Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

KΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ… ΓΕΝΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ

Για να καταπολεμήσουμε την υπογεννητικότητα, δεν έχουμε ανάγκη τους Ισλαμιστές Λαθρο-πρόσφυγες – Οργή προκαλούν οι δηλώσεις των Υπουργών Ν. Ξυδάκη και Γ. Μουζάλα – Διαλύεται η χώρα από τις πρακτικές των Διεθνιστών, που ποτέ δεν αγάπησαν την Ελλάδα – Υπάρχουν τρόποι για ενίσχυση των γεννήσεων. 


Την ώρα που η “φτωχοποίηση” των Ελλήνων βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, εξ αιτίας της άγριας φορολογίας και της περικοπής μισθών και συντάξεων, η κυβέρνηση Α. Τσίπρα εξακολουθεί το ίδιο “παραμύθι” ότι για όλα τα στραβά ψωμιά, φταίει η … πινακωτή.

Δεν φταίει η ίδια για τις ολέθριες πολιτικές που ακολούθησε, αλλά μονίμως φταίνε οι άλλοι.

Αντί να σχίσει τα Μνημόνια, όπως κραύγαζε, φόρτωσε τους Έλληνες με νέο Μνημόνιο, ακόμη πιο επαχθές που πνίγει την Ελλάδα.

Και αντί να φροντίζει για την μείωση της φορολογίας και την προσέλκυση επενδύσεων, διώχνει από την χώρα, ακόμη και αυτές της ελάχιστες που απέμειναν, στο όνομα δήθεν προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε όποια πόλη κι αν περπατήσεις, μεγάλη ή μικρή, βλέπεις καταστήματα κλειστά, ενώ τα λουκέτα επιχειρήσεων συνεχώς αυξάνονται.

Και την ίδια στιγμή, αντί να γίνει η ελάχιστη προσπάθεια περιορισμού του σπάταλου και αντιπαραγωγικού Δημόσιου Τομέα, που τρώει τις σάρκες των Ελλήνων, οι προσλήψεις των φίλων, συγγενών, συζύγων, φιλενάδων κ.λπ. προκλητικά συνεχίζονται, με τελευταίο δείγμα, την πρόσληψη παρά τω Πρωθυπουργώ, του αντιρρησία “αγωνιστή” Νίκου Καρανίκα, που μπήκε κι αυτός στον κατάλογο αυτών που σιτίζονται από το Πρυτανείο.

Εις υγείαν των Αγροτών, Δικηγόρων, Πολ. Μηχανικών κ.λπ. κ.λπ. που έχουν ξεσηκωθεί κατά των ανάλγητων φορολογικών και Ασφαλιστικών μέτρων, που τους οδηγούν σε αφανισμό.

Αλλά είπαμε: Για τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, φταίνε πάντα οι άλλοι.

Όπως τώρα και με το τρομακτικό πρόβλημα του Προσφυγικού, για το οποίο φταίει … η Ευρώπη.

Η συνεχιζόμενη εισβολή (γιατί περί καλοσχεδιασμένης εισβολής πρόκειται) των Λαθρο-προσφύγων Μουσουλμάνων στην Ελλάδα, αποκτά πλέον διαστάσεις εθνικού προβλήματος, που απειλεί την φυλετική, πολιτιστική, θρησκευτική και κοινωνική ομογένεια του πληθυσμού της χώρας.

Οι μορφωμένοι νέοι της Ελλάδος φεύγουν στο εξωτερικό για να μπορέσουν να επιβιώσουν και την ίδια ώρα η Πατρίδα γεμίζει από βαρβάρους που μισούν τον Δυτικό πολιτισμό.

Μέχρι τώρα, οι Διεθνιστές που μας κυβερνούν, αυτοί οι άνθρωποι που ποτέ δεν αγάπησαν την Ελλάδα, έπαιζαν το θέατρο της Φιλανθρωπίας, έναντι των συνανθρώπων μας, θέλοντας να δικαιολογήσουν την πολιτική των ΑΝΟΙΚΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ που εφάρμοσαν, από την πρώτη στιγμή που ήλθαν στην εξουσία.

Πολιτική που ουσιαστικά διευκόλυνε τους δουλεμπόρους-διακινητές της Τουρκίας, στο άκρως προσοδοφόρο εμπόριο ψυχών και ανθρώπων που συνεχίζουν με αμείωτο ρυθμό.

Τώρα όμως η θεατρική παράσταση αλλάζει.

Και το άθλιο επιχείρημα που ακούσαμε είναι ότι οι λαθρο-πρόσφυγες θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας μας.

Είναι το επιχείρημα της Γερμανίας ότι η Ευρώπη γερνάει, μειώνονται οι γεννήσεις (από τα 430 εκατ. η Ευρώπη θα φθάσει το 2050 στα 310) και κινδυνεύουν τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Γι’ αυτό όπως κυνικά δήλωσε ο Γερμανός Υπουργός Εσωτερικών κ. Τόμας Ντε Μεζιέρ, “και αν δεν υπήρχε ο πόλεμος στη Συρία, θα έπρεπε να τον εφεύρουμε” (βλέπε φύλλο ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΘΡΑΚΗΣ 19 Φεβρουαρίου 2016, “Μετάγγιση πληθυσμού από την Μέση Ανατολή, εφαρμόζει η Ευρώπη”).

Οι Μουσουλμάνοι λαθρο-πρόσφυγες λοιπόν θα λύσουν το δημογραφικό πρόβλημα και της Ελλάδος, όπως δήλωσαν προχθές ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης κ. Γιάννης Μουζάλας και ο Υφυπουργός Εξωτερικών κ. Νίκος Ξυδάκης.

Και εδώ είναι που το μυαλό σταματά γιατί ξεχειλίζει, κυριολεκτικά, η οργή από την ύβρι.

Δηλαδή κ. Υπουργοί, οι Έλληνες δεν ξέρουν να κάνουν παιδιά, είναι ανίκανοι και πρέπει να μας τα φτιάξουν οι Ισλαμιστές που έχουν την γυναίκα σαν… πράγμα, σαν ζώο;

Αυτή την Ελλάδα θέλουν οι Διεθνιστές που μας κυβερνούν;

Μία Ελλάδα χωρίς Έλληνες;

Χωρίς Ιστορία, χωρίς γλώσσα, χωρίς παιδεία, χωρίς Χριστό;

Όσον αφορά την ενίσχυση των γεννήσεων, υπάρχουν τρόποι.

Όπως είχε γράψει παλαιότερα η Εφημερίδα μας, η Πολιτεία θα μπορούσε να δώσει 700 ευρώ το μήνα στις Ελληνίδες, να μην εργάζονται, αλλά να μένουν στο σπίτι, να μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Έτσι και οι άνδρες θα εύρισκαν εργασία και η Ελλάδα θα πρόκοβε.

Σ.Κ. (elthraki.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...