Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Αποχώρησε από τα Λουτρά των Ελευθερών ο επενδυτής Αχιλλέας Νταβέλης, όπως ο ίδιος ανακοίνωσε χθες. Επιρρίπτει ευθύνες στην Περιφέρεια ΑΜΘ, επιφυλάσσεται να εξηγήσει αργότερα τους λόγους της απόφασης του. Απορρίπτει τους ισχυρισμούς Νταβέλη ο Θόδωρος Μαρκόπουλος. Οι δύο πλευρές είχαν νέο και τελικό ραντεβού την προσεχή Δευτέρα. Η αρχική σύμβαση υπογράφηκε τον Απρίλιο του 2012. Από τότε επί της ουσίας είχαν γίνει ελάχιστα πράγματα, κυρίως από την πλευρά του επενδυτή.

Εκπρόσωποι των ΑΝΕΛΛ ήταν χθες έξω από το εργοστάσιο της ΒΦΛ. Συναντήθηκαν με εργαζόμενους. Σταμάτησε να λειτουργεί το Αγκρέ. Όσοι συνεχίζουν κι απασχολούνται στη ΒΦΛ έστειλαν επιστολή στη Δήμαρχο από την οποία ζητούν βοήθεια για να συνεχίσουν να δουλεύουν. Πλούσιο το πρόγραμμα του φεστιβάλ Cosmopolis, ανακοινώθηκε χθες. Ανάμεσα στους χορηγούς της διοργάνωσης ο αγωγός ΤΑΡ. Σήμερα η λαϊκή αγορά λόγω εκδηλώσεων το Σάββατο. Ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Χρήστος Ηλιάδης επανέλαβε το σενάριο μεταφοράς όλων των υπηρεσιών στο κτίριο του Τελωνείου ώστε το ακίνητο του οργανισμού να μετατραπεί σε ξενοδοχείο! Παραμένει αγνοούμενος 27χρονος Αλβανός κάτοικος Παρανεστίου. Τα ίχνη του χάθηκαν στην ακτή μετά το Παληό, πριν τη Ν. Ηρακλείτσα.

Συνεδριάζει το μεσημέρι το δημοτικό συμβούλιο Θάσου. Το απόγευμα το τοπικό συμβούλιο Καβάλας. Νέα διαμαρτυρία του ΤΕΕ ΑΜ για την καθυστέρηση έκδοσης αδειών στην Πολεοδομία. Πρόχειρος διαγωνισμός από το δήμο Καβάλας για την αποκατάσταση των φθορών στο εκθεσιακό κέντρο. Κάγκελα τοποθετεί ο Δήμος στα πεζοδρόμια των οδών Χ. Σμύρνης και Τενέδου. Στο Περιγιάλι μεταφέρθηκε και λειτουργεί εντός των ημερών ο ειδικός μηχανισμός ΑμΕΑ για το κολύμπι στη θάλασσα. Δόθηκε χθες συνέντευξη τύπου στη Θάσο για τις αεροπορικές εκδηλώσεις. Την Παρασκευή στο νησί ο Υπουργός Πάνος Καμμένος.

Συνεχίζεται το βράδυ στο Ασημακοπούλου το πρόγραμμα συναυλιών Παρά Πόδας. Νωρίτερα στην Παναγία αναβίωση του εθίμου του Κλήδωνα. Ο Δήμος Καβάλας βραβεύει σε εκδήλωση στο Φρούριο την αρχαιολόγο Κατερίνα Περιστέρη. Προσωπικό του Μασούτη καθαρίζει την Κυριακή την ακτή Καλαμίτσα. Πλήθος γυναικών υποδέχθηκαν χθες το απόγευμα στο Πάμπλικ την συγγραφέα Λένα Μαντά.

Η επιστροφή του Βλάση Καζάκη από το εξωτερικό επισπεύδει τις μεταγραφικές κινήσεις του ΑΟΚ. Την Δόξα Δράμας φαίνεται να προτιμά ο Καρλόπουλος. Στον Ορφέα ο Άκης Καραβελίδης.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...