Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2016

Μειώθηκε χθες ο αριθμός των προσφύγων που φιλοξενεί ο Νομός Καβάλας. 535 μεταφέρθηκαν σε στρατόπεδο στο Κιλκίς. 595 παραμένουν στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης και 193 στο γυμναστήριο της Ελευθερούπολης. Άγνωστο παραμένει πόσοι θα έρθουν την Τετάρτη το απόγευμα, εξετάζεται το ενδεχόμενο κάποιοι από αυτούς να φιλοξενηθούν σε κτιριακές εγκαταστάσεις στην περιοχή της Δράμας. Μπορούμε να φιλοξενήσουμε έως 1.000 άτομα, ανακοίνωσαν το Σάββατο οι φορείς του Νομού Καβάλας. Χθες το απόγευμα τα παιδιά στο Εκθεσιακό Κέντρο διασκέδασε ο ταχυδακτυλουργός Ανανίας.

Κλειστές θα είναι σήμερα από τους αγρότες οι υπηρεσίες του Διοικητηρίου. Ωστόσο οι κινητοποιήσεις βαίνουν προς ολοκλήρωση. Ανοιχτός από σήμερα ο δρόμος στα Κερδύλλια. Εντός της ημέρας θα ανοίξει η Εγνατία Οδός στη Χρυσούπολη ενώ θα αποσυρθούν και τα τρακτέρ που βρίσκονται στην παλιά εθνική οδό Καβάλας- Ξάνθης. Νέα διοίκηση εξελέγη χθες για την Ένωση Καταναλωτών Καβάλας. Χθες βράδυ επιβατικό αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Ζυγού – Καβάλας έπεσε πάνω στην είσοδο του στρατιωτικού αεροδρομίου του Αμυγδαλεώνα. Εκδηλώθηκε πυρκαγιά, το αυτοκίνητο καταστράφηκε. Πρόλαβε κι απομακρύνθηκε ο οδηγός του. Την περασμένη Παρασκευή συνελήφθη μία ακόμη φορά ο αντιδήμαρχος Ανέστης Τσουρουκίδης επειδή δημοτικό όχημα συνεχίζει να κρατά κλειστή δημοτική οδό στη Λημνιά. Προσεκτικές ενέργειες αποφάσισε να κάνει η ΔΕΥΑ Παγγαίου σχετικά με όσους της οφείλουν χρήματα από απλήρωτους λογαριασμούς νερού. Η Εγνατία Οδός ΑΕ έλυσε μερικώς το πρόβλημα στην Παράκαμψη.

Συνεδριάζει το απόγευμα η διοίκηση του Επιμελητηρίου. Εκδήλωση στο πλαίσιο του διαλόγου για την παιδεία έγινε το Σάββατο στη Δ. Βιβλιοθήκη. Έξω από το κτίριο έκανε διαμαρτυρία το ΠΑΜΕ εκπαιδευτικών. Στελέχη του Υπουργείου Περιβάλλοντος θα βρεθούν αυτή την εβδομάδα στη Θάσο για τις λατομικές και μεταλλευτικές ζώνες. Προηγήθηκε επίσκεψη των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας στη Γενική Γραμματέα Χωροταξίας Ρένα Κλαμπατσέα. Συνεχίζουν την αποχή τους όλη την εβδομάδα οι δικηγόροι του Ν. Καβάλας. Γενική συνέλευση με κοπή βασιλόπιτας έκανε χθες ο Σύνδεσμος Τυφλών ΑΜ. Βραβεύτηκαν ο Χρήστος Ηλιάδης, ο Άγγελος Τσατσούλης και η Γενική Ταχυδρομική.

Το βράδυ στο «Αντιγόνη Βαλάκου» η θεατρική παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» σε σκηνοθεσία της Άννας Παναγιωτοπούλου. Το βράδυ στο Όσκαρ κοινή μουσική εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου και του 6ου Λυκείου. Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η χθεσινή 11η Αλφαβητοπαρέλαση. Την Τσικνοπέμπτη στη Καβαλιώτισσα ο αποκριάτικος χορός των συνταξιούχων του ΤΕΒΕ.

Ισόπαλος 1-1 ο ΑΟΚ στο χθεσινό ματς με το Αγιονέρι. Η ομάδα μας ισοφάρισε στο δεύτερο μέρος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Γρηγόρη Παπαδόπουλου. Σε μπελάδες το Βυζάντιο, ηττήθηκε χθες 1-0 από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Ο Σάκης Παπαβασιλείου νέος προπονητής στο Νέστο. Το απόγευμα η Ένωση αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...