Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Kazakistan: Toprak Sorunu Direnişi Tetikledi

Καζακστάν, οι οποίοι θέλουν να διαμαρτυρηθούν για την πώληση της γης στην πόλη Αλμάτι «Coke-Jaylau μας να υπερασπιστούμε την« πρωτοβουλία, που θα διοργανώνονται από την αστυνομία ζήτησε από την παράσταση, προκειμένου να αποφευχθεί στην πλατεία Δημοκρατίας πριν ρολόγια τρόποι για να κλείσετε την ταυτότητα ελέγχου της κυκλοφορίας στο δρόμο και το μάτι παρά το κάνουν έξι με κανέναν γύρω από 3000 είναι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία.




αστυνομία επιτέθηκε η διαδήλωση συνεχίστηκε ειρηνικά πήρε πάνω από 60 διαδηλωτές συνελήφθησαν.Επίσης, προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του Καζακστάν αστυνομία ενέδρα έξω από το σπίτι πολιτικός ακτιβιστής του.



Όργανο του Κομμουνιστικού Λαϊκού Κόμματος του Καζακστάν Αλμάτι δημοσιογράφους που εργάζονται με αλκάνια Kanjebayev στο Tribuna συνδικάτα συνελήφθησαν, μεταξύ των οποίων πολλοί δημοσιογράφοι Aleksey Nigav ασχολούνται με την Ένωση. Η ενέργεια αυτή έμεινε στην ιστορία ως η δράση που αναλαμβάνεται κάτω από τα μάτια των περισσότερων δημοσιογράφων στην ιστορία της καπιταλιστικής Καζακστάν.



αγροτική μεταρρύθμιση? υποτίμηση, την κοινωνική αδικία, την ανεργία, την κοινωνική αποσύνθεση, δήλωσε ότι οι μικρές επιχειρήσεις στην υλοποίηση των μαζικών διαδηλώσεων κλιμάκωση λόγους δυσαρέσκειας, όπως η πτώχευση σκανδάλη παίζει ρόλο.
Kaynak: https://leftrussia.wordpress.com/2016/05/26/may-21-almata-mass-arrests-at-a-rally-against-the-sale-of-land/
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...