Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

Zahl der Urlaubsreisen in die Türkei stark rückläufig

Ο αριθμός των τουριστών που επισκέφθηκαν την Τουρκία μειώθηκε σχεδόν κατά το ήμισυ τον Ιούνιο. Τον Μάιο, η χώρα είχε καταγράψει σημαντική πτώση. Οι πολυάριθμες επιθέσεις και η απόπειρα πραξικοπήματος, πολλοί ταξιδιώτες φαίνονται εκκρεμή. Νότια ευρωπαϊκούς προορισμούς επωφελούνται από την τεταμένη κατάσταση.


Στην Τουρκία παραμένουν επί του παρόντος πολλές άδειες καρέκλες παραλία. (Φωτογραφία: AP)

κάνουν όλο και περισσότερους τουρίστες, λόγω της τεταμένης κατάστασης ασφαλείας να αποστασιοποιηθεί από την Τουρκία. Τον Ιούνιο, σχεδόν 41 τοις εκατό λιγότερο επισκέπτες ήρθαν από το εξωτερικό, σύμφωνα με το Υπουργείο Τουρισμού.Αυτή είναι η μεγαλύτερη πτώση από τουλάχιστον 22 χρόνια. Υπήρχαν λεπτομέρειες της Πέμπτης, σύμφωνα με τις μόλις 2.440.000 επισκέπτες το μήνα. Τα στοιχεία που πάει πίσω μόνο έως το 1994. Τον Μάιο, ο αρνητικός ρυθμός ήταν σχεδόν 35 τοις εκατό.

Ακόμη και οι τουρίστες φέτος ήταν ήδη θύματα των επιθέσεων, όπως η γερμανική στην Κωνσταντινούπολη. Το τέλος του Ιουνίου και 45 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις στο κύριο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Τον Ιούλιο, εκατοντάδες άνθρωποι έφτασαν στην απόπειρα πραξικοπήματος από τμήματα του στρατού σκοτώθηκαν. Δεδομένου ότι η κατάσταση έκτακτης ανάγκης είναι έγκυρη, και η κυβέρνηση πηγαίνει με αδίστακτη δράση κατά των επικριτών.

Οι συνέπειες της απόπειρας πραξικοπήματος, για παράδειγμα, κάνει το ταξιδιωτικό όμιλο Thomas Cook ένα γαλλικό κλειδί στις εργασίες. Δεδομένου ότι η εταιρεία γνωστή στη Γερμανία με τα σήματα Neckermann και Öger είπε, τα λειτουργικά κέρδη κατά το τρέχον οικονομικό έτος μέχρι το τέλος του Σεπτεμβρίου θα φτάσει μόνο 300 εκατομμύρια λίρες (357 εκατομμύρια ευρώ). Μέχρι στιγμής, μέχρι 335 εκατ λίρες είχαν υποσχεθεί.

Επιπλέον, η σχέση της Τουρκίας με τη Ρωσία παραμένει τεταμένη. Από εκεί, το 87 τοις εκατό λιγότερες ταξιδιώτες ήρθε κατά τους πρώτους έξι μήνες στην Τουρκία.Ωστόσο, η επέκταση των τουρκο-ρωσικές σχέσεις προτείνει, η οποία θα πρέπει να έχει θετικό αντίκτυπο στον τουρισμό τομέα της τουρκικής.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...