Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Κορυφώνονται οι πολιτικές εντάσεις στην Ευρώπη

Στις ευρωπαϊκές χώρες, τον πόλεμο, τη μετανάστευση και πολιτικές εντάσεις αυξάνονται ως αποτέλεσμα των οικονομικών πολιτικών.

Γερμανία σε εννέα προσφύγων προέλευσης, δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν στις δολοφονίες (του Εθνικού Σοσιαλιστικού Οργανισμού Underground (ΕΣΥ) για την ανάδειξη της διαδικασίας ήταν πέντε ετών.

Από το Μάιο 2013 NSU δολοφονίες είχαν ληφθεί στο δικαστήριο, αλλά αυτό είναι το υπόβαθρο της δολοφονίας, ούτε διευκρίνισε ο ρόλος του κράτους στη δολοφονία. Ωστόσο, ένταση εναντίον αλλοδαπών στη χώρα, ανάλογα με την tırmandırılıy προσφύγων κύμα.

δεν είναι μια κυβέρνηση δημιούργησε στην Ισπανία για περίπου ένα χρόνο. 2 φορές, αλλά η πλειοψηφία των εκλογών Συνέλευσης δεν ήταν σε θέση να πάει κανένα κόμμα. Κόμμα (PP) της κυβέρνησης των Συντηρητικών Λαϊκής από μόνη της δεν ήταν αρκετή για να πυροδοτήσει βουλευτές ήρθε ως το πρώτο κόμμα. «Αριστεροί PSOE» περιλαμβάνει ο Γενικός Γραμματέας Pedro Sanchez είχε χάσει τις ψήφους για να σχηματίσουν συνασπισμό με antiliberal τάση Unidos Podemos συμμαχία κόμμα εξέταση. Αλλά τον Οκτώβριο διοίκηση 23η PSOE, ο ίδιος απέρριψε το γενικό γραμματέα και αποφάσισε να εκτελέσει μια αποχή πραξικόπημα στην ψήφο εμπιστοσύνης για να σχηματίσει κυβέρνηση του δεξιού κόμματος συντηρητική PP. Επιλέγουμε το άρθρο εφιστά την προσοχή στην κατάσταση αυτής της τάσης.

Το άρθρο, μεταφρασμένο από το Ηνωμένο Βασίλειο εφιστά την προσοχή στην ευθύνη του δυτικού ιμπεριαλισμού στην Συριακού πολέμου. μεσολάβησης πόλεμο με τη Δύση διενεργείται μετά την πραγματοποίηση έμφαση στη διατήρηση κομματικές εκλογές στη Ρωσία, αν εκλεγεί στις ΗΠΑ θα επικεντρωθεί σε στρατιωτική επέμβαση Κλίντον στη Συρία και δήλωσε πως η Ρωσία θα αυξήσει mAlArIndA αγωνίζομαι.
ΣΥΡΙΑ ΠΗΓΉ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΎ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΎ

Αυγερινός

Καταστροφή και την ταλαιπωρία που βιώνουν οι άνθρωποι της Συρίας και του Ιράκ είναι ένα άμεσο αποτέλεσμα της δυτικής επέμβασης. Παρά το γεγονός ότι ο Ψυχρός Πόλεμος έχει τελειώσει πολέμους μεσολάβησης εξακολουθούν να διεξάγονται στη χώρα αυτή. Δύση, το Ισραήλ και τη Ρωσία, οι οποίες τελευταίο προπύργιο του ανελκυστήρα, και σύμμαχος της Συρίας εξάλειψη αντισταθεί Δυτική ηγεμονία δεσμεύεται από εδώ. Η Τουρκία γίνεται όλο και πιο ενεργά, προκειμένου να καταστείλει τις φιλοδοξίες της για την ίδρυση ενός ανεξάρτητου κουρδικού κράτους. RT Ερντογάν, ο νέος πρόεδρος ξοδεύει επίσης οθωμανική φιλοδοξίες στην πράξη. Συρία και το Ιράκ εισβολή, αν και είναι αντίθετη με τη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και της Δύσης δεν έχει καμία αντίρρηση. Δυτικά της Συρίας ο πόλεμος, η Συρία αντανακλάται με τη μορφή της υποστήριξης προς την ένοπλη εξέγερση εναντίον ενός δικτάτορα δεν συμπαθεί τους ανθρώπους. Ωστόσο, αυτή η απλή προσέγγιση που διαστρεβλώνει την αλήθεια.Παρά το γεγονός ότι οι χώρες σε αντίθεση με το καθεστώς Άσαντ, κάτι που τα χέρια κλιμάκωση από αυτές τις εξωτερικές δυνάμεις. Έχει προμηθεύσει Διαφορετικά, γιατί θα ήταν οι άνθρωποι της Συρίας αυτά τα όπλα;
Αυτή η σύγκρουση, οι περισσότεροι από τη Σαουδική Αραβία και οπλισμένοι από τη Δυτική υποστηρικτές της και να χρηματοδοτηθεί Ισίδωρος, αλ-Κάιντα, αρκετές ισλαμιστές μαχητές, όπως Nusr Front τράβηξε στο. Το αποτέλεσμα ήταν ένα αιματηρό εμφύλιο πόλεμο κυριαρχείται από ξένες δυνάμεις. Αλλά κανείς στη Συρία και το Ιράκ είναι καλά εξοπλισμένα αυτές τις δυνάμεις και εκπαιδευμένο κυβερνητικές δυνάμεις και πώς ενάντια στις δυτικές δυνάμεις δεν ζητούν μπορούσε να πραγματοποιήσει μια τέτοια αποτελεσματική ένοπλο αγώνα.
Πόλεμος θα πρέπει να αντιτίθεται σε ένοπλη επέμβαση σε πολέμους και σε άλλες χώρες, κατ 'αρχήν, σε αντίθεση με την μία πλευρά, ενώ καταδικάζει το άλλο σε τέτοιες συγκρούσεις που αφορούν τις δολοφονίες αμάχων δεν θα πρέπει να οδηγήσει στην απαλλαγή στάση. Σήμερα Ρώσοι στη Συρία, "που διώκονται" για δυσφήμηση, ενώ οι δυτικές δυνάμεις μάρτυρες των προσπαθειών εσόδων από παράνομες δραστηριότητες. Αυτό το εργαλείο δεν πρέπει να αντιταχθεί σε όλες τις μορφές των βομβαρδισμών και σφαγές εναντίον αμάχων. Αλλά μετά από να γίνει εκατοντάδες Ρωσίας χιλιάδες άμαχοι έχασαν τη ζωή τους μετά ή πρόσφυγες δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εμπλέκεται στο πρόβλημα στη Συρία.
Ισλαμιστές φονταμενταλιστές σε μια στιγμή Δυτική Άσαντ να ανατρέψουν τη σταθερότητα ισοπέδωσε πόλεις της χώρας υπήρξε ένας θεατής να ανατρέψει κάθε πλευρά έχει την ελπίδα ότι θα οδηγήσει σε αυτή την αλλαγή καθεστώτος . μέλος της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ, οι δυνάμεις αυτές για όσο διάστημα τα οφέλη του πολέμου κατά των Κούρδων κρυφά υποστηρίζονται. Ακριβώς όπως το Ιράκ και η Λιβύη, η Συρία είναι το θύμα της ιμπεριαλιστικής επέμβασης, με αιχμή του δόρατος τις ΗΠΑ και το Ισραήλ. Ο πόλεμος εξακολουθεί να αναρριχηθεί, η υπόθεση της Χίλαρι Κλίντον πρόεδρος şahinlig γνωστή για την στρατιωτική επέμβαση της στη Συρία και να εντείνει σε μια πιθανή ένοπλη σύγκρουση με τη Ρωσία είναι επικείμενη.

Μετάφραση: Σύγχρονη Canpolat
LYRICS ΔΟΘΕΙ Η ΚΑΓΚΕΛΆΡΙΟΣ

René Heilig *

Μεταξύ 2000-2007 ακραία τρομοκρατική ομάδα δεξιάς, το Εθνικό Σοσιαλιστικό υπόγεια οργάνωση (NSI), τουρκικά, κουρδικά, ελληνικής καταγωγής, σκοτώθηκαν εννέα άτομα. (...) Ποιος ήταν ο λόγος της ζωής του; Ο ρατσισμός! ομολογία NSU στην αστυνομία βίντεο ενός νεαρού ατόμου γίνεται δεκτό ότι εκτός από τα εννέα σκοτώθηκαν. Ο συνάδελφός της αστυνομίας Michele Kiesewetter είχε σωθεί από το θάνατο από την τύχη. (...) Από τον Μάιο του 2013 παρατηρείται NSU δίκη στο Μόναχο.Beate Zschäpe είναι σε δίκη μαζί με άλλα τέσσερα άτομα. Η δολοφονία 10 ατόμων, τρεις βομβιστικές επιθέσεις, που υποτίθεται ότι ήταν υπεύθυνη για το 15 τράπεζα ή ληστεία σούπερ μάρκετ. Ακροδεξιά τρομοκρατική λειτουργία των άλλων εγκλημάτων, η διαδικασία έρευνας είναι να κάνει αυτό που δεν έχουν ήδη υποχρεωτική.
Angela Merkel, τον Φεβρουάριο του 2012 στους συγγενείς των θυμάτων? "Σφαγές να διευκρινιστεί, θα κάνουμε τα πάντα για να δώσει την τιμωρία που τους αξίζει για να βρείτε τις υποκινητές και τους εγκληματίες." Υποσχέθηκε.
Τα θύματα επίσημα πυροβόλησε. Πολύ κοντά στο κεφάλι ψεκάζονται σφαίρες σκότωσαν. (...) Αλλά το ιστορικό του περιστατικού είναι ακόμη άγνωστη και το έγκλημα πιάστηκε εταίρους. Υψηλή πιθανότητα περαιτέρω θυμάτων. Σύμφωνα με την αρχή του κράτους δικαίου σε μια σειρά από εκδηλώσεις τόσο προσεκτικά ερευνηθεί. (...) Κατά την πρώτη, μπορεί να εμπλέκεται στις δολοφονίες από την αστυνομία ή δολοφονίες μπορεί να έχει προκληθεί από αυτό που χρεώνονται για τους συγγενείς των θυμάτων, που μόλις άλλαξε εντελώς μέσα σε ένα λεπτό της ζωής. (...) Για να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, το μυστικό υπηρεσία πληροφοριών που προσλαμβάνει ένα μεγάλο αριθμό παραγόντων στην NS, αλλά και ότι δεν υπάρχει λόγος να γνωρίζει πού ζουν σε μια κατάσταση ανάπτυξης. Ο λογαριασμός δεν ζητήθηκε από τις υπεύθυνες πολιτικές.
Uwe Böhnhardt, Uwe Mundlos και Beate Zschäp να, γεννήθηκαν στη ΛΔΓ. Δύο ήταν ριζοσπαστικοποιήσει στα ταραγμένα χρόνια της ενοποίησης της Γερμανίας και των διακινητών και παιδεραστές αξιόπιστο άνθρωπο Σύνταγμα Υπηρεσία Προστασίας του που κατευθύνεται από τα άκρα δεξιά Heimatschutz Θουριγγίας συμμετείχε στη διοργάνωση. Τρεις νέοι Ναζί, για πρώτη φορά άρχισε να κάνει πραγματική βόμβα μετά μοντέλο βόμβα είναι. Το 1998, σε μια μυστηριώδη τρόπο, να απαλλαγούμε από μια επιδρομή της αστυνομίας στην Ιένα και δρόμους. Το τρίο στη συνέχεια μία φορά το όνομα του Καρλ Μαρξ εμφανίστηκε στην πόλη του Chemnitz. Εκεί ήταν που προστατεύονται από το κεφάλι του Blood & Honour Neonaziler λαμβάνονται από την περιβαλλοντική οργάνωση στη συνέχεια μεταφέρθηκε πίσω στο Zwickau. δίνεται μια ψεύτικη ταυτότητα, το όνομα του δανείου αυτοκινήτων, ελήφθησαν χέρι με τα χρήματα και όπλα.
Παρά τους γνωστούς κινδύνους, η αστυνομία έχασε το ενδιαφέρον σε τρίκλινα και αναζήτηση λειτουργία στην έκφραση συνέχισε. Ακόμη και ορισμένοι αστυνομικοί, ακόμα και αν έχετε την αίσθηση ότι η προστασία των εγχώριων τρίο των μυστικών υπηρεσιών. Η ερώτησή μου τον ζητείται χωρίς δισταγμό πλυμένα γύρω, και μαζί έκαναν διακοπές Νυρεμβέργη, Αμβούργο, Μόναχο, Ρόστοκ, Ντόρτμουντ, Kassel και σκότωσαν τους ανθρώπους στο Heilbronn. Έκαναν δύο βομβιστικές επιθέσεις στην Κολωνία το 2001 και το 2004. Ένα από τα γερμανο-ιρανική οικογένεια, το άλλο είναι ότι οι Τούρκοι και οι Κούρδοι ρίχτηκαν καταστήματα Keupstrasse.
Εγκληματίες, τα θύματα και να επιλέξει τους τόπους των γεγονότων σύμφωνα με την οποία τα κριτήρια και οι οποίοι βοήθησαν τους είναι ακόμα ασαφής. Η αστυνομία τραυματίστηκαν επίσης ένας αστυνομικός Michele Kiesewetter απαλλαγούμε από άγνωστη αιτία στην οποία σταμάτησε τη δολοφονία, τον Απρίλιο του 2007, μετά τη δολοφονία του ...
δολοφόνους, έζησε ανοιχτά με την τρέλα εκπληρώσει τις επιθυμίες του λαού. Ό, τι είναι ξένο / ο καθένας θέλει να εκδιώξει από τη χώρα ήταν. Για να γίνει αυτή η αποφασιστικότητα είναι πολύ σημαντικό, γιατί τώρα είναι έξω στο δρόμο ενάντια στα αλλοτριωμένη οπαδούς της χώρας Pegida στο ψήφου μετοχή AFD κατά 10 τοις εκατό, χρησιμοποιώντας το θέμα αυτό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας έχει ήδη περάσει και εξακολουθούν να κάνουν βόμβες υπόγεια, όπως στη Δρέσδη και οι σκόρερς ...
χώρα τα υψηλότερα ενάγοντες, η οποία αποτελείται από NSU τρίο υποστηρίζουν ότι υπάρχει ένα δίκτυο γύρω τους. Με αυτή τη λογική, το τρίο είχε καταδικαστεί και η υπόθεση θα κλείσει. Ωστόσο, το μέγεθος και η συνεργός ή συνέργια σε ένα έγκλημα που είχε βοηθήσει να γνωρίζουν το ερώτημα ως προς το ποιος είναι συνεχώς αναγκασμένοι να κατευθύνει και να διεξάγει έρευνα για το θέμα αυτό. Οθόνες, άλλα κράτη, ακόμη και σε άλλες χώρες χρονολογείται στην Ομοσπονδιακή Αστυνομική Υπηρεσία Ποινικού, ντροπαλός τρόπος για να παρακολουθείτε την πρόοδο. (...) Το 2011 άρχισε να εκτελεί σε βάθος έρευνες που προκύπτουν μετά την ρατσιστικά κίνητρα δολοφονία της NSU το Νοέμβριο. Παρά την καταστροφή ενός μεγάλου αριθμού αρχείων της Υπηρεσίας Προστασίας του Συντάγματος και κρατικές υπηρεσίες χώρες, έχουν πολλές πληροφορίες σχετικά με την NSA. Στη συνέχεια δεκάδες χιλιάδες, δεδομένου ότι η πίστα ερευνήθηκε, αξιολογήθηκε, σχολίασε. Παρά αυτό το έγκλημα δεν θα μπορούσε να διευκρινιστεί. Πάρτε κάποιο τρόπο ήταν σε θέση να αντέξει αντιφασίστες, ήταν χρεωμένη να συμμετάσχουν οι δημοσιογράφοι και της κοινοβουλευτικής ερευνητικής ομάδας. Ακόμα η έρευνα πρέπει να γίνει προσπαθεί να αποφύγει διάφορα τεχνάσματα. Ο ίδιος ανακοίνωσε ότι οι ομοσπονδιακοί εισαγγελείς ακόμη εμπλέκονται προσωπικά στο θέμα σημαίνει ότι δεν μπορεί κανείς να δώσει την ενημέρωση του κοινού σχετικά με αυτό. NSU πάρει ακόμα τις αρχές προστασίας της ιδιωτικής ζωής όσον αφορά τη σχέση μεταξύ των υπηρεσιών πληροφοριών.
Περίπτωση NSA να αποφασιστεί το επόμενο έτος. Κοινοβουλευτική Εξεταστική Επιτροπή, εκπληκτικά μέρη να υποβάλουν τις ρεαλιστικές αναφορές ότι αργότερα. Προφανώς, η τελική έκθεση θα δημοσιευθεί μετά τη δίκη, αλλά ακόμα δεν θα κλείσει το αρχείο. Να οδηγήσει σε σημαντική διαμαρτυρία στο γραφείο του ομοσπονδιακού εισαγγελέα συνέχισε να εξηγεί ότι η έρευνα κατά αγνώστων.
Υπόθεση NSU δεν οδήγησε σε μείωση του ενδιαφέροντος σε ακραίες δεξιές ομάδες του πληθυσμού. Κατά την πρώτη πέρασε ένα μεγάλο μέρος του θυμού και της σύγχυσης και της αυξημένης δυστυχώς, στράφηκε προς τα ακροδεξιά κόμματα και οργανώσεις. Βίαιοι εξτρεμιστές έχουν επίσης αύξηση. Η καγκελάριος Μέρκελ έδωσε πριν από πέντε χρόνια, κοντά στο θύμα που περιμένουν να εκπληρωθούν.

* Εφημερίδας Neues Deutschland Εγχώριο Επεξεργαστή πολιτικής René Heilig έγραψε για την εφημερίδα The New Life.
Μετάφραση: Semra Steel

ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ

Jean Ortiz
Humanité Dimanche

Δεν υπάρχει καμία καινοτομία στο δρόμο Ferraz στη Μαδρίτη. Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) δεν είναι ένα κόμμα της αριστεράς σήμερα στην πλειοψηφία. Αυτό δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Podemos και από κοινού να εργάζονται για να δημιουργήσουν μια εναλλακτική λύση για την αριστερή πλευρά της κυβέρνησης αριστερά (PSOE) στις 23 Οκτωβρίου για την πρώην υπουργό Pedro Sanchez, οργάνωσε πραξικόπημα. Δεξιά ήταν πολύ ικανοποιημένοι με την κίνηση αυτή. εφημερίδα El Pais, η οποία βρίσκεται κοντά στο Σοσιαλιστικό κόμμα επίσης πολύ ικανοποιημένος με αυτή την πολιτική κίνηση. Σύμφωνα με τον ίδιο «το PSOE στην Ισπανία (πολιτικό) έσωσε την κυκλοφοριακή συμφόρηση ...."
ομοσπονδιακή κυβέρνηση του PSOE στις 23 Οκτωβρίου στο 96 ψήφου 139 ψήφους υπέρ, neofrankist στο κοινοβούλιο ως πρωθυπουργός Mariano Rajoy έχει αποφασίσει σχετικά με την ημερήσια διάταξη της αποχής ψήφο εμπιστοσύνης για το μέλλον. Μόνο αυτή η απόφαση λαμβάνεται συχνά κατά τις απαιτήσεις των μαχητών απαίτησε ένα έκτακτο συνέδριο. Αυτή η ζήτηση κυκλοφορεί μια βάση αναφοράς 90.000 υπογραφές συλλέχθηκαν. Αλλά το κόμμα "βαρόνοι" κατά της δημόσιας αγοράς, επέλεξε την ευαισθησία της αγοράς έναντι των μαχητών. "Ευσυνείδητα υπέστη επεξεργασία», «η δημοκρατία έχει υπερασπίστηκε," υποστηρίζουν τα επιχειρήματα. Ωστόσο, το μόνο πρόβλημα ετοιμοθάνατο δικομματικό σύστημα (bipartizm) σώθηκε. πολέμαρχοι PSOE αποφάνθηκε το χάλυβα καρπό ομοσπονδιακή κυβέρνηση και η άκρα δεξιά, που επέτρεψε την ίδρυση του ΔΝΤ και η κυβέρνηση θέλει η τρόικα. Αποχή σε μια ψήφο εμπιστοσύνης (ονομάζεται επίσης μια υποστήριξη) υπόλοιπο PSOE δικομματικό σύστημα (bipartizm), για να ανακτήσει το σκληρό λιτότητας και "αριστερά," Θέλουν να σπάσουν το ενδεχόμενο σχηματισμού κυβέρνησης. Επιμέλεια: 3 φορές σε ένα χρόνο των εκλογών και του PSOE και πάλι για να αποφευχθεί η απώλεια ψήφων, έδωσε Mariano Rajov ανοικτή και τραβήξτε προς τα δεξιά. Η οποία είναι περισσότερο από 300 ημέρες μετά την εμφάνιση μιας κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των εκλογών 2 φορές (PSOE), αυτές οι πολιτικές τάσεις θα δημιουργηθεί μια κυβέρνηση και θα προσφέρει τη δυνατότητα να λάβει ψήφο εμπιστοσύνης. (...) Η απόλυση του Pedro Sanchez είναι σιωπηλός από την ημέρα που τοποθετήθηκε και frankizm το δέκατο να συμμετάσχουν στα δώρα ψήφου που προσφέρονται σε μια χρυσή πιατέλα.Αλλά απέφυγε να προειδοποιεί τον νέο διευθυντή του Κόμματος: "Η ημέρα όταν μαχητές κατέλαβαν και πάλι το κόμμα, και ανεξάρτητα από το PP (δεξιός Λαϊκό Κόμμα) να δημιουργήσει ένα κόμμα που ελέγχεται από το τηλεχειριστήριο και τη βάση". Αποχή παραμείνει το δικαίωμα της εξουσίας να χρησιμοποιηθούν στη συνέλευση και την αντεργατική (...) θα επιτρέψει τη συνέχιση της πολιτικής, αλλά οι PSOE μεγάλες ομοσπονδίες (Βάσκων, Βαλεαρίδες, καταλανικά, Μαδρίτη περιοχής) δεν έχουν υποκύψει σε αυτό το μήκος. PSOE τόσο βαθιά εσωτερική κρίση στην ιστορία της 138 χρόνια δεν είχε υπάρξει ποτέ.
Έζησε PP με το PSOE από μόνη της δεν είναι σας; PSOE στην κυβέρνηση χρυσό δίσκο για όλα τα νομοσχέδια με την προσφορά για τη διεξαγωγή Rajoy εκφράζει μια έντονη μάχη. Μόνος, όσον αφορά την αύξηση το παιχνίδι υπέρ τους και ότι το παιχνίδι θα μειώσει επίσης το PSOE Ραχόι γνωρίζει πολύ καλά να οργανώσει νέες εκλογές, η διάλυση του κοινοβουλίου σίγουρα δεν κρατήσει πίσω.Επειδή δεν λαμβάνει καλά γνωρίζει ότι παρατεταμένη η ζωή μιας κυβέρνησης που βασίζονται σε αυτές τις συνθήκες, η βάση αυτής της ακρίβειας.
Αλλά το PSOE έχει επίσης μια θετική πτυχή αυτής της υποβολής: στην πολιτική αρένα όπου ο καθένας στάθηκε χώρα ακόμα πιο έντονη. Σήμερα η Ισπανία Unidos Podemos συνασπισμού (Podemos, Ενωμένη Αριστερά, EQUA ...) παραμένει σήμερα η μόνη προοδευτική και αριστερή πτέρυγα της αντιπολίτευσης. "Tribune" Officer συντακτική εφημερίδα D'Αλμπαθέτε σε ένα άρθρο που έγραψε «Έχω δύο πραγματικός νικητής σε αυτή την κρίση: από τη μία πλευρά ως τη μόνη εναλλακτική λύση για τις συντηρητικές δυνάμεις από την άλλη πλευρά, το κύριο Rajoy Unidos Podemos. Το μέλλον είναι βέβαιο ότι θα είναι ένα νέο εκλογές και ο συνασπισμός μπορεί να προσπεράσει το PSOE με μια κατάλληλη στρατηγική, και πολλοί αγωνιστές που θα μπορούσαν να είναι δυσαρεστημένοι με το πραξικόπημα κατά του Σάντσες στο πλευρό τους ».

Μετάφραση: Θάλασσα Uztopal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...