Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Φιλιππίνες: απόφαση κατάπαυσης του πυρός Προέδρου Duterte σχετικά με την απόσυρση του Κομμουνιστικού Κόμματος Περιγραφή

Φωτογραφία: Φιλιππίνων Εθνικού Δημοκρατικού Μετώπου Αρχεία

Σάββατο 30 ημέρα της Φιλιππίνων Πρόεδρος Dutert, η οποία κήρυξε μονομερή κατάπαυση του πυρός στις 25 Ιουλίου ανακοίνωσε ότι δίνουν άμεση άρση της τάξης. Duterte φέρεται περιγραφή των Φιλιππίνων στρατού, η ένοπλη πτέρυγα του Κομμουνιστικού Κόμματος, η οποία ήρθε μετά την ενέδρα του Νέου Λαϊκού Στρατού της. Ωστόσο, τοπικούς ηγέτες και το Νέο Λαϊκό Στρατό κατάπαυση του πυρός δηλώθηκε ότι ο ίδιος ο στρατός στρεβλώνει το πρωτότυπο.



Duterte μετά τη γραμμή κατάπαυσης του πυρός αποσύρει τον τίτλο της δήλωσης από το Κομμουνιστικό Κόμμα ως εξής:


Dutert μονομερούς κατάπαυσης του πυρός από τον πρόεδρο στις 25 Ιουλίου έγινε δεκτή.Λυπούμαστε για την ανάκληση της απόφασης. Ωστόσο, χρονολογείται από τις 20 Αυγούστου έως 27 δεν θα επηρεάσει τις ειρηνευτικές συνομιλίες προγραμματιστεί να λάβει χώρα στο Όσλο, την ελπίδα Duterte ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα και Λαϊκού Στρατού της πρόσκλησης για την κατάπαυση του πυρός που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Αυγούστου για να δημιουργήσουν εμπόδια για να το αγνοήσει.

Όταν Dutert κήρυξε μονομερή κατάπαυση του πυρός, το Κομμουνιστικό Κόμμα και το Νέο Λαϊκό Στρατό έδωσε την εντολή για να μεταβείτε σε λειτουργία ενεργό άμυνα, μια κατάπαυση του πυρός σε όλες τις μονάδες από το προηγούμενο βήμα. Με αυτόν τον τρόπο, το νέο στρατό και Λαϊκής είχε ως στόχο να δημιουργήσει ένα κατάλληλο περιβάλλον για τις διαπραγματεύσεις που πρέπει να ληφθούν για να κινδύνους για την ασφάλεια των κατοίκων του χωριού.

Στις 25 Ιουλίου η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος άρχισαν να κάνουν τις προετοιμασίες για κηρυχθεί κατάπαυση του πυρός. Επικοινωνία Γραφείο του Κομμουνιστικού Κόμματος θα πραγματοποιηθεί στις 30η Ιουλίου ανακοίνωσε κατάπαυση του πυρός. Ωστόσο, η ανακοίνωση θα μπορούσε να γίνει σχετικά με την έκθεση ότι η κατάπαυση του πυρός αποσυρθεί Malacañang.

Αυτή η προηγούμενη Πέμπτη, οι στρατιώτες Φιλιππίνων Στρατού γιατί Dutert απείλησε να ακυρώσει την κατάπαυση του πυρός δεν θα έκανε μια δήλωση που έπεσε σε ενέδρα. Όμως, την Παρασκευή, το Νέο Λαϊκό Στρατό της κυβέρνησης κατάπαυση του πυρός αξιωματούχοι εντολή που έχει ανακοινώσει ότι ο ίδιος ο στρατός στρεβλώνει το πρωτότυπο. Πρόεδρος αμοιβαία κατάπαυση του πυρός εάν η κυβέρνηση κήρυξε κατάπαυση του πυρός, μέχρι το τέλος της ημέρας το Σάββατο ανακοίνωσε ότι θα αποσύρει. Μόλις λίγες ώρες ή μέρες περιμένουν να απαντήσει σε όλα αυτά, δίνοντας στον πρόεδρο τελεσίγραφο προς την ακατανόητη κατάσταση Κομμουνιστικό Κόμμα. Αλλά ακόμη και ο πρόεδρος των εγκληματικών συμμοριών και τους αρχηγούς των ναρκωτικών μεγαλύτερη ευελιξία στη σύγκρουση διήρκεσε 50 χρόνια tanıdı.başk δεν ξέρω σε λίγες ώρες και αναμένεται να ολοκληρωθεί πιο ψυχρόαιμα και συνετή πράξη αναλόγως.

Μετά την κατάπαυση πυρός που κήρυξε παρακάτω 5 ημέρες Duterte Φιλιππίνων Στρατού δεν έχει εκπληρώσει τις απαιτήσεις της κατάπαυσης του πυρός με οποιονδήποτε τρόπο. Ακόμη και μια ενιαία γενική ήταν να αποσύρει τα στρατεύματα. «Μη στρατιωτικών» επιχειρήσεις παραγγελίες Γενική Ricardo Visaya συνέχισαν τις επιθέσεις και ενέργειες για το κοινό με το όνομα. ένα στρατόπεδο Φιλιππίνων Στρατού δεν έχει κλείσει ακόμα και σε περιοχές αμάχων, επιθέσεις συνεχίστηκαν στην ενεργό χρόνο εργασίας. Νέο Λαϊκό Στρατό θα εκδώσει μια έκθεση πρόσφατα για όλα αυτά.

Η επίθεση την περασμένη Τετάρτη για τη συνέχιση του στρατού της Νέας Λαϊκής, Kapalong, Νταβάο del Norte σε 72'inc πραγματοποίησε μια επιχείρηση κατά του Σώματος. Πρόεδρος Dutert να μην ποτέ πραγματικά σε εφαρμογή, ζητώντας από τη δήλωση απείλησε την απόσυρση κατάπαυση του πυρός. Του Νέου Λαϊκού Στρατού έχει ανακοινώσει ότι είναι μέρος του ενεργού υπεράσπισης της επιχείρησης, δήλωσε την Παρασκευή. Νέο Λαϊκό Στρατό για να αποτρέψει το ξέσπασμα μιας μεγαλύτερης σύγκρουσης ενάντια σε μια ένοπλη επίθεση στο στόχο έχει αναγκαστεί να κάνει αυτή τη λειτουργία.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα ετοιμάζεται να αρχίσει ειρηνευτικές συνομιλίες με την Dutert καθεστώς από τον Ιούνιο. Dutert να, η κατάσταση της απελευθέρωσης των πολιτικών κρατουμένων και τον σύμβουλο Εθνικού Δημοκρατικού Μετώπου έχει ακόμη αντί getirmemişk την κατάπαυση του πυρός. Αντίθετα, προτιμά να εκτιμήσει την κατάσταση για όσο διάστημα το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι πιο προσεκτικοί πλησιάζει.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα της επίθεσης Φιλιππίνες Αναζήτηση Στρατού σε καμία περίπτωση δεν τρομάζει vermemis που αρνείται να αναγκαστούν να σταματήσουν τη φωτιά. Φιλιππίνες έχει παρεμποδιστεί από τις συνεχιζόμενες επιθέσεις από το στρατό του Κομμουνιστικού Κόμματος να κηρύξει κατάπαυση του πυρός.

Σε αυτό το σημείο η νύφη Κομμουνιστικό Κόμμα υποστηρίζει την επανέναρξη των ειρηνευτικών συνομιλιών μεταξύ της κυβέρνησης και του Εθνικού Δημοκρατικού Μετώπου. Duterte εξακολουθεί να είναι το Κομμουνιστικό Κόμμα, οι εκπρόσωποι Εθνικού Δημοκρατικού Μετώπου των Αρόγιο και Aquino καθεστώς και η απελευθέρωση των πολιτικών κρατουμένων που είχαν συλληφθεί κατά τη διάρκεια αναμένει να εκτελέσει την υπόσχεσή του.

Εκ μέρους του Κομμουνιστικού Κόμματος ανοίξει το δρόμο για τις ειρηνευτικές συνομιλίες στις 20 Αυγούστου την πρόθεσή της να διατηρήσει μια ανακωχή με την κυβέρνηση, ταυτόχρονα.
News: isyandan.org
Αυτή η είδηση ​​http://www.ndfp.org/simultaneous-unilateral-ceasefire-declarations-peace-talks/ έχει ωφεληθεί από την περιοχή.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...