Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΗ 2014


news
Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας που συνεχίστηκε χθες το απόγευμα στο Δημαρχείο έφθασαν οι διαδηλωτές φιλόζωοι, οι οποίοι νωρίτερα χθες έκαναν συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της πόλης. Ζήτησαν συνάντηση με τη Δήμαρχο, η οποία θα γίνει την Δευτέρα. Διεκδικούν συμμετοχή στην 5μελή δημοτική επιτροπή που ασχολείται με τα αδέσποτα ζώα. Χθες το δημοτικό συμβούλιο απάντησε αρνητικά στο αίτημα των μικροπωλητών για λειτουργία της λαϊκής αγοράς την Κυριακή. Εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών παρατάξεων το σχέδιο τουριστικής ανάπτυξης και προβολής του Δήμου Καβάλας. Στάση εργασίας κάνουν από τη 1 το μεσημέρι ως τις 5 το απόγευμα οι εργαζόμενοι στη ΒΦΛ. Θα επιδιώξουν να έχουν νέα τηλεφωνική επικοινωνία με την διεύθυνση της εταιρίας στην Αθήνα. Φήμες κάνουν λόγο για πληρωμή ενός 15νθήμερου σήμερα. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καβάλας ενέκρινε χθες την απευθείας ανάθεση για την αγορά τροφίμων που θα μοιραστούν από το κοινωνικό παντοπωλείο. Η Ενεργειακή Αιγαίου εξαγόρασε το ποσοστό της εταιρίας Petra κι είναι μόνη της στις έρευνες πετρελαίου στα Γιάννενα.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται το μεσημέρι ο Απόστολος Γκλέτσος, πρόεδρος του νέου κόμματος «Τελεία». Είναι αντίθετος στην πρόωρη προσφυγή στις κάλπες. Ο Ζαφείρης Μυστακίδης εξελέγη πάλι πρόεδρος στο τμήμα Ανατολικής Μακεδονίας του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου. Στις 6.30 το απόγευμα της Κυριακής θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Λούσυ ο Βαγγέλης Βενιζέλος. Αρχές του νέου έτους επιστρέφει στην οικία του ο Λάζαρος Παπαδόπουλος. Το σπίτι κάηκε τον Αύγουστο του 2013, οι ζημιές αποκαταστάθηκαν με εθελοντική εργασία κυρίως των επαγγελματιών της Καβάλας. Βάσει στατιστικών στοιχείων που παρουσιάστηκαν στη συνεδρίαση της διοίκησης του Επιμελητηρίου αυξήθηκαν οι επισκέπτες στην έκθεση Καβάλα Expo που έγινε τον περασμένο Σεπτέμβρη στη Νέα Καρβάλη. Σήμερα το απόγευμα ο σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Καβάλας βραβεύει τα παιδιά των μελών του που πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ. Το πρωί προσωπικό της Αστυνομικής Διεύθυνσης μοιράζει δώρα στα παιδιά της Παιδόπολης.

Σήμερα το απόγευμα στη Δ. Βιβλιοθήκη εκδήλωση του Συνδέσμου Φιλολόγων Καβάλας. Στις 8 το απόγευμα στο Όσκαρ συναυλία της Φιλαρμονικής. Στις 9 το βράδυ φιλανθρωπική συνεστίαση στο Λούσυ για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου. Αύριο το απόγευμα εκδήλωση στη Παλιά Μουσική από το σύλλογο κατοίκων Παναγίας. Σάββατο βράδυ χορός του Λυκείου των Ελληνίδων. Κυριακή πρωί Φιλανθρωπικό παζάρι στο Εμπορικό Κέντρο από τον σύλλογο Πνοή.

Για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό ετοιμάζεται ο ΑΟΚ. Εκδρομή στις Σέρρες οργανώνουν η Λέσχη Φιλάθλων και ο ΣΦΑΟΚ. Αποχωρήσεις παικτών και στον Ορφέα και στο Βυζάντιο. Με τον Άρη Ακροποτάμου προπονείται ο Βούλγαρος Γκεοργκίεφ που θα αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...