Κυριακή 15 Μαΐου 2016

Ουάσινγκτον ξεκίνησε την επίθεσή του εναντίον των χωρών BRICS (Counterpunch)


Μετά την εξάλειψη της ρεφορμιστικής πρόεδρο της Αργεντινής, Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ, Ουάσιγκτον εξαλείφει τώρα τη ρεφορμιστική πρόεδρος της Βραζιλίας, Ντίλμα Ρούσεφ. Ουάσιγκτον χρησιμοποίησε ένα ομοσπονδιακό δικαστή να διατάξει την Αργεντινή να θυσιάσει το πρόγραμμα αναδιάρθρωσης του χρέους της να καταβάλει το Ταμείο γύπα σε όλους μας Αργεντινής ομολόγων σε αθέτηση ότι τα κεφάλαια γύπα είχε αγοράσει για λίγα λεπτά . Αυτές οι γύπες ήταν "πιστωτές" που είχαν χορηγηθεί «δάνεια», ανεξάρτητα από το αν είναι οι πιστωτές και είχε πραγματικά κανένα δάνειο. Ήταν ευκαιριακές κυνήγι εύκολο χρήμα και έχουν χρησιμοποιηθεί από την Ουάσιγκτον για να απαλλαγούμε από μια μεταρρυθμιστική κυβέρνηση.


Πρόεδρος Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ έχει αντισταθεί και, ως εκ τούτου, έπρεπε να πάει. Η Ουάσιγκτον έχει εφεύρει μια ιστορία.Ο Πρόεδρος είχε καλύψει μια «ιρανική βόμβα" επίθεση στο Μπουένος Άιρες το 1994. Αυτή η απίθανη δικαιολογία, (δεν υπάρχει καμία απόδειξη της ιρανικής συμμετοχή), δόθηκε από έναν από τους υπαλλήλους της Ουάσιγκτον στο γραφείο του εισαγγελέα του έθνους και ένα αμφίβολο γεγονός που συνέβη πριν από 22 χρόνια είχε χρησιμοποιηθεί για να απελευθερώσουν το δρόμο της λεηλασίας της Αργεντινής από τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Στη Βραζιλία, η Ουάσιγκτον χρησιμοποίησε ένα υπαινιγμό της δωροδοκίας για να αποκτήσετε το κατηγορητήριο από την κάτω βουλή του Προέδρου Ντίλμα Ρούσεφ. Καμία απόδειξη απαιτείται, οι χρεώσεις είναι επαρκείς. Όλα αυτά δεν αλλάζουν από τις "ιρανικών πυρηνικών όπλων", "τα όπλα μαζικής καταστροφής,« Σαντάμ Χουσεΐν », η χρήση χημικών όπλων από Άσαντ και, στην περίπτωση της Ρούσεφ είναι μόνο υπονοούμενα. Ο Γενικός Γραμματέας του Οργανισμού των Αμερικανικών Κρατών, Luis Almagro, δήλωσε ότι Rousseff "δεν έχει κατηγορηθεί για τίποτα. "Οι τοπικές ολιγαρχίες που υποστηρίζεται από τις Ηνωμένες Πολιτείες χρησιμοποιούν απλά το μομφής για να αφαιρέσετε έναν πρόεδρο που δεν μπορεί εκλογικά ήττα.

Εν ολίγοις, είμαστε μάρτυρες μιας επίθεσης εναντίον της Ουάσιγκτον BRICS. Ουάσιγκτον έκανε ό, τι χρειάζεται για να αποκατασταθεί στην εξουσία ένα δεξιάς που ελέγχονται από τις Ηνωμένες Πολιτείες, με σαφή στόχο να τορπιλίσουν τις αυξανόμενες σχέσεις της Βραζιλίας με την Κίνα και τη Ρωσία.

Ειρωνικά σημειωθεί ότι το προτεινόμενο νομοσχέδιο μομφής είχε επινοηθεί από τον διεφθαρμένο πρόεδρο της Κάτω Βουλής, Eduardo Cunha (απαλλαγεί ο ίδιος από τότε δεν είναι πλέον πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης, ή ακόμα και ο αναπληρωτής και θα Ως εκ τούτου, ο αντιπρόεδρος της -ndt χώρα), ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι είχε συσσωρεύσει εκατομμύρια δολάρια σε μυστικούς λογαριασμούς στην Ελβετία (ίσως δωροδοκίες Washington) και ότι ήταν ψευδορκία για το γεγονός ότι αρνήθηκε την ιδιοκτησία τους τραπεζικούς λογαριασμούς στο εξωτερικό. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άθλιο ιστορία στην ακόλουθη διεύθυνση. Http: //www.globalresearch.ca/us-complicity-after-vote-to-remove-brazil ... .

Τα "εγκλήματα" του Προέδρου Κριστίνα Φερνάντες ντε Κίρχνερ και ο Πρόεδρος Ντίλμα Ρούσεφ είναι προσπάθειές τους ότι οι κυβερνήσεις της Αργεντινής και της Βραζιλίας αντιπροσωπεύουν το λαό της Αργεντινής και της Βραζιλίας, αντί των αντίστοιχων ολιγαρχίες τους και η Wall Street . Ουάσιγκτον είναι ένα πολύ σοβαρό αδίκημα, επειδή η Ουάσιγκτον προτιμά να χρησιμοποιεί ελίτ και ολιγάρχες να ελέγχουν τις χώρες της Νότιας Αμερικής. Κάθε φορά που οι Λατινοαμερικάνοι εκλέξουν μια κυβέρνηση που τους εκπροσωπούν πραγματικά, η Ουάσιγκτον θα κάνει τα πάντα για να φέρει αυτή την κυβέρνηση ή ακόμη και τη δολοφονία του προέδρου.

Ουάσιγκτον είναι κοντά στο χέρι της Βενεζουέλας υπό τον έλεγχο της ολιγαρχικής δεξιά, σύμμαχό τους. Οι πρόεδροι του Ισημερινού και της Βολιβίας είναι επίσης στο στόχαστρο. Ένας λόγος που η Ουάσιγκτον δεν θα επιτρέψει βρετανική λακές της να σεβαστεί το άσυλο χορηγείται από τον Ισημερινό να Julian Assange, είναι επειδή η Ουάσιγκτον δεν χάνει την ελπίδα ότι θα έχουν τη δική πράκτορα του ως πρόεδρος του Ισημερινού στην οποία περίπτωση το άσυλο χορηγείται Ασάνζ θα πρέπει να ανακληθεί.

Η Ουάσιγκτον έχει μπλοκάρει πάντα τις μεταρρυθμίσεις στη Λατινική Αμερική. Οι λαοί της Λατινικής Αμερικής θα είναι πάντα σκλάβοι στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι να εκλέξουν κυβερνήσεις με μεγάλες πλειοψηφίες, αν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να στείλουν εξορίστηκε ύπουλη ολιγαρχίες, να κλείσει την πρεσβεία των ΗΠΑ και να απομακρύνει όλες οι εταιρείες των ΗΠΑ. Όλες οι χώρες της Λατινικής Αμερικής που υποστηρίζουν την αμερικανική παρουσία στο έδαφός του δεν έχει μέλλον, εκτός από τη δουλεία.

Paul Craig Roberts

Paul Craig Roberts, πρώην Βοηθός Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, αναπληρωτής αρχισυντάκτης της Wall Street Journal.

Γαλλική μετάφραση από Alfare

Traducido para el CEPRID

πηγή: http: //www.paulcraigroberts.org/2016/04/22/washington-launches-its-att ...

μέσω: http://www.legrandsoir.info/washington-lance-son-attaque-contre-les-brics-counterpunch.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...