Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Güney Afrika: Üniversite’de EFF Gençlik Birimi Özel Güvenlik İle Çatıştı

Νότια Αφρική Mafikeng Campus διαδηλωτές φοιτητής του Πανεπιστημίου Northwestern από τις δυνάμεις ασφαλείας, ιδιωτικές δυνάμεις ασφαλείας σε συγκρούσεις ανάμεσα σε μια έγκυο φοιτητής πυροβολήθηκε τουλάχιστον 10 φοιτητές τραυματίστηκαν και της επιστήμης της φωτιάς.


Νωρίτερα φέτος το πανεπιστήμιο άνοιξε με διαμαρτυρία από τους μαθητές μετά τη λήξη των εκπροσώπων των προσωρινών μαθητικό συμβούλιο συμμετείχε στην τελετή έναρξης της διαχείρισης του Συμβουλίου της πρώην φοιτητές διαμαρτυρήθηκαν συμβούλιο απαρτίζεται από επιλεγμένους μαθητές. ιδιωτική αστυνομία προσπαθεί να διαλύσει τους διαδηλωτές επιτέθηκαν στους φοιτητές με δακρυγόνα σφαίρες αερίου και καουτσούκ.

Της Νότιας Αφρικής μαθητές Κογκρέσο ο πρόεδρος Kai Karabo, "απαράδεκτο μαθητικό συμβούλιο που αποτελείται από φοιτητές που επιλέγονται από το Διοικητικό Συμβούλιο. Επιλεγμένα μαθητές θα λειτουργήσει προφανώς προς το συμφέρον της κυβέρνησης », είπε.

Οικονομική Ελευθερία Αγωνιστών (ΕΤΑ) για την Pudi η «Διαχείριση Rebao ήταν γρήγορα συνειδητοποίησε ότι η εκχώρηση που θα εκπληρώσει τις απαιτήσεις τους. Μην περιμένετε κανέναν να δεχθεί μαθητές ότι οι πρόγονοί τους. Ήμουν ένας εκπρόσωπος για τον τερματισμό του μαθητικού συμβουλίου, ο αρχηγός της κυβέρνησης που θέλουν, θέλω να πω ότι ποτέ δεν θα αφήσει τους φτωχούς μαθητές να αποκλειστούν από το σχολείο », είπε.

Pudi επίσης «οπλισμένοι υφιστάμενων πόρων διαχείρισης, ενώ περιμένει να πάει την υποστήριξη της διαχείρισης σπίτι φτωχούς φοιτητές στο κολέγιο δαπανώνται για να κρατήσει την ιδιωτική ασφάλεια. Για τη στρατιωτικοποίηση των φοιτητών και περισσότερα όπλα δεν χρησιμοποιούνται ποτέ σε δεν θα επιτρέψει ", είπε.
News: isyandan.org.http://isyandan.org/haberler/guney-afrika-universitede-eff-genclik-birimi-ozel-guvenlik-ile-catisti/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...