Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τέσσερα δωμάτια τάφος που βρέθηκε στην αρχαία πόλη των Μύρων στην Αττάλεια

συνοικία Demre Αττάλειας Μύρων - Αντριάκης τέσσερις θαλαμωτοί τάφοι εμφανίστηκε στις ανασκαφές στην αρχαία πόλη.

διευθυντής της ανασκαφής Myra- Αντριάκης Αρχαία Πόλη Prof. Dr. Nevzat Σεβίκ, ποτέ αρχαία πόλη που βρίσκεται στο κάτω μέρος της λάσπης μέχρι 10 μέτρα, Λυκίας τάφους βράχο, ρωμαϊκό θέατρο, Βυζαντινή εκκλησία

του Αγίου Νικολάου, οι τοιχογραφίες στο καλά διατηρημένο τείχος παρεκκλήσι, Αντριάκης λιμενικές εγκαταστάσεις, Βυζαντινή φυτά βαφής, κανάλια νερού δεξαμενές, είπε ότι 2300 τετραγωνικά μέτρα granariu έφεραν στο φως μου. καθηγητής Dr. Agile, αλλά με ένα τεράστιο τοίχο του ναού της Αρτέμιδος Σύμφωνα με τις αρχαίες πηγές, επίσης είπε ότι το επισκοπικό παλάτι ήταν εν μέρει ορατή.

St. Nikolaus «βυθισμένη πόλη», όπως ορίζεται από τα Μύρα δήλωσε ότι οι τέσσερις θαλαμωτοί τάφοι ανασκάφηκαν το 2016 ανασκαφές Prof. Dr. Agile, η πρώτη φορά που συνάντησε ήταν αντιμέτωποι με το εσωτερικό τους κανονισμούς της περιοχής στο νεκρικό θάλαμο της Ρωμαϊκής περιόδου.

καθηγητής Dr. Agile, είπε:

«Το εσωτερικό των τάφων θαλάμου ήταν διαφορετικά. Την πρώτη φορά που αντιμετωπίσαμε έναν τέτοιο τρόπο. μαρμάρινες πλάκες που καλύπτονται με 20 εκατοστά σε ύψος από το εσωτερικό, όπου συναντάμε ένα τάφο ρουλεμάν τοποθετημένα σε 3 πλευρές. Οι νεκροί είχαν κατατεθεί απευθείας στο κρεβάτι. Υπήρχε μια διαφορά του στυλ. νεκρή κρεβάτι στο δωμάτιο ήταν ένα τάφο στη συνήθη μορφή κανονισμών ή νεκρά σκάφη υψηλής Κλείνες. Ένα παράδειγμα αυτού του είδους που αντιμετωπίσαμε στο Αντριάκης πολύ λίγο. "
Πολλά νομίσματα σε ένα μεγάλο θαλαμωτό τάφο

Τάφοι στο σκελετικό θραύσματα και σημείωσε ότι ορισμένα από τα ευρήματα έρχονται στο φως καθ Dr. Agile λέξεις συνέχισε ως εξής:

"Σκουλαρίκια Gold ανήκει στην οικογένεια τάφο των γυναικών-μελών. Εκτός από αυτή την κεραμική, γυάλινα αγγεία είχαν οσμή. Περίμεναν τις συνήθεις τάφο ευρήματα. μεγαλύτερος τάφος δωμάτιο Αντριάκης σε προνομιακή θέση με θέα το λιμάνι και το τέταρτο τάφους δωμάτιο που σκάβουν σε granariu με συναγωγή. Αυτό το μνημειώδες τάφους σαρκοφάγος τοποθετημένα στη μέση του ένα διαφορετικό από τα άλλα. Θεωρούμε ότι ο τάφος των 33 τεμαχίων της παράνομης μέρος. Με το συνδυασμό αυτών των εξαρτημάτων σε ένα εικονικό περιβάλλον αποδείχθηκε ότι είναι μια πολύ ειδική σαρκοφάγος. ένα κατώτερο ταφικό θάλαμο κάτω από τη σαρκοφάγο (hyposorio) χρειάστηκε. Το ανώτερο στρώμα της βασιλείας του Ηρακλείου δεν ανήκουν στην περίοδο του τάφου (AD. 610-641) έχουν βρεθεί πολλά νομίσματα. "
πιο ικανό θέατρο Λυκίας του

μελέτες θέατρο στα Μύρα εξηγώντας ότι εργάστηκαν σκληρά, Καθηγητής Dr. Agile ήταν Alnat περιλαμβάνουν:

"Θέατρο κτίριο το μεγαλύτερο και πιο εξειδικευμένο ολόκληρης της περιοχής. Εμείς αποκάλυψε όλο το σκηνικό κτίριο με μακρά και βαριά εργασία, εντοπίζοντας τη θέση των χιλιάδων blogs στην αρχιτεκτονική, έχουμε ολοκληρώσει τις επιστροφές ανασκαφής. Αυτή η περιοχή είναι ένα δύσκολο πράγμα, και την επιστήμη. Χρειάστηκαν δύο χρόνια. Proskene ήταν πλήρως και αφαιρέστε το 1ο όροφο όλες τις στήλες, κάναμε την αποκατάσταση του τίτλου και άλλα στοιχεία. Τώρα θέλουμε να κάνουμε την επακόλουθη αποκατάσταση. Αν σηκώνεται για να αποκαλύψει ένα πανέμορφο θέατρο ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...