβήλωσαν και βεβηλώνουν οι παλιοκουδουνίστρες την ασέβειά τους κοροϊδεύοντας και πλανώντας τους λαούς της γης. Τα µοναστήρια τα θεωρούµε µαγαζάκια τους υπερφρούρια και θα τους τα πάρουµε όλα, για να ζήσουµε εµείς οι Έλληνες Ελεύθεροι.
    'Οταν µιλάς για Ελλάδα να στρέφεσαι στον Βορρά και µε υψωµένα χέρια να επιζητείς Την Χάρη Του Φωτός, που απορρέει µέσα από το φώς της Ακρόπολης και της Πνύκας και τότε Η Φωνή Του Λόγου δια Του Πνεύµατος Του θα σου φανερώσει αυτά που δεν ξέρεις Έλληνα, αλλά ξέρει πολύ καλά Αυτός.
    Παρακαλώ όταν το πετύχεις, θα έχουµε έναν Πλήρης Ιεραπόστολο εκ του πολιτεύµατος της Δηµοκρατίας και τέτοιους θέλουµε πολλούς εν τους έσχατους χρόνους, που µας προκάλεσαν οι θρησκείες της παγκοσµιοποίησης. Τα σχόλιά σου να µην έχουνε θυµό αλλά ουσία και σεβασµό στην Ιστορία που απορρέει το αγαθό της Ελευθερίας των Ελλήνων Αγωνιστών που αποτέλεσαν την Ελευθερία εν Της
    Τριαδικής Θεότητας
    Τι σχέση έχουµε εµείς µε το Βυζάντιο που µέσα από αυτό απορρέει η
    εξουσία του εωσφόρου, που κάθε µορφή εξουσίας είναι η κόπρος του Αυγείου.
    Μην αναφέρεστε στην λαίλαπα αυτή που απορρέει η ανισότητα, η διαφοροποίηση, η παγκοσµιοποίηση της Μοναρχίας που σrαθµεύει µέχρι σήµερα στην Μοναρχία της Αγγλίας που γεννά αντίχριστους, προβάλλοvrας τις θρησκείες. - Η εξουσία του Ααρών κυβερνά όλες nς θρησκείες, καταλαβέτο επιτέλους.
    - Εκεί να θυµώνετε και να επανασrατείτε ως Ελληναράδες. 2.000 χρόνια τώρα
    µας κυβερνούν διπλωµατικά, µας πρόδωσαν 400 χρόνια στους Τούρκους, µέσα από τον ψευτοχρισπανισµό στο γράµµα και στο σχήµα λόγου, µας πρόδωσαν. Εµείς δεν πιστεύουµε τέτοιου είδους Χριστιανισµού. Εµείς είµασtt Υπέρτατοι Χρισrιανοί Του Υπέρτατου Λόγου εκ Του Αγαθού των Ελλήνων. Όταν δεν λειτουργούν Οι Νόµοι Του Πνεύµατος της Εκκλησίας της Πνυκός εκ του πολιτεύµατος της Δηµοκρατίας, που οφείλουµε να το χάνουµε ελληνικά να λειτουργήσει και τότε θα έχουµε Λόγο αµετακίνητο και ακρογωνιαίο. Τώρα µας διαιρεί το ατοµικό και ατοµική ιδιοκτησία.
    - Και µας λέτε ότι είσαστε Ελληναράδες ;
    - Όσο για τους Εβραίους δεν έχουµε καµία σχέση µε τους αιµοµίκτες
    Ραβίνους του Ααρών, και ακολούθησαν όλες οι άλλες θρησκείες εκ του Ααρών.
    ΔΕ.ν γνωρι'ζεις αδερφέ ότι σι Εβραίοι δεν έχουν ούτε ένα αντικ:είµενο από τον αρχαίο πολιτισµό των Ελλήνων ; Εποµένως στερούνται και την τέχνη και τον πολιτισµό.
    Βαθύτερη η ιστορία τους, είναι οι Γεφυραίοι της Αττικής, που τους έδιωξαν οι Αθηναίοι και έγιναν πρόσφυγες που κατασκηνώσανε στην Μεσοποταµία. Είναι αποστάτες και από τον πολιτισµό της Αττικής, αποκτήσανε δική τους θεωρία και φανατίζοντοα πάνω σε αυτή, του Μονοθεϊσµού. Οι ίδιοι µέχρι σήµερα, δια µέσου της οικονοµίας, µας στερούν την Ελευθερία µας. Έχουν εισχωρήσει οι Καλικάντζαροι έµποροι σε όλες τις θρησκείες. Επιβάλλεται η γνώση να έχει ελληνικό ήθος, που µέσα από αυτό η Αλήθεια να µην κάνει διαρροή προς την διαφοροποίηση. Αλλά εκ Του Αγαθού Του Λόγου Του Τριαδικού θεού των Ελλήνων να ρέει η ροή Του Πνεύµατος που σε βοηθάει να συνειδητοποιήσεις Την Αλήθεια.
    Και µην ξεχνάς την Ακρόπολη που είναι Τριαδική εκ του Καλλικράτη και Ικτίνου, να παραδώσουµε Τους Νόµους µε αναµµένα δαυλιά, εις τον Βωµό της Πνύκας και στην Ακρόπολη και να φωνάξουµε,
    ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ !
    Ο θΕΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΑθΗΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ
    ΊΉΣ ΔΗΜΟΚΡΑ'ΠΑΣ.
    Χριστόφορος Ααϊvάχης
    Της Ηµετέρας Εκκλησiας Της Πνυκός Ιερά Μονή Αγίου Δηµητρίου Αylας Αννης 82 Τήλ: 210-3422793

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...