Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

Myanmar: KIA Ateşkes Olmadan Barış Konferansı Olamaz Dedi

Οργάνωση ανεξαρτησία, συγκρούσεις μεταξύ ενόπλων εθνοτικών ομάδων και του στρατού δεν λύνει η νέα κυβέρνηση θα μποϊκοτάρει ένα συνέδριο τον Ιούλιο ανακοίνωσε τα σχέδιά της για το κοινό.

Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της Daw Aung Suu Kyi, που κατέχονται από τον πατέρα του το 1947, "21ου αιώνα Panglong Συνέδριο" παρόμοιο με εκείνο, ετοιμάζεται να κρατήσει.



Στρατός Kachin Ανεξαρτησίας (KIA) είναι ο συνταγματάρχης Mawa Αυτός είναι ο διοικητής, ο ίδιος δήλωσε στην εφημερίδα Μιανμάρ Timesyesterday «Η κυβέρνηση πρέπει να σταματήσει την περίοδο των συγκρούσεων πριν από την επεξεργασία του συνεδρίου ειρήνης και όλα τα πολιτικά κόμματα θα πρέπει να καλέσετε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Ο τερματισμός της ένοπλης σύγκρουσης, το συνέδριο δεν είναι σε θέση εκεχειρίες δεν έχουν νόημα », είπε.

Daw Aung San Suu Kyi, με δήλωση που έκανε την περασμένη εβδομάδα, θεωρήθηκαν από το συνέδριο, αλλά είχε εκφράσει την ανακωχή θα μπορούσε να κατασκευαστεί σε εθνική κλίμακα. Αλλά αυτή τη στιγμή Kachin Ανεξαρτησίας Στρατού συνεχιζόμενη σύγκρουση μεταξύ της Μιανμάρ Στρατού.

Ωστόσο, KIA, «κράτησε σιωπηλοί σχετικά με τη σύγκρουση από την τρέχουσα NLD κυβέρνηση, επιθέσεις και βομβαρδισμοί Μιανμάρ Στρατού αποτέλεσμα να έχουν χάσει τη ζωή των τοπικών αξιωματούχων, αντί να προβεί σε δήλωση για την κυβέρνηση είναι να μιλάμε μόνο για το συνέδριο», προσθέτει η ανακοίνωση.

Από την άλλη πλευρά KIA, πόλη Hpakant στο στρατό και ένοπλες αποτέλεσμα των κοινών επιθέσεις των παραστρατιωτικών κάνει να προετοιμάζει επιθέσεις κατά την πολιορκία του τάγματος.
Kaynak: http://www.mmtimes.com/index.php/national-news/20466-kio-uses-panglong-conference-as-a-bartering-chip.html
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...