Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Εθνικός Αλεξανδρούπολης- Βυζάντιο 0-0: Έπεσε πάνω στο Συριτούδη

12167491_10205448747120184_
Το Βυζάντιο είχε ένα πολύ καλό β` μέρος όπου κυριάρχησε αλλά λογάριασε χωρίς τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων, Συριτούδη που το καλοκαίρι, ήταν υποψήφιος για τον ΑΟΚ και το Νέστο.

Οι παίκτες του Δημήτρη Μαγκαφίνη έχασαν σημαντικές ευκαιρίες, να πάρουν τους 3 βαθμούς της νίκης.

Στο 20΄ο Μαμούτ μετά από αδράνεια της άμυνας των φιλοξενούμενων βρέθηκε απέναντι από τον Σουμουλίδη αλλά δεν μπόρεσε να τον πλασάρει. Στο 25΄το μακρινό σουτ του Κεφαλά δεν ανησύχησε τον Συριτούδη. Στο 30΄το συρτό σουτ του Τορομανίδη πέρασε λίγο έξω από την εστία του Σουμουλίδη. Στο 60΄και 62΄ο Συριτούδης έδιωξε εντυπωσιακά τα σουτ των Αποστολίδη και Καρλόπουλου ενώ στο 74΄ ο Μπαρέτας από καλή θέση έστειλε την μπάλα στα εξωτερικά δίχτυα του Συριτούδη. Η μεγάλη στιγμή για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 80΄όταν ο Τσίλογλου και ο Καρλόπουλος με διαδοχικά σουτ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Συριτούδη.

Στο τελευταίο 5λεπτο οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγο της αποβολής του Μπαρέτα με 2 κίτρινη κάρτα . Διαιτήτευσαν οι κ. κ. Δημητριάδης, Κελάζογλου, Μαλανδρής (ΕΠΣ Χαλκιδικής).

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ (Κ. Βουρδόγλου): Συριτούδης, Θάνος, Τσαμουρλίδης, Παρασκευάς, Μπαρμπαγιάννης, Τσορμπατζίδης( 66’ Αμπραχαμιάν), Πελτέκης ( 84’ Κυριζάκης), Τορομανίδης, Καραπατσιάς, Γωνιάδης, Μαμούτ (62’ Ερκάν).

ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ (Δ. Μαγκαφίνης): Σουμουλίδης, Δαγκούλης (70’ Καζαντζίδης), Γαλακτερός, Πόπτσης, Ματεντζίδης (62’ Μουσικάκης), Αποστόλου, Κεφαλάς, Καρλόπουλος, (86’ Ασλανίδης), Αποστολίδης, Τσίλογλου, Μπαρέτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...