Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ….. (μη χάσετε το ΒΙΝΤΕΟ – είναι συλλεκτικό!!!)

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 1  — Μου ήρθε ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ, από μικρή επιχείρηση Οδικής Βοήθειας ΚΑΤΑ άλλης, ανταγωνιστικής, τοπικής επιχείρησης Οδικής Βοήθειας. Η καταγγελία φαίνεται να απευθύνεται προς την πρώην Υπηρεσία Ειδικών Ελέγχων (ΥΠ.Ε.Ε.), νυν ξανά ΣΔΟΕ, και ο καταγγέλων θεώρησε σκόπιμο να μου τη στείλει και μένα. Σκεπάζω για ευνόητους λόγους ονόματα και αριθμούς αυτοκινήτων και τηλεφώνου και το αναρτώ όπως το πήρα:

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 2   — Από: ΧΧΧΧΧΧΧ  ΧΧΧΧΧΧ
   — Ημερομηνία: 7 Νοεμβρίου 2013 – 9:21 μ.μ.
Θέμα: οδικη βοηθεια ΧΧΧΧΧΧΧ  ΧΧΧΧΧΧΧΧΧ με εδρα ΧΧΧΧΧ αρ αυτΧΧΧ  ΧΧΧΧ,  ΧΧΧ ΧΧΧΧ – ΑΡ ΤΗΛ 69ΧΧ ΧΧΧΧΧΧ
Προς:info@ypee.gr

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 3  — παρακαλω να ελεχτη η εν λογω εταιρια γιατι λειτουργει χωρις να κοβει παραστατηκα χωρις να τυρει ωραριο εργασιας με ανασφαλιστους οδηγους χωρις αδεια λητουργιας  εκρεμουν πολες δικαστηκες αποφασης για στητα ατυχηματα στην κακια σκαλα και για κλοπες αυτοκηνητων πως εχει διατηρη αδειες απο τη στηγμη που εκρεμου δικαστηκες αποφασης  και ποιος εχει δωση της αδειες στο φωνια της ασφαλτου.

ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ 4  — Ο αποστολέας ας ξαναδοκιμάσει να το στείλει στο νυν ΣΔΟΕ και εν πάσει περιπτώσει, αν με διαβάζει κανένας μέσα από τη χαβούζα, να μου γράψει επίσημα για να του προωθήσω το…. λαβράκι. Οι υπόλοιποι, καμαρώστε τις φωτογραφίες και το βίντεο, για να δείτε τι θα πάθετε αν δεν διαλέγετε σωστά!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=aVALKxAw6Cw   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...