Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΡΙΤΗ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016

Καλεσμένος της Λαϊκής Ενότητας Καβάλας μίλησε χθες σε εκδήλωση στη Δ. Βιβλιοθήκη ο πρώην γραμματέας του Υπουργείου Εργασίας κ. Γιώργος Ρωμανιάς. Προέβλεψε περικοπές στις συντάξεις αλλά και συζήτηση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου στη Βουλή τον Απρίλιο ή και τον Μάη. Πριν απ’ όλα η κυβέρνηση πρέπει να συμφωνήσει για το περιεχόμενο του ασφαλιστικού με τους δανειστές, τόνισε ο κ. Ρωμανιάς. Η αίθουσα της εκδήλωσης ήταν γεμάτη από κόσμο, αρκετοί έθεσαν στον κ. Ρωμανιά ειδικά ερωτήματα για την συνταξιοδότηση τους.



Προληπτικά μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο άνδρας που χθες το μεσημέρι έπεσε σε ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας από μπαλκόνι 1ου ορόφου. Αρχικά επέστρεψε σπίτι του αφού μετά την πτώση δεν έπαθε το παραμικρό. Υψηλοί τόνοι στη συνεδρίαση της τουριστικής επιτροπής ανάμεσα στην Αναστασία Ιωσηφίδου και τον Μιχάλη Καπέτη. Η επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να δημιουργήσει την προβλεπόμενη από το σχέδιο που υλοποιεί, επιτροπή διαχείρισης κρίσης. Νέα αναβολή λόγω αποχής των δικηγόρων δόθηκε χθες στη δίκη στο αυτόφωρο με κατηγορούμενο τον αντιδήμαρχο Ανέστη Τσουρουκίδη. Δεν μπορούμε να ξεπεράσουμε τον αριθμό 200, είπε για τους πρόσφυγες της Ελευθερούπολης ο Δήμαρχος Νέστου Φίλιππος Αναστασιάδης. Κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παγγαίου συζητήθηκαν τα θέματα των Λουτρών των Ελευθερών και του βιολογικού της Ελευθερούπολης.



Για την σημερινή ημέρα της γυναίκας γίνονται εκδηλώσεις στα ΚΑΠΗ, συγκέντρωση το απόγευμα στην κεντρική πλατεία. Απόπειρα ληστείας το βράδυ του περασμένου Σαββάτου σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο κέντρο της πόλης. Ο ΟΤΕ ήδη εργάζεται στην οδό Βενιζέλου, έπονται η ΔΕΗ και η ΔΕΥΑΚ. Το μεσημέρι της Πέμπτης συνεδριάζει στη Κομοτηνή η ΠΕΔ ΑΜΘ, θα συζητήσει τα ανταποδοτικά τέλη του αγωγού ΤΑΡ. Συγκροτήθηκε σε σώμα το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Καταναλωτών με πρόεδρο την Κατερίνα Γεροστεργίου. Ο γενικός γραμματέας του Επιμελητηρίου Τάκη Αγγελίδης μίλησε στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση για την καινοτομία. Η εκδήλωση οργανώθηκε από την ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή. Γενική συνέλευση πραγματοποιούν το μεσημέρι οι γιατροί του Νοσοκομείου.



Χθες το απόγευμα ο σύλλογος Δυτικομακεδόνων πραγματοποίησε εκδήλωση για την ημέρα της Γυναίκας. Ανακοίνωση με το ίδιο θέμα εξέδωσε ο σύλλογος Ρωσοελληνικής κουλτούρας της πόλης μας. Από σήμερα ως την Κυριακή στο Αμφιθέατρο η παράσταση «Μανωλάκης ο βομβιστής» από τη θεατρική ομάδα Μεταμφίεση. Διάκριση στην εκπαιδευτική ρομποτική για τους μαθητές του 2ου Δημοτικού Σχολείου.



Είναι πιθανό να επιστρέψει ο Χρήστος Ταπούτος στους αγώνες της Ένωσης, στο ματς του Σαββάτου με το Ρέθυμνο. Με απουσίες ο ΑΟΚ στη Χρυσούπολη αφού είναι τιμωρημένοι οι Μπάτζιος- Ασημάκης. Ο Νέστος έχει τιμωρημένους τους Παυλακάκη- Κούτεφ. Ο Δήμος Παγγαίου αποφάσισε να διαθέσει 12.000 ευρώ για την αλλαγή του χόρτου στο γήπεδο της Ελευθερούπολης. Ενισχύει με 4.000 ευρώ τον ΓΣΕ. (
proininews.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...