Τρίτη 21 Ιουνίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 21 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

Επιδιώκοντας κυρίως τις εντυπώσεις και όχι την ουσία, η ΒΦΛ λειτούργησε από την Κυριακή την μονάδα παραγωγής σύνθετων λιπασμάτων Αγκρέ. Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν να ανησυχούν για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, εμφανίστηκαν το Σάββατο στη κρατική τηλεόραση. Στις δηλώσεις του ο Νίκος Βογιατζίδης υπενθύμισε τα χρέη της εταιρίας στις τράπεζες. «Πρόκειται για δάνεια με την εγγύηση του δημοσίου» είπε χαρακτηριστικά. Τοπικός πολιτικός παράγοντας τηλεφωνεί ακόμη και σε συγγενείς όσων δεν υπέγραψαν συμβάσεις, τάζοντας τους πρόσληψη στο εργοστάσιο!



Σοβαρά τραυματίστηκε χθες το απόγευμα άνδρας οδηγός δικύκλου σε εκτροπή ανατροπή αυτού στην οδό Τενέδου. Ελαφρά η συνεπιβάτης και σύζυγος του. Χθες το απόγευμα το κλιμακοφόρο όχημα της Π.Υ. απελευθέρωσε περιστέρι που είχε παγιδευτεί σε κλαδί δέντρου στον Δημοτικό Κήπο. Αρνητικός είναι ο ΟΛΚ στο αίτημα του Δήμου Καβάλας για παραχώρηση του κτιρίου του Τελωνείου. Από αύριο στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος τα δύο πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου Πετζετέλ. Λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας των μηχανικών της Π.Ε. Καβάλας στην επιτροπή που θα κάνει έλεγχο στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ν. Καβάλας θα εργαστούν ιδιώτες. Μαραθώνια συζήτηση το Σάββατο στο Νοσοκομείο για τη πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας. Έλαβαν μέρος οι 3 κυβερνητικοί βουλευτές, ο διοικητής της 4ης ΥΠΕ αλλά και ο νέος διοικητής του Νοσοκομείου. Κανονικά λειτούργησαν χθες τα σούπερ μάρκετ, όχι η υπόλοιπη αγορά. Λόγω αεροπορικού σόου αύριο κι όχι το Σάββατο η λαϊκή.



Συνεδριάζει το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Νέστου. Το απόγευμα εκπρόσωποι της ΑΝΚΑ θα βρίσκονται στη Θάσο για ενημέρωση περί του νέου προγράμματος Leader. 27 πρόσφυγες που φιλοξενούνταν στο Εσκί Καπού μετακινήθηκαν στη Γαλλία μέσω της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ. Η κ. Δήμαρχος αναζητεί τον αρμόδιο Υπουργό κ. Βίτσα αλλά δεν τον βρίσκει στο τηλέφωνο. Συνεχίζονται το βράδυ τα Ελευθέρια με εκδήλωση του Δημοτικού Ωδείου στην παραλία. Από το περασμένο Σάββατο εκδηλώσεις και στις συνοικίες της πόλης.



Η Επιτροπή Ειρήνης πραγματοποιεί το απόγευμα στην πλατεία Καπνεργάτη πολιτιστική εκδήλωση- αφιερωμένη στο προσφυγικό πρόβλημα. Σήμερα η συγγραφέας Λένα Μαντά παρουσιάζει το νέο της βιβλίο στο Πάμπλικ. Το Σάββατο εκδηλώσεις στο παλιό Χορτοκόπι.



Ο ΑΟΚ ανακοίνωσε χθες την παραμονή στο προπονητικό τιμ του Καρασάββα. Αποχωρεί ο Γουνελάς. Ελπίζει σε επιστροφή του Κυριάκου Τσαντίδη ο Νέστος. Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε την Κυριακή η ΕΠΣ Καβάλας. Μετά από αγώνα μπαράζ έμεινε στην Β’ κατηγορία ο Ατρόμητος Λεκάνης.  
proininews.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...