Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Υπερασπιστές του πλανήτη Γη: Θα Asgardia γίνετε ο πρώτος Space έθνος στον κόσμο;


MessageToEagle.com -Είναι ενδιαφέρον τι είδους έργο που μπορεί να αναπτυχθεί όταν αναμιγνύετε Σκανδιναβική μυθολογία με τη διαστημική τεχνολογία. Asgardia είναι το όνομα αυτό στο μέλλον θα μπορούσε να γίνει ο πρώτος χώρος στον κόσμο »έθνους.

Το όνομά του από το Άσγκαρντ, το αρχαίο βασίλειο των ισχυρών Σκανδιναβοί θεοί , τα μέλη του έργου οραματίζονται ένα ειρηνικό μέλλον στο διάστημα, αλλά θα επιτρέψει μια νέα χώρα σημερινό χώρο νόμους για να ταχθεί στο διάστημα; Ιδρυτές Asgardia ελπίσουμε ότι το πρώτο έθνος στον χώρο μπορεί να πάει σε μια αποστολή για να εξορύξουν οι αστεροειδείς και να υπερασπιστεί τη Γη από την επικίνδυνη μετεωρίτες, διαστημικά σκουπίδια και άλλες απειλές.


Άσγκαρντ ήταν ένα ισχυρό βασίλειο στην Σκανδιναβική μυθολογία,

Η ομάδα πίσω από το έργο Asgardia περιλαμβάνει εμπειρογνώμονες χώρου με βάση έξω από τον Καναδά, τη Ρουμανία, τη Ρωσία και τις Ηνωμένες Πολιτείες, και ανακοίνωσε την πρόθεσή τους να ξεκινήσουν το πρώτο διάστημα έθνος από μια συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι στις 12 Οκτωβρίου 2016.
Σύμφωνα με την σκανδιναβική Επιχειρήσεων Insider ", η κεντρική ιδέα είναι να ξεκινήσει ένα ρομποτικό δορυφορικά μέσα στους επόμενους 18 μήνες (60 χρόνια μετά τη Ρωσία ξεκίνησε Σπούτνικ, ο πρώτος τεχνητός δορυφόρος), στη συνέχεια, τελικά ακολουθήσει με ένα μόνιμο διαστημικό σταθμό», όπου οι άνθρωποι μπορούν να ζουν, να εργάζονται και να έχουν τους δικούς τους κανόνες και τους κανονισμούς. »« πρέπει να φύγουμε [Γη] γιατί είναι πάρα πολύ στη φύση της ανθρωπότητας, "Ram Jakhu, ο διευθυντής του Ινστιτούτου του Πανεπιστημίου McGill του αέρα και Διαστήματος Δίκαιο και ένα ιδρυτικό μέλος του έργου Asgardia, είπε Business Insider σε ένα τηλέφωνο intevierview πριν από συνέντευξη τύπου της Τετάρτης.

"Η ανθρωπότητα άφησε την Αφρική και καλύπτει το σύνολο του πλανήτη. Οι πόροι της Γης θα εξαντληθεί », είπε. "Τρίτον, θα έλεγα, έχουμε μια επιθυμία να πάει εκεί όπου κανείς δεν έχει πάει πριν."
Το έργο βρίσκεται ακόμη στα αρχικά της στάδια και ο στόχος είναι να εμπλέξει πιο ειδικευμένους μηχανικούς και επιστήμονες σε μια επιτυχή ανάπτυξη της Asgardia. Εκτός από τους ειδικούς, Asgardia καλεί σε σας για να ενταχθούν στις τάξεις του.


Οι επιστήμονες, μηχανικούς και επιχειρηματίες συνασπίζονται για να σχηματίσουν Asgardia.

Asgardia ανακοίνωσε η ιστοσελίδα θα επιτρέψει τα πρώτα 100.000 ανθρώπους να εγγραφείτε για να γίνουν πολίτες της Asgardia παράλληλα με την εθνικότητά τους στη Γη.
Σε ένα δελτίο τύπου, οι ιδρυτές δήλωσε: «Asgardia είναι ένα πλήρες και ανεξάρτητο έθνος, και ένα μελλοντικό μέλος του Οργανισμού Ηνωμένων έθνη - με όλα τα χαρακτηριστικά που το καθεστώς αυτό συνεπάγεται ".

Δείτε επίσης:

Είναι αυτό που οι άνθρωποι θα μοιάζει σε εκατομμύρια χρόνια από τώρα;

Πώς Τεχνητή Νοημοσύνη θα φέρει πίσω τους νεκρούς στη ζωή μέσα σε 30 χρόνια

Μια ματιά στο μέλλον: Μπορεί Πλανήτης Γη Υποστήριξη 10 δισεκατομμύρια ανθρώπους;

Ο φουτουρισμός: Εξερευνήστε Τι το μέλλον θα είναι όπως

Ωστόσο, σύμφωνα με την τρέχουσα διεθνή χώρο δίκαιο, η χώρα που εγκαινιάζει ένα αντικείμενο στο διάστημα είναι υπεύθυνος γι 'αυτό, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε ζημίας που προκαλεί στους κατοίκους της Γης.

"Το έργο δημιουργεί ένα νέο πλαίσιο για την ιδιοκτησία και έθνους στο χώρο, η οποία θα προσαρμόσουν τις τρέχουσες διάστημα νόμοι που διέπουν την ευθύνη, την ατομική ιδιοκτησία και τις επιχειρήσεις έτσι ώστε να είναι κατάλληλα για το σκοπό στη νέα εποχή της εξερεύνησης του διαστήματος", δήλωσε η οργάνωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της ελευθέρωση. "Με τη δημιουργία ενός νέου έθνους Διάστημα, τις ιδιωτικές επιχειρήσεις, την καινοτομία και την περαιτέρω ανάπτυξη της διαστημικής τεχνολογίας για την υποστήριξη της ανθρωπότητας θα ανθίσει ελεύθερα από τους αυστηρούς περιορισμούς του κρατικού ελέγχου που υπάρχουν σήμερα."

Πώς θα ήταν αυτό να είναι διαφορετικό από το ΔΔΣ;


Μια εικόνα του συμβόλου Asgardia χαρακτήρισε στην ιστοσελίδα του δήθεν έθνους.

"Η ISS είναι κοινοπραξία. Δεν υπάρχει καμία οντότητα που ονομάζεται «ISS», «ένας εκπρόσωπος της Αρκαδίας είπε. "Είναι απλά ένα εγκαταστάσεις, τμήματα του οποίου ελέγχονται από διαφορετικά έθνη. Είναι περισσότερο ή λιγότερο ένα condo. "

Γραφείο των Ηνωμένων Εθνών για την Outer Space Υποθέσεων (UNOOSA) έχει γνώση ακόμη απαντήσει κατά πόσον ή όχι τρέχουσες χώρο νόμοι θα επιτρέψει μια νέα χώρα με την ίδια δηλώσει στο διάστημα - από το έδαφος, με uncrewed δορυφόρο, ή ακόμη και με τους ανθρώπους πάνω σε ένα διαστημικό σταθμό.

Πώς Αρκαδία θα κατασκευαστεί επίσης δεν έχει ακόμη περιγράφονται λεπτομερώς. τα μέλη του έργου έχουν επίγνωση του ότι η ιδέα αυτή ακούγεται σαν επιστημονική φαντασία, αλλά οι νέες αξιόλογες εφευρέσεις έχουν συχνά μας έδειξε η γραμμή μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και της επιστήμης είναι λεπτό.

MessageToEagle.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...