Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013

Πριγκιπικό ενδιαφέρον για την Παιδόπολη!

Πριγκιπικό ενδιαφέρον για την Παιδόπολη!Η πρόεδρος της Παιδόπολης Καβάλας Μαρίνα Φιλιππίδου, δέχθηκε προ ημερών ένα διαφορετικό τηλεφώνημα – εκδήλωση ενδιαφέροντος, υποστήριξης της προσπάθειας στο ίδρυμα. Το τηλεφώνημα προέρχονταν από τη μακρινή Αίγυπτο κι αυτός που της τηλεφώνησε ήταν ο πρίγκιπας Οσμάν Ριχάτ Μπραχίμι, απογονος όπως είπε του Μοχάμετ Άλη.
Ο πρίγκιπας της Αιγύπτου δήλωσε ότι ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί λεπτομέρειες για τη λειτουργία της Παιδόπολης. Όπως είπε θέλει να την επισκεφθεί τον Οκτώβριο και να κάνει δωρεά. Συστήθηκε ως άνθρωπος που συνδέεται με την Καβάλα, λόγω της σχέσης με τον Μοχάμετ Άλη, ο οποιος όπως είπε σήμερα είναι πρόεδρος του ινστιτούτου Μοχάμετ Άλη που δραστηριοποιείται παγκοσμίως.
Η Μ. Φιλιππίδου έδωσε τηλεφωνικά όλες τις πληροφορίες που της ζητήθηκαν. Περιμένει πια νέα όχληση προκειμένου να προετοιμασθεί τον Οκτώβριο η επίσκεψη στην Παιδόπολη του πρίγκιπα.
Χθες το πρωί παραδόθηκαν στην Παιδόπολη Καβάλας τρόφιμα, απορυπαντικά, σαμπουάν, που συγκεντρώθηκαν το προηγούμενο βράδυ στην εκδήλωση μουσικής στο φάρο στη συνοικία της Παναγίας. Ήταν μία πετυχημένη όμορφη βραδιά από πλευράς των κανταδόρων, με πολύ κόσμο και πολλούς τραγουδιστές.
Περίπου μέχρι τα μεσάνυχτα έμειναν στην εκδήλωση όλα τα παιδιά της Παιδόπολης, που συνοδεύονταν από τη Μαρίνα Φιλιππίδου. Η συγκέντρωση τροφίμων από αυτούς που παρακολούθησαν την εκδήλωση είναι αξιοπρόσεκτα μεγάλη. Θα γίνει καταγραφή των προϊόντων και των τροφίμων μακράς διάρκειας που παραδόθηκαν στο χώρο της εκδήλωσης και προωθήθηκαν στην Παιδόπολη, καθώς όλοι εκτιμούν ότι η χειρονομία είναι ιδιαίτερα ευγενική, θα βοηθήσει πολύ την Παιδόπολη, τους μήνες που έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...