Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

ΔΝΤ καλεί για ένα πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης για την παγκόσμια οικονομική κρίση

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ομπάμα με τον επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. (Φωτογραφία: AP).Το ΔΝΤ απαιτεί ότι η G20 ένα παγκόσμιο πρόγραμμα έκτακτης ανάγκης για την τόνωση της οικονομίας. Ειδικότερα, οι ΗΠΑ χρειάζεται παγκόσμια υποστήριξη, επειδή η οικονομία κινδυνεύει να πέσει σε ύφεση. Η Γερμανία φαίνεται να είναι μάλλον χαλαρή και η κατάσταση δεν φαίνεται πολύ δραματική.



Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) συμβουλεύει τις 20 μεγαλύτερες βιομηχανικές και αναδυόμενες χώρες (G20) σε ένα κοινό πακέτο στήριξης για την παγκόσμια οικονομία.

Η G20 πρέπει να τονωθεί η ζήτηση μέσω συντονισμένης δράσης, σύμφωνα με μια έκθεση που δημοσιεύθηκε την έκθεση την Τετάρτη το ΔΝΤ πριν από την G20 συνάντηση στη Σαγκάη τέλος της εβδομάδας. Η παγκόσμια οικονομική ανάπτυξη επιβραδύνεται και η οικονομική κατάσταση των αναδυόμενων χωρών έχουν επιδεινωθεί επειδή η Κίνα τους abkaufe λόγω της δικής τους οικονομικής ύφεσης λιγότερες πρώτες ύλες. Οι εξελίξεις αυτές ανεβαίνουν τον κίνδυνο που η παγκόσμια οικονομική ανάκαμψη π.μ. αναστατώσει το πέρασμα.

Με δεδομένη την πρόσφατη πτώση των τιμών στις χρηματιστηριακές αγορές, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών και τα σημάδια της επιβράδυνσης της παγκόσμιας οικονομίας είναι η συνάντηση των υπουργών Οικονομικών της G20 και κεντρικών τραπεζιτών στη Σαγκάη σημείωσε μια νέα κατάσταση, την Παρασκευή. Η συνάντηση θα μερικές φορές ήταν σε σχέση με την κρίση συνάντηση τον Απρίλιο του 2009, καθώς οι χώρες βιομηχανικές και αναδυόμενες συμφώνησαν σε μια κοινή προσέγγιση για την καταπολέμηση της μια παγκόσμια ύφεση στην οικονομική κρίση.

Η προσδοκία ενός σχεδίου έκτακτης ανάγκης θα μπορούσε επίσης να τροφοδοτείται από το γεγονός ότι η έκθεση του ΔΝΤ αναφέρει ότι τον Απρίλιο του κάτω και πάλι ανάπτυξη προβλέψεις για την παγκόσμια οικονομία θα μπορούσε. Τον Ιανουάριο, είχε μειωθεί στο 3,4 από το 3,6 τοις εκατό.

Καιρό δεν ήταν η νευρικότητα πριν από τη συνεδρίαση των G20 τόσο μεγάλη όσο πριν από τις διαβουλεύσεις Οικονομικών τέλος της εβδομάδας στη Σαγκάη. "Όπου και να κοιτάξεις: μόνο κρίσεις," θρηνεί ένας έμπειρος G20 εκπρόσωπος δήλωσε στο Reuters. Αυτό ισχύει και για τον ξενιστή ότι η παγκόσμια οικονομική γίγαντες μεγαλώσει και τώρα από μια επίμονη αδύναμη ανάπτυξη πάσχοντα Κίνα.Ενώ τόσες πολλές, όπως η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ επιχείρησε να υποβαθμίσει αυτό ως συνήθεις συνέπειες προσαρμογή κατά την όπισθεν σε ένα πιο βιώσιμο οικονομικό μοντέλο. Άλλοι, όμως, στο πλαίσιο της G20 το κρατήσετε απλό για μια καταστροφή και αφορούν την αναταραχή στις χρηματιστηριακές αγορές και τις αγορές συναλλάγματος.

Σε αυτό το έτος της κινεζικής προεδρίας της Ομάδας των 20 κορυφαίες βιομηχανικές και αναδυόμενες χώρες (G20) έχει ξεκινήσει καλά για την κυβέρνηση στο Πεκίνο.Επειδή υπήρξαν επιτυχίες. Το ίδιο έκαναν και οι Ηνωμένες Πολιτείες μετά από χρόνια δισταγμό ο δρόμος για μια μεταρρύθμιση του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), η Κίνα δίνει πολύ περισσότερη δύναμη στο Ταμείο. Το νόμισμα της Κίνας καταγράφηκε γιουάν στο καλάθι ΔΝΤ νομισμάτων και ως εκ τούτου το όνομά του αποθεματικό νόμισμα του κόσμου , Τέλος, η Κίνα ήρε την ασιατική Υποδομών Τράπεζα Ανάπτυξης (AIIb) από το βάπτισμα - κατά επιφυλάξεις των ΗΠΑ και με τη Γερμανία, τη Μεγάλη Βρετανία και τη Γαλλία ως ιδρυτικά μέλη.

Αλλά για να γιορτάσουν εκεί για την Κίνα εξακολουθεί να είναι μικρή. Οι ρυθμοί ανάπτυξης πέφτουν από πιο αδύναμο. Κατά το παρελθόν έτος για ένα τέταρτο του αιώνα, ήταν η πρώτη φορά κάτω από επτά τοις εκατό. Η πτωτική τάση θα συνεχιστεί και μετά την αξιολόγηση του ΔΝΤ και της γης το 2017 σε 6,0 τοις εκατό. Το εξωτερικό εμπόριο κατέρρευσε κατά την έναρξη. Τα ανάπτυξης ανησυχίες και το υψηλό χρέος των πολλών κινεζικών εταιρειών διασφαλίζεται επίσης ότι έχουν καταρρεύσει αρκετές φορές κατά το νέο έτος, του κόσμου χρηματιστηριακές αγορές.νόμισμα, ακόμη και της Κίνας έχει υποτιμηθεί, υποστηριζόμενη από την κεντρική τράπεζα, προκειμένου να στηρίξει τις εξαγωγές.

Ιαπωνία απάντησε στενοχωρημένος και τώρα ζητά να προσλάβει στη G20 για μεγαλύτερη νομισματική συντονισμό των μεγάλων κρατών. Μια ευρωπαϊκή εκπρόσωπος της G20 ανακοίνωσε: «Θα Κίνα έχουν πολλά να ρωτήσω. Και έχουμε τρεις βασικές απαιτήσεις :. Διαφάνεια, τη διαφάνεια και τη διαφάνεια "

Στη Σαγκάη θα είναι να μιλήσουμε για την άνιση και χωρίς πολύ δυναμική αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία. ΔΝΤ και ο ΟΟΣΑ έχουν τις προβλέψεις τους αποσυρθούν μέχρι αυτή τη μέρα και πάλι. Αυτό είναι στενά συνδεδεμένη με την πρόσφατη κατάρρευση των τιμών του πετρελαίου . Αρχικά χαιρετίστηκε ως ένα πακέτο κινήτρων για πολλές χώρες, τώρα οι αρνητικές συνέπειες είναι κυρίαρχη.

Η νομισματική πολιτική σύμφωνα με τις εκθέσεις από την G20 κύκλοι είναι ψηλά στην ατζέντα. Ποτέ υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε για απέκρυψε το γεγονός ότι κατέχει την υπερ-χαλαρή νομισματική πολιτική για επικίνδυνη. Χώρες όπως το ανέτρεψε σε ύφεση Βραζιλία τρέμουν, πώς να συνεχίσετε με τη νομισματική πολιτική της Fed μετά την πρώτη μικρή αύξηση των επιτοκίων το Δεκέμβριο. Επειδή εξαρτάται από το εάν περισσότερες από τις εκροές κατοικίες εξακολουθούν να απειλούν σοβαρά προβλήματα.

Σε όλα αυτά έρχεται η ζοφερή γεωπολιτική κατάσταση. Η διαμάχη για την πολιτική για τους πρόσφυγες στην Ευρώπη, αλλά και μια πιθανή προτεινόμενο δημοψήφισμα για την προσχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου της Ευρωπαϊκής Ένωσης τρέφουν αμφιβολίες για τη σταθερότητα του ευρώ και της ΕΕ. Και υπάρχουν και οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία. "Βλέπω ανησυχούν μόνο γραμμές" klag μια G20-man.

Η προσεχής διάσκεψη των G20 υπουργοί Οικονομικών θα γερμανικές κυβερνητικές πηγές είπε, παρά τις παγκόσμιες αβεβαιότητες να είναι περιορισμένης δράματος . "Θα μιλήσουμε στη Σαγκάη στις κρίσεις, αλλά αυτό δεν είναι μια συνάντηση κρίσης», δήλωσε ένας ανώτερος γερμανική κυβέρνηση αξιωματούχοι την Τετάρτη. "Αναμένουμε έντονες συζητήσεις σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση υπό το φως των αβεβαιοτήτων της περασμένης εβδομάδας και το ελαφρώς προς τα κάτω αναθεωρημένες προοπτικές για την παγκόσμια οικονομία."http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de/2016/02/25/iwf-fordert-notfall-programm-gegen-weltwirtschaftskrise/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...