Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016

Από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου η 17η Διεθνής Έκθεση «ALEXPO»

Και φέτος θα διεξαχθεί στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης – Αποτελεί κορυφαίο θεσμό για την περιοχή και πυλώνα ενίσχυσης της τοπικής επιχειρηματικότητας

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, Χριστόδουλος Τοψίδης, προκειμένου να παρουσιάσει το πρόγραμμα της 17ης Διεθνούς Έκθεσης «ALEXPO», η οποία θα διεξαχθεί στο χώρο του λιμανιού της Αλεξανδρούπολης από τις 24 έως τις 28 Ιουνίου.



Ο κ. Τοψίδης τόνισε πως η έκθεση αποτελεί ένα κορυφαίο θεσμό για την περιοχή και πνεύμονα οξυγόνου για τους επιχειρηματίες που επιδιώκουν την πρόοδο σε επίπεδο εμπορικών συμφωνιών, τεχνογνωσίας και εξωστρέφειας.

Η 17η διεθνής έκθεση «ΑLEXPO» και φέτος θα έχει θεματικές ενότητες, σκοπεύοντας στην προβολή και ανάδειξη του νομού Έβρου και των επιχειρήσεων του, ενώ η είσοδος θα κοστίζει ένα ευρώ.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου, κάλεσε όλους τους επιχειρηματίες μέλη του Επιμελητηρίου, να συμμετάσχουν στην έκθεση και να προβάλλουν τα προϊόντα τους, ενώ πρόσθεσε πως κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα υπάρχουν παράλληλες εκδηλώσεις ψυχαγωγίας, οι οποίες προς το παρόν προγραμματίζονται και θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΚΙΡΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...