Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΟΥ ΦΟΝ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ

Γράφει ο Αντίοχος.

Πολύ (φον) Αντωνάκη Σαμαρά είχε χθες το… μενού της καθεστωτικής προπαγάνδας. Και μαζί με τ’ αληθινά παραπολιτικά (που καλωσόρισε τον Κινέζο πρωθυπουργό στα… κινέζικα), τα υπόγεια της πιάτσας Συγγρού «διέρρευσαν» στα παπαγαλάκια τους και τα συνήθη προπαγανδιστικά ψεύδη.

Αυτή τη φορά, με πρωταγωνιστές κάτι Αμερικανάκια που είχαν επισκεφθεί το μουσείο της Ακρόπολης, με τα οποία δήθεν έπιασε κουβέντα ο φον, χωρίς να τον πάρουν χαμπάρι ότι είναι ο (κατοχικός έστω…) πρωθυπουργός της χώρας (προφανώς δεν παραξενεύτηκαν ότι ήταν ο μόνος που φορούσε κουστούμι καλοκαιριάτικα, ούτε πήρε το μάτι τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον είχανε από κοντά). Ιδού το… ρεσιτάλ απλότητας του… ηγεμόνα:

«Ο Σαμαράς αιφνιδίασε Αμερικανούς τουρίστες!

Τους έπιασε την κουβέντα χωρίς να αποκαλύψει ότι είναι ο Έλληνας πρωθυπουργός.
Μια ομάδα νεαρών αμερικανών τουριστών από το Σικάγο, πλησίασε στο αρχαιολογικό μουσείο και ο Σαμαράς άνοιξε κουβέντα μαζί τους και του είπαν ότι είναι φοιτητές που ενδιαφέρονται για τις ομορφιές και τον πολιτισμό της χώρας μας.
Μετά από ένα λεπτό ο πρωθυπουργός τους αποχαιρέτησε λέγοντας ότι έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις. «Ήλθε ο Κινέζος πρωθυπουργός και βλέπουμε τα εκθέματα. Να περάσετε καλά» τους είπε στα αγγλικά. «Ευχαριστούμε, κι εσείς ποιος είστε»; Αναρωτήθηκαν οι φοιτητές . «I am the greek prime minister»απάντησε γελώντας καθώς έφευγε».

(ΥΓ): Μα καλά, για τόσο… αμερικανάκια μας περνάνε του φον τα παπαγαλάκια;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...