Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Το Αλαβάνικο Σχέδιο Β και οι ανησυχίες του ΣΥΡΙΖΑ??? ή στο βάθος υπάρχει σιωνιστική συγκατάβαση, στήριξης Σαμαρά???


 ΜπαρμπαΝίκος Αρβανίτης

ΑΛΑΒΑΝΟΣ ΣΧΕΔΙΟ Β -1  === Μέσω «press-gr«

  === Θορυβημένη εμφανίζεται η Κουμουνδούρου μετά τις ανακοινώσεις Αλαβάνου ότι συγκροτεί νέο πολιτικό φορέα που τιτλοφορείται “Σχέδιο Β”.
  === Το “Σχέδιο Β” – δεν χρειάζεται και πολλή ανάλυση – είναι η πολιτική πρόταση που έρχεται απέναντι τόσο στην γραμμή (τρικομματικής κυβέρνησης) υπέρ της παραμονής στην ευρωζώνη όσο και στην γραμμή της αξιωματικής αντιπολίτευσης (ναι μεν αλλά στην ευρωζώνη).
  === Ουσιαστικά ο Αλέκος Αλαβάνος εμφανίστηκε ως εκπρόσωπος της γραμμής υπέρ της επιστροφής στην δραχμή και φυσικά αποχώρησης της Ελλάδας από την ευρωζώνη.

  === Ο προβληματισμός στον ΣΥΡΙΖΑ σχετίζεται με την απόφαση Αλαβάνου να κατεβάσει το κόμμα του “Σχέδιο Β’ στις ευρωεκλογές που θα γίνουν τον Ιούνιο του 2014. Μ’ αυτόν τον τρόπο όσοι εκφράζουν ευρωσκεπτικισμό και τάσσονται υπέρ της θεωρίας επιστροφής στην δραχμή έχουν κάθε λόγο να στηρίξουν ένα “καθαρό” σε γραμμές κόμμα όπως το Plan b και όχι μια αμφίθυμη στάση σχέση με το νόμισμα, όπως του ΣΥΡΙΖΑ.
  === Παράλληλα, φοβούνται ότι με αφορμή και όσα θα γίνουν στο ιδρυτικό συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να προκληθούν διασπαστικές κινήσεις (από τα αριστερά του κόμματος) οι οποίες επιθυμούν την δραχμή και έχουν κάθε λόγο να συνεργαστούν με τον Αλέκο Αλαβάνο. ‘Αλλωστε Αλαβάνος και Λαφαζάνης φημίζονται για τους στενούς προσωπικούς και πολιτικούς δεσμούς με τους οποίους συνδέονται ακόμη από την εποχή του ΚΚΕ…
ΠΗΓΗ:  rizopoulospost.com
Αναρτήθηκε από sibilla
  === ΜΠΑΡΜΠΑΝΙΚΟΣ: «Οι…. λοιποί συγγενείς»
Ο Αλαβάνος δεν είναι άθρησκος, ούτε άθεος και φυσικά ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!! Ομοίως και ο Τσίπρας!!! Ομοίως και ο Σαμαράς Μπενάκης!!!
Ο Τσίπρας είναι πολιτικό κατασκεύασμα του Αλαβάνου, το οποίο ως τέτοιο ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΟΚΗΡΥΧΘΕΙ ΠΟΤΕ από τον πολιτικό μπαμπά-δημιουργό.
Ο Τσίπρας θα καεί οριστικά και αμετάκλητα, μέσα σε έξη (6) το πολύ μήνες, από της στιγμής που θα τολμούσε ννα αναλάβει την εξουσία, κάτω από τις σημερινές πολιτικοοικονομικές συνθήκες.
Η μάζα των κεντροαριστερών μη κομμουνιστών ψηφοφόρων, ψάχνει απελπισμένα αποκούμπι και μη βρίσκοντας τίποτα, γαντζώνεται απεγνωσμένα στη πολιτική απάτη του ΣΥΡΙΖΑ.
Η φθορά της φασιστικής συμμαχίας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ είναι ταχύτατη, οπότε η πιθανότητα να ανέλθει στην εξουσία η συμμορία Τσίπρα πολλαπλασιάζεται και ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΗΣ, γιατί όσο κκαι αν ελέγχεται ο ΣΥΡΙΖΑ από πολιτικά καθίκια, ο χώρος κρίβει πολλά απρόοπτα και εκπλήξεις και η άμεση επιστροφή σε νεα συγκυβέρνηση φαντάζει απίθανη.
Το ΚΚΕ είναι τακτοποιημένο με τη φασίζουσα συγκαταβατική Αλέκα και ψηφοθηρικά πάει κατά διαόλου.
Το σατανικό σιωνιστικό τραμεζοοικονομικό και ληστρικό ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ, ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΘΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ή κάτι αντίστοιχο ή κάτι ανάλογο, με ΨΕΥΤΟΑΝΑΚΑΤΕΜΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ.
Για να επισυμβεί η συντήρηση του σημερινού σάπιου και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥ καθεστώτος, κάποιος πρέπει να παίξει τη πέμπτη φάλαγγα της ψευδοαριστεράς, ώστε να μη μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να σχηματίσει κυβέρνηση, μετά από μια συμπτωματική εκλογική επιτυχία. Ο «ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ» που μπορεί να παίξει τον ρόλο του πολιτικού πούστη, που θα μπορούσε να αποσπάσει ένα 2-4% από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι ασφαλώς ο ΑΛΕΚΟΣ ΑΛΑΒΑΝΟΣ, ο μπαμπάς του Αλέξη Τσίπρα!!!!….
ΣΚΑΤΑ ΟΛΕ!!!!! και μόνο έτσι ένας οποιοσδήποτε ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ Ή ΣΑΝ ΣΑΜΑΡΑΣ θα μπορεί να συνεχίσει το σάπιο σιωνιστικό έργο καταστροφής της Ελληνικής οικονομίας, Η ΟΠΟΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ, ΕΙΤΕ ΕΝΤΟΣ, ΕΙΤΕ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ…. ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

skaleadis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...