Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΗ 2016

Ξαναρχίζουν σήμερα οι συναντήσεις ανάμεσα σε εταιρία και εργαζόμενους της ΒΦΛ, οι οποίες διακόπηκαν λόγω του Σαββατοκύριακου. Το σημερινό ραντεβού αφορά την εταιρία και τους εργαζόμενους. Αύριο θα γίνει συνάντηση στο Υπουργείο Εργασίας όπου θα παραστούν και εκπρόσωποι των νέων εταιριών συμφερόντων Λαυρεντιάδη. Συγκρατημένη αισιοδοξία από πλευράς του σωματείου των εργαζομένων αν και ουσιαστική πρόοδος δεν έχει σημειωθεί.

Κηδεύεται το μεσημέρι ο 37χρονος επιχειρηματίας που σκοτώθηκε νωρίς χθες το πρωί στο τροχαίο ατύχημα στην οδό Τενέδου. Σοβαρά τραυματισμένος αλλά εκτός κινδύνου ο συνοδηγός, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο. Στάση αναμονής κρατούν οι μικροπωλητές σχετικά με τον χώρο λαϊκής αγοράς στις Κρηνίδες. Υπέρ της αλλαγής του σημερινού χώρου αποφάσισε το τοπικό συμβούλιο. Απολογιστικό χαρακτήρα για το 2014 και το 2015 είχε η χθεσινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παγγαίου. «Νοικοκυρέψαμε τον Δήμο και δεν τον χρεώσαμε» υποστήριξε ο Δήμαρχος Φίλιππος Αναστασιάδης. Σε εξέλιξη από χθες εργασίες επίστρωσης ειδικού γαλακτώματος στον χώρο στάθμευσης του Διοικητηρίου. Έως και τη Δευτέρα 6 Ιουνίου απέχουν από τα καθήκοντα τους οι δικηγόροι του Ν. Καβάλας. Την Παρασκευή αποδείχθηκε κι ανακοινώθηκε ότι δεν υπάρχει δεύτερο κρούσμα οζώδους δερματίτιδας στο Ν. Καβάλας, σήμερα αναστέλλονται τα προληπτικά μέτρα που είχαν αποφασιστεί.



Τελική εκδήλωση για το πρόγραμμα Mare Nostrum το πρωί στο ΤΕΕ ΑΜ. Το απόγευμα συνεδριάζει η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Ικανοποίηση στην αγορά για την επιτυχία της Λευκής Νύχτας. Με εντατικούς ψεκασμούς αντιμετώπισε η Π.Ε. Καβάλας παράπονα για πολλά κουνούπια από τη περιοχή της Νέας Περάμου. Νέο διοικητικό συμβούλιο εξελέγη χθες για τον σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών. Προσωπικό του τμήματος Ασφαλείας Καβάλας θα ενημερώσει το πρωί ηλικιωμένους στο ΚΑΠΗ του Τιμίου Σταυρού σχετικά με τη δράση απατεώνων. Το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση για τα 4 χρόνια λειτουργίας του κοινωνικού ιατρείου φαρμακείου.



Ο Όμιλος για τη Διάδοση της Ελληνικής Γλώσσας πραγματοποίησε το Σάββατο εκδήλωση για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Χθες η Κρητική Αδελφότητα Καβάλας τίμησε τους νεκρούς στη μάχη της Κρήτης. Αύριο το πρωί στην κεντρική πλατεία δωρεάν σπιρομετρήσεις, πρωτοβουλία του συλλόγου Εθελοντών κατά του Καρκίνου.



Έχασε την ευκαιρία ανόδου στη Γ’ Εθνική ο Ηρακλής μετά την ισοπαλία του με το Διδυμότειχο. Στην επόμενη κατηγορία ανεβαίνουν Ορφέας Ξάνθης και Δόξα Προσκυνητών. Διέκοψε τις προπονήσεις ο ΑΟΚ. Στην Γ’ εθνική η ομάδα μπάσκετ του Αστέρα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...