Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και τον Επαναστατικό Αγώνα

Ένας εναντίον πολλών Μέτωπο
έκδοση του κόσμου του pürmeal

Ο Μαρξ προγράμματος της Γκότα για την έναρξη τις σκέψεις έγραψε "εκτιναχθεί κάθε επαναστατικό βήμα / επιχείρησης δεκάδες που είναι πιο σημαντικό από ό, τι το επαναστατικό πρόγραμμα», τονίζοντας ταυτόχρονα ότι, οι ιδέες, αλλά οι πλατιές μάζες να κατανοήσουν, όταν γίνεται μια υλική δύναμη δηλώνεται με έναν πολύ απλό τρόπο. Το γενικό περίγραμμα ενός επαναστατικού προγράμματος για να αφαιρέσετε την αντίσταση από τις απαιτήσεις της εποχής στον κόσμο όσο το δυνατόν. Εδώ ρίχνονται προς τα εμπρός με την εκμάθηση από την εμπειρία της προηγούμενης περιόδου θα μπορούσε επίσης να υπογραμμιστεί ότι η επαναστατική μέτρα που έχουν ληφθεί.



Βάθος θεωρητική και πρακτική σχέση απλότητα συνεχίζει να είναι στην ημερήσια διάταξη των όρων εργασίας σήμερα.

Ιμπεριαλιστικό-καπιταλιστικό σύστημα κράτος και την ιεραρχία από το 2008 στο πρόσωπο του «παγκόσμια κρίση» δεν τείνουν να προέρχονται από.

πολιτικές εξοπλισμών και τον πόλεμο είναι όλο και όλο και πιο διαδεδομένη συμμαχία βάση με ιμπεριαλιστικά μπλοκ διαμορφώνεται από την ένταση μεταξύ της περιοχής περισσότερο, αυξάνοντας παράλληλα τον κίνδυνο της ένοπλης σύγκρουσης, αυξάνονται σε περιφερειακούς πολέμους και συγκρούσεις. ΗΠΑ-ΕΕ-Ιαπωνίας κατά της Ρωσίας ή της Κίνας (Σαγκάη Οργανισμός Συνεργασίας) του άξονα των αναδυόμενων στην περιοχή της λεκάνης όλες οι πηγές ενέργειας και πρώτων υλών.

εγγύς Ανατολή

ΕΕ-ΗΠΑ-Τουρκίας-Ισραήλ-Σαουδική συμμαχία κατά της Ρωσίας-Κίνας-Ιράν-Συρία-Χεζμπολάχ συμμαχία προέκυψε στη Μέση Ανατολή. σημαντική στρατιωτική δύναμη συμμαχίας της Ρωσίας και της Οσετίας έχουν αλλάξει την ισορροπία που πρέπει να συμμετέχουν άμεσα στον πόλεμο στη Συρία από τρίτες στρατηγική κίνηση μετά την Κριμαία, που απαίτησε εκ νέου ανακάτεμα των καρτών που θα ανανεωθούν και θέσεις. Χρησιμοποιώντας την απειλή της καταστροφής των πυρηνικών όπλων από το Ιράν, το Πακιστάν και τη Σαουδική Αραβία εκτελέστηκε μια σιιτική θρησκευτική μελετητές να έχουν προκύψει ως απάντηση σε αυτές τις κινήσεις. Σινο-Ρωσία-Ιράν συμμαχία ενεργεί αδιάφορος κάνουν τις κινήσεις τους.

Ασίας-Ειρηνικού

περισσότερο από το ήμισυ των στρατιωτικών δυνάμεων των ΗΠΑ στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού να στραφούν προς την Κίνα να παίρνει μορφή ως μια στρατηγική περιορισμού. Αυστραλία-Ιαπωνία-Φιλιππίνων σχέσεις είναι ο τρόπος να πάει για να δημιουργήσετε ένα μπλοκ από τον άξονά του.Ιαπωνία, η οποία ανοίγει τα όπλα ενάντια στις συνταγματικές τροποποιήσεις που πρέπει να γίνουν από ένα τεχνητό νησί στο υφαλοκρηπίδα της Νότιας Θάλασσας της Κίνας, η επέκταση της Κίνας, τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας υποστήριξε ελήφθησαν τα μέτρα.

Αφρική

Αφρική, σε συνεργασία με τις ΗΠΑ στρατιωτική ηγεμονία του πολέμου με τη Γαλλία στην Κίνα, την πρωτοβουλία της Κίνας για τη δημιουργία στρατιωτικών βάσεων στην Αφρική απαιτεί να ληφθούν υπό τον έλεγχο των κρίσιμων σημείων στην πορεία της κυκλοφορίας των εμπορευμάτων γίνεται από τη θάλασσα.

Ευρώπη

θέσης μάχη για τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση στην Ελλάδα στην Ευρώπη, η Ισπανία και η Πορτογαλία είχαν επίσης ένα σαφές μήνυμα αριστερής αντιπολίτευσης. Jeremy Corby Αγγλία του Εργατικού Κόμματος να κερδίσει την απάντηση του δημάρχου σε έναν συνταξιούχο στρατιώτη που υπηρέτησε στην Ιρλανδία γίνεται για να αυξηθεί το επίπεδο μας δίνει μια ιδέα για την επίδραση αυτών των προπαρασκευαστικών κινήσεις και θέσεις πολέμου. Η ΕΕ και οι γειτονικές της χώρες της Κεντρικής σαφέστερη διάκριση αποκαλύπτει επίσης τι συνέβη. συνόρων της ΕΕ σε καθεστώς «εσωτερική αποικία» δείχνει ότι ο εθνικός μέσος όρος της έντασης της εργασίας που μεταφέρθηκαν. Ελεύθερη κυκλοφορία για να πάει σε κέντρα στη χώρα και προσφέρει τη δυνατότητα να εργαστούν πολύ φθηνά παράνομα ή εργασία στο κάτω μέρος αυτής της Ένωσης. Ο αυξανόμενος πληθυσμός των μεταναστών με τη Συρία πόλεμο αγώνας στην Ευρώπη είναι να γίνει μία από τις πιο σημαντικές δυναμική.

Λατινική Αμερική

Μετά το στρατιωτικό πραξικόπημα της Ονδούρας ευέλικτο θέσης πολέμου που αναπτύχθηκε στη Λατινική Αμερική και το δικαίωμα κατά τις κεντροαριστερές κυβερνήσεις στην Κεντρική Αμερική, τη Βενεζουέλα και τη λήψη τώρα οδηγεί στην Αργεντινή ALBA και το έναυσμα για την προσπάθεια που καταβάλλεται στο ΟΑΚ εκ νέου ασχολούνται κατά Celac. ειρηνευτικές συνομιλίες της Κολομβίας με τις ανάγκες του κράτους FARC να διαβάσετε, ως μέρος της στρατηγικής αυτής.

Ιμπεριαλιστική επιθετικότητα και τον Επαναστατικό Αγώνα

Ως κύριος των συνεχιζόμενων ειρηνευτικών διαπραγματεύσεων σε όλο τον κόσμο πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της προετοιμασίας για ένα νέο πόλεμο και την επίθεση κύμα που κερδίζει περισσότερη σαφήνεια.

Σε παγκόσμιο επίπεδο πάλη των λαών κάτω από την πίεση των εργαζομένων και των εργαζομένων της αυτοδιαχείρισης και της αυτοάμυνας με τα εργαλεία για να οργανώσουν και να παλέψουν ένα νέο επίπεδο.

περάσει την κρατική ασφάλεια, το δικαίωμα παραστρατιωτικών ενάντια στα δεξιά της επίθεσης, όπως η εισαγωγή της αντίστασης συμμορία των λαών της Λατινικής Αμερικής, τη Νότια Ασία, την Ινδία, το Νεπάλ, τη Νότια Κορέα, τις Φιλιππίνες, την καταπολέμηση των Ταμίλ στη Σρι Λάνκα, Παλιά Αφρικής ANC εμφανίστηκε στη Νότια Αφρική και το COSATU «νέα εθνική και κοινωνική απελευθέρωση αγώνα που οδήγησε στη διαίρεση δείχνει ότι δεν υπάρχει τίποτα πολιτική ελευθερία χωρίς οικονομική ελευθερία. ΗΠΑ και τον Καναδά για τις αυτόχθονες και μαύρο αντίσταση, προστίθενται τα ισπανόφωνους μετανάστες. Αυξάνει τις δυνατότητες για αντίσταση αγώνα του παλαιστινιακού λαού και του κουρδικού λαού στη Μέση Ανατολή και την αντίσταση και να ανοίξει το δρόμο για νέες συμμαχίες. Ευρώπη Ισπανία, η Ελλάδα και η Πορτογαλία αγώνα στο τέλος αποκαλύπτει ευρεία και μαζική αντίσταση που θέτει η νέα εποχή του εργατικού κινήματος εργασίας.

Σοσιαλιστικού μπλοκ κατά την προηγούμενη ιστορική περίοδο (ΕΣΣΔ, την Κίνα, την Κούβα, την Ανατολική Ευρώπη, τη Λαϊκή Δημοκρατία του Βιετνάμ, το Λάος, την Καμπότζη, την Κορέα, την Υεμένη, τη Λαϊκή Δημοκρατία, κλπ) με την παρουσία ενός πραγματικού πραγματικότητα για την πάλη των λαών κάτω από εργατικό μοχθούν και παγκόσμια πίεση ευρύ όπως στεκόταν.

Ιστορική ήττα του βάρους και της σοσιαλιστικής, άνοιξε το δρόμο με αυτο-εμπειρία μάθησης που αφορούν την αυτοάμυνα και την αυτο-διαχείριση των δημοσίων υπαλλήλων μοχθούν υπό πίεση και να συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε για να παραμείνει κάτω από τη βαριά καταστροφή των επαναστατικών ιδεών.

Επαναστατικός Αγώνας στην Εγγύς Ανατολή, Ευκαιρίες και Προοπτικές

Με την Πράξη της μάθησης ιδέες γίνονται υλική δύναμη μας φέρνει αντιμέτωπους. δημοκρατικό στον αγώνα διήρκεσε στην περιοχή μας, κοσμική, επαναστατικό χαρακτήρα της ΚΜΑ στις δυνάμεις του Κουρδιστάν προέκυψε (Βόρεια ΜΚΟ, Rojav σε μια Δημοκρατική Συρία Κογκρέσο, ο χρόνος σχέση με Γκόραν και το PUK στο Νότο, επέμεινε στο Εθνικό Συνέδριο για τα τέσσερα τμήματα του Κουρδιστάν) Παλαιστίνη είναι το PFLP.

Φυσικά, τα τέσσερα τμήματα των σχέσεων Κουρδιστάν με τα τέσσερα αντιδραστικό κράτος και τον αγώνα για να πάρει περιφερειακού χαρακτήρα είναι το αντικειμενικό λόγο. Οι δημοκρατικές επαναστάσεις πλαίσιο σχήματος όπως ένα κοινό πλαίσιο.

κατά τη διάρκεια του πολέμου στη Ρωσία, η οποία προέκυψε από το κανάλι οδήγησε την επανάσταση του Φεβρουαρίου Οκτωβριανή Επανάσταση έχει προκύψει. Ότι εισέρχεται σε ένα περιφερειακό δημοκρατικές συνθήκες επανάσταση με την κουρδική αντίσταση στη Μέση Ανατολή και του παλαιστινιακού λαού.

ΕΕ-ΗΠΑ-Τουρκίας-Ισραήλ-Σαουδική Αραβία-Κατάρ-KDP-Ρωσίας μπλοκ εναντίον της Κίνας-Ιράν-Ιράκ-Συρία-Χεζμπολάχ έχει αντιμετωπίσει μπλοκ.Κουρδικό Ελευθερία Κίνημα, λαμβάνοντας μέρος σε αυτά τα τμήματα, να διενεργούν τις πολιτικές αξιοποιώντας τις αντιφάσεις μεταξύ των μπλοκ.

Τώρα είναι χρήσιμο να κάνω μια ιστορική ερώτηση. Υπάρχουν δύο χώρες που ιστορικά σοσιαλιστικό επαναστατικό κίνημα είναι ισχυρή στη Μέση Ανατολή. Η Τουρκία και το Ιράν. Φυσικά, δεν είμαστε αγνοούν τον αντίκτυπο της Ιρακινό Κομμουνιστικό Κόμμα και την επικράτηση της δεκαετίας του '60, αλλά σήμερα δεν φαίνεται μια σοβαρή παρουσία. παρουσία Λιβανέζικο Κομμουνιστικό Κόμμα στο Λίβανο είναι επίσης σημαντικό, αλλά μιλάμε για τη δύναμη να αλλάξει τη διαδικασία της ρίζας.

Ιρανικό επαναστατικό κίνημα των καταπιεσμένων, το αποτέλεσμα είναι πολύ περιορισμένη σήμερα ως αποτέλεσμα των σφαγές και εκτελέσεις.Κουρδικό Ελευθερία Κινήματος στην Τουρκία ξεχωρίζει ως ο αδύναμος κρίκος στην αλυσίδα των ιμπεριαλιστικών καπιταλιστικού συστήματος των κρατών διαμόρφωσε μια συμμαχία με το επαναστατικό κίνημα. Επανάσταση Κουρδιστάν-Τουρκίας επίδραση με τα Βαλκάνια, τον Καύκασο και τη Μέση Ανατολή θα επηρεάσει την ανάπτυξη. Φυσικά, θα υπάρξει μια διαδικασία όπου ο τελικός αγώνας ενάντια στο ΝΑΤΟ.

Η Τουρκία θα πρέπει να αντιμετωπίσει το επαναστατικό κίνημα της νέας εποχής της επαναστατικής διαδικασίας της χώρας με ilişkilenerek παγκόσμιας επανάστασης της προοπτικής και κοινωνικές πρακτικές που συμβαίνουν στη ζωή. Με τη νέα ταξική σύνθεση με νέες μάχες διαλεκτική ilişkilenirk την (εργατική τάξη της νέας σύνθεσης στην αντίσταση Travel εξαρτημάτων, μπροστά από την αδυναμία να αφορούν τα συστατικά της αντίστασης μέταλλο στέκεται ως ένα πρακτικό ζήτημα), οι Κούρδοι πρέπει να αναπτύξουν πρακτικές σχέσεις με το Κίνημα Ελευθερίας.

Rojav να βρείτε την πραγματικότητα της Canton αυτοδιοίκησης αναδειχθεί ως περιοχές όπου δοκιμασμένα στην πράξη. Κοπάνα Αντίσταση της αυτοδιοίκησης και της διαδικασίας αυτο-άμυνας Μάρτιο αποκάλυψε πώς η μορφή δεν μπορεί να διαχωριστεί από το άλλο είναι συνδεδεμένα μεταξύ τους. Κοπάνα ατμόσφαιρα που δημιουργείται από την αντίσταση στο βόρειο Κουρδιστάν, η τουρκική απόφαση ήταν πολύ άβολα.

Κουρδικό Ελευθερία Κίνημα της Τουρκικής Δημοκρατίας, στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, παρά να κουρδικό Ελευθερία Κίνημα του της καταστροφής ενάντια στην πολιτική του πολέμου (με την εφαρμογή των αποφάσεων του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας θα πρέπει να εκλαμβάνεται ως το AKP-στρατιωτική συμμαχία. Ομιλία στην Στρατιωτική Ακαδημία Ταγίπ Ερντογάν είναι η επίσημη ανακοίνωση αυτής της συμμαχίας ταυτόχρονα) για να πάει ενάντια στην αντίσταση τώρα θυμίζει σε όλους ότι είναι καιρός για συγκεκριμένα μέτρα θα πρέπει να ληφθούν όχι υποσχέσεις. Αντίσταση σχεδιάστηκε ως μια μορφή αυτοδιοίκησης με τη Δημοκρατική Αυτονομία ανακοίνωσε ένα νέο τρόπο. Η πολιορκία και την καταστροφή να επιτεθεί την κατάσταση της Αυτοδιοίκησης άνοιξε το δρόμο για την οργάνωση της αυτοάμυνας. Όλο και περισσότερο κατακερματισμένη και οι τοπικές παρατεταμένη αυτοάμυνα γίνεται όλο και πιο συντονισμένη.

Κατά τη διαδικασία απενεργοποίησης, ενώ η αντίσταση στο Κουρδιστάν AHİM'e οι ειδικές ζώνες ασφαλείας με την τιμή δεν θα παρεμβαίνει στη διαδικασία και τη δήλωση της συμφωνίας τους πρόσφυγες και την πώληση των έξυπνων πυρομαχικών TC στρατό για να αντισταθμίσει τις κινήσεις και τους Κούρδους της Ρωσίας κατά τη λειτουργία για να φιμώσουν την κατάσταση θάρρος TC να περιβάλλεται από την πόλη μπροστά στα μάτια του κόσμου, κουρδικού λαού τιμωρούνται μαζικά. σιωπή πάνω από τις σφαγές στη Σρι Λάνκα, το οποίο παρουσιάζει χαμηλότερη συμμαχία μορφή πυκνότητας στον κόσμο συνέβαιναν στη Βόρεια Κουρδιστάν.

Αυτοδιοίκηση το γνωρίζει αυτό τόσο θυμωμένος ότι η πολιτική μεσολαβητής του προσωπικού και του εγγυητή της συμφωνίας μεταξύ των Φιλιππίνων και του κράτους του MİKC αποτέλεσμα την αυτονομία του. Παρά τη δήλωση 1128 υπογράφεται από ακαδημαϊκοί έχουν εμετό οργή. Τουρκία επαναστατικό κίνημα των αντιδράσεων των αγωνίζονται οργανισμούς και ιδιώτες να επιστρέψει στις διαπραγματεύσεις για τις απαιτήσεις του άξονα του κουρδικού πολιτικού κινήματος ενάντια στην κυβέρνηση εξωτερική κλήση και σχηματίζεται γύρω από την αλληλεγγύη έχει τη διάκριση της εκφράζουν την πιο προηγμένη μάζα στάση για το θέμα αυτό.

Η αντίσταση του κουρδικού Ελευθερία Κίνησης και σε αλληλεγγύη με το διεθνές επαναστατικό κίνημα είναι επαναστατικό κίνημα της Τουρκίας και η κοινή αντίσταση εμφανίστηκε στην προοδευτική δημοκρατική δημόσια ζωή θα αποκαλύψει μια σημαντική γνώση σχετικά με το μέλλον της αντίστασης στη Μικρά Ασία ...
News: isyandan.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...